60

Анонимен

преди 6 години

Даже най-големите българомразци, русофилите, не можаха да си изкривят душата и да не признаят, че това е един голям успех за България. И той е постижение на европейската партия ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 6 години

Единствената точка в дневния редна България е изхвърлянето набоклука на нещото на снимката.

58

Анонимен

преди 6 години

ИнтелигенТиН *** АШКОЛСУН АФЕРИМ МАШАЛА

57

Анонимен

преди 6 години

Има загар, има. Топнал се е докато е бил в Гърция.

56

Анонимен

преди 6 години

Да не останат добри съседи,докато ги вкараме в НАТО и ЕС и после пак татари сте!Внимавайте,в името на хилядите загинали!

55

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До До 49ЩЕ ГЕ НАКАЖЕМ ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ 1989 ДО СЕГА ДО СТЕНАТА И С АК 47 --ДО 7--МО КОЛЯНО МАМКА ВИ ФАШИСТКА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ СА ПРОЛЯЛИ КРЪВТА СИ ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА А ВИЕ ДНЕС ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ С КАКВО ПРАВО МАМА ВИ

54

Анонимен

преди 6 години

До Константин ромТе затова, защото разчитат на продажните роми като тебе и скат, и правителство наБорисов 4. Ади скрий се !

53

Константин ром

преди 6 години

Г-н Борисов ще си призная че преди време дори и по телевизията не можех да ви гледам.Но сега найстина не виждам такъв политик като вас,РЕШИТЕЛЕН,УПОРИТ,И ХЪС ЗА РАБОТА ПО БЪЛГАРИЯ.БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ НАЙСТИНА МНОГО СЕ ПРОМЕНИХТЕ -ПОЛОЖИТЕЛНО,БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА НЕУМОРИМ И ДА РЕШАВАТЕ СЪДБОНОСНИ ДЕЙСТВИЯ СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ИМАТЕ ПОДКРЕПАТА НИ ПОНЕ НА 70%ОТ РОМСКИТЕ ГРАЖДАНИ НА РБ.

52

Анонимен

преди 6 години

България признава съществуването на македонски народ, македонски език и македонска държава, с което ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ОТКАЗВА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ИДЕАЛ!!! Освен това се заема да подкрепя Македония за ЕС и НАТО!Някой разбра ли какво получаваме срещу всичко това?????????????????????????????

51

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Като чета договора разбрах,че той е със Скопие и населението на 10 клм- около него, а не с държавата Македония,която започва от Кавала, Солун и стига до Адриатическо море и от Косово на юг стига до Егея. Къде е тази държава сега,кой е скрива и ни кара да подписваме ,,махленски договор с едно Скопие и албански анклав,който иска Диктаторска България да си смени името,,както Македония,че тогава договор.

50

Анонимен

преди 6 години

Всичко е сбор от пожелания . Само чл. 14 има значение и смисъл . С него предателите от ГЕРБ и Сие признават ,,македонски език ,,И в публикуваният ,след одобрение от посолството на САЩ ,на български език договор ,този чл.14 беше цензуриран демократично ,в сравнение с публикуваният на ,,македонки език,,Сиреч ,в демократичната държава се лъже и *** на поразия . Но следите оставят и след време при нов Народен съд ще бъдат от полза .

49

Анонимен

преди 6 години

е това е договор за добросъседство, какво да ги караме да признават ? защо да им отнемаме македонизма, нека си го имат. Просто важното е да се спре с пропагандата, а това е включено, да се проверят историческите факти и това е включено, ще честваме заедно обюите празници. Това е добросъседски договор, а не наказателен договор. Важното е да има мир пък когато са готови за истината сами ще я осъзнаят, защо да им го набиваме, няма смисъл.

48

Анонимен

преди 6 години

Злобата в народа расте и Борисов отлично го знае и като един опитен комунист ни занимава с всичко друго и неговата дружинка подхранва всякакви ,всекидневно се пускат държаните на каишка дъфки за раята ,докато се теглят заеми ,докато се увеличават стремглаво цените на хранителните стоки и без да се дават обяснения как Пеевски забогатя толкова много и как се оказа невинен за КТБ,как така всекидневно има прояви на насилие и безнаказаност ,как Цацаров тихомълком си увеличава властта и в крайна сметк

47

morelini

преди 6 години

До 53...четох го 3 пъти...и нищо ясно не видях в него.Ясно да е казано че македонците до 1945 год са били българи...или че македонският език е диалект на българският....те това са нещата които Македония трябва да признае,,,останалото е ала бала....

46

Анонимен

преди 6 години

нали разбрахте, Нинова си е имала обвинение за корупция и е била уволнена от Станишев, но нали си има имунитет, там да крадеш да мамим е без значение, БСП = мутренска партия

45

Анонимен

преди 6 години

Мислех си че Иван Косто и Филип Димитров са най големите предатели на държавата, но уви - този се оказа най големия ***. Предател - това е. Има няма стотина години от както нашите прадеди са кръстосвали родината зада пазят нашите земи. А той ги зачеркна за винаги.

44

Анонимен

преди 6 години

договор с много ясни и добри клаузи ! за историята ще се състави комисия и какво ли още не!ако казват необмислен договор, то да вземат да го прочетат... много е лесно да съдиш за книгата по кориците, а още по-лесно е за тези които даже не четат...

43

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ЗНАЧИ: "ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ"? А МАЛКО БЛАГОДАРЯ ИМА ЛИ И ЗА КАКВО? ЕГА ТИ ГЛУПЕНДЕРА. ТОВА КАТО КУЧЕШКИТЕ ПЪРЖОЛКИ - ЕДНАКВО ТЪ ПО И НЕУМЕСТНО.

42

morelini

преди 6 години

Предателски договор...нищо конкретно.Коритаров и госта му го казват ясно...необмислен договор без ясни клаузи....

41

Анонимен

преди 6 години

събориха една раждясала развалина, дето и на половина не приличаше не нещо и пак недоволни има....дано да има предсрочни избори, че да премахнем *** веднъж за винаги ! бспто не ви ли писна да лъжете и да плащате за фейк нюз, за ***, на йотова тролчетата на нинова къде сте ???