23

Анонимен

преди 6 години

Тъпо, по-тъпо, Гербер! Те го крадат, то мисли, че ще му купуват лимонада! Е, ще има еврофондове още 1-2 години и тогава ще ми ядете шушоните (или асфалта на Биби)! Само с крадене не става, но скоро ще го разберете.

22

Анонимен

преди 6 години

До бкпА деноминацията Костов я направи, нали? Едно към хиляда!!! Май си бил под масата по онова време!

21

хронология

преди 6 години

Първо полицаите ревнаха за пари.Нищо,че само купоните им за храна били 120 лева месечно и новозавършил полицай вземал 900-950 лева.После работодателите поискаха да намалят заплатите и класовете за стаж.И в двата случая БСП ги подкрепи от което се вижда кой по чия *** скача!И когато правителството отсече,че минималната заплата ще е 460,а не 420 и класовете остават тогава всички избесняха.Ами никой не ви иска Виденовото управление ето това е истината!Не искаме БСП!

20

Препатил

преди 6 години

По добре който и да е друг на власт,само не БСП.Като си спомня Лукановата и Виденовата зими,купоните за храна,режимът на тока празните магазини,заплатите от по 4 долара на месец,как спринтирах до другият край на града,за кисело мляко за детето и ме обзема неописуем ужас!Ако сега дойде БСП на власт Терминал 2 ще е най разумният изход!Разбира се по добре ще е да не дойде,защото вече съм на години а и от червените ме е ГНУС!

19

Анонимен

преди 6 години

Тея комунаги вече се нарежат след камъка, циментовата торба и полицая..... Обаче се имат и за интересни, което е по-тъжното.

18

кпсс

преди 6 години

До бкпТова вече се изтърка, дай нещо ново. Сега няма обезценяване, всичко бележи ръст.

17

лимасол

преди 6 години

Може да не навява симпатии, но застане ли на власт нещо ми подсказва, че ще има гърч за една първа сега сила.

16

бкп

преди 6 години

сАМО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ИМАШЕ ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ НА ЛЕВА,КУПОНИ И РЕЖИМ НА ТОКА!!

15

Стойчев

преди 6 години

Тази жена за сетен път доказва,че за нищо сруго не я бива оавен да съботира и да иска вот на недоверие?! Пфу! Води отвратителна и долна политика - няма срама за две пари!!!

14

Фен на кУрнелия

преди 6 години

Поздравлявам любимката си *** с новата песен на Азис и Ваня: "Ах май.муно мръс.на напрао ша та пръсна ......" !!!

13

Анонимен

преди 6 години

Па и тая нинова само суджука запомнила! Ам ония двете курвички от нфсб от симеонов партийката изльжи пенсионер, кьдето прекарвали имигранти през Бьлгарската граница тях що не ги казваш мари?

12

обикновен селяк

преди 6 години

До 65На мен пък всички от БСП. Как може член на СДС,любимка и приватизатор на Караиван /Костов/ да стане партиен лидер на всичките тия леви-ци?! Явно тази партия е циклофренична на 100% и заради некой лев са готови да продадат и майка си и баща си...стига кяр да имат. Веднъж предател-цял живот предател ! Нищо чудно утре или вдругиден...след години макар да стане и от Хитлеровата партия,в това съм убеден,това говорят и фактите !

11

65

преди 6 години

Таз жена ми е най_трудна за разгадаване.Какво си мисли,какви ги крои,на кой по свирката играе?Но е много смешна

10

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно Корни ще стане премиер. Какво виене ще има от редиците на герберугите, какъв плач. Много се разграби и окраде, както и изнесе по чужбина. Като ги започне за тези наши пари, а се знае къде се изнасят и на кое име, ще има Нов народен съд. Ще видите как ще бяга герберската клика, как ще се крият по Южна Америка и треперят. Много ни ограбиха и натикаха в нищото. Всяко нещо има край. Той наближава.

9

Анонимен

преди 6 години

Яко я тресе критическата- да вземе да си почине!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами махнете се от НС и тия за 2 месеца ще се ос...........ерат !

7

BG СМЕШКИ

преди 6 години

TAЗИ Женица се меси навсякъде където не й е работата ! много си е повярвала а НЕ Е ФАКТОР в политиката нито у нас нито по света .....

6

Калеко Алеко

преди 6 години

Нинова е по-добре да почне да си призовава електората, че 2 август е в началото на другата седмица ..... Да се подготвят ветераните на столетницата, и да поемат по познатата си и добре утъпкана клинична пътека, че това изкачване може да им е за последно .... !!!

5

Анонимен

преди 6 години

BRAVO KORNELIA SAMO TI SHTE OPRAVISH BALGARIA

4

Анонимен

преди 6 години

Щом народното събрание може да приключи работа,когато му скимне,аз се чудим и защо целокупният български народ не го направи?!Нека оставим наще родолюбиви бизнесмени сами да се потрудят...