15

Анонимен

преди 7 години

*** ѝ се мамата на Европа,не ми се мисли какво я чака!

14

Анонимен

преди 7 години

до#7:Ами нали затова СрАЩ,непрекъснато вият срещу Русия и заповядват на колонията си ЕС да прави същото,за да я "пазя" и държат в клещи,за да я пълнят съвсем спокойно с ***,които да и видят сметката,отвътре и съвсем без пари за хЪмерканските евреи!Това си е чиста война но не срещу Русия(СрАЩ,пълнят *** от такава),а срещу ЕС.Останалият ефект е вторичен!Лошото е ,че СрАЩ си назначиха агенти да управляват колонията си,а евростадата са съвсен затъпели,за да разберат това!

13

Анонимен

преди 7 години

Непрекъснато ни набиват вина,че не съчувтваме на горките мигранти,защото те били принудени от лошите икономически услочия в страните си да бягат!А нашите над 2 милиона емигранти,към същите тези западни страни,побягнали от лошите условия,благодарение на същите тези западни страни, бяха посрещнати бяха посрещнати с неистов вой и хули срещу тях,въпреки,че отиваха там в качеството си на работен ***,а не да лапат наготово!!! За да бъде гаврата пълна,това ставаше в рамките на един "съюз"!!!

12

Хех

преди 7 години

Лакеите на властта упорито продължават да злоупотребяват с думата "бежанец". Все едно става въпрос наистина за бежанци, а не за мигранти.

11

Европейка

преди 7 години

Ревящите за бежанците не могат ли да разберат какав е начинът да няма загинали.Затваряне на границите и емиграция само през посолствата.Защо не накарат африканските диктатари да се грижат за народити си?Да си оправят държавите.Тогава няма да има емигранти и загинали.Иначе както казва моя приятелка с голямата си уста-само си правят *** на душата и нищо.

10

Арети

преди 7 години

САЩ по принцип не могат да съществуват беэ войни!!! Сега отново им е необходима война, но такава, след която да эапаэят своето СЪЩЕСТВУВАНЕ!!! Апропо, САЩ контролират теэи орди!!! Европа умишлено се напълни с други видове хора ГЛАВОРЕЭИ - АНТИХОРА!!! А европейските лидери упражняват тоталитарна диктатура, която толерира донастаняването на халифата в Европа!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Лотария казвате?! Че хамериканците от кога праят лотария зелена карта?

8

firo

преди 7 години

Америка и Канада имат легални пътища за миграция, но никой от тара*буките не ходи в посолство и подава документи.Мюсюлманска Азия и Африка са над милиард, да приемем че само 10% са на път за Европа - ето ти 100 милиона муслита точещи социални системи и размножаващи се като зайци.Това е процес който ако не бъде спрян сега, в бъдеще ще е невъзможно.

7

Shark

преди 7 години

Европа трябва незабавно да спре да подгъзува на САЩ и да предоставя убежище на получовеците. Иначе лошо я чака.

6

Не!

преди 7 години

"Правителствата се страхуват премного от собствените си избиратели" де да беше вярно... Източна Европа не е длъжа никому, задължения имат държавите, които бомбандират и канят, да си ги разпределят пропорционално по броя на бомбите! БТВ. разстоянието между Афганистан и Европа е 5000 километра тежък терен, замислете се, как са се добрали до тук.. с чия финансова помощ?!? Кой прави доставката?!?!

5

Анонимен

преди 7 години

Овчите брюкселско-германски кратуни не могат да разберат една проста истина, че когато махнеш меда, мухите изчезват сами. Кой им е виновен, че пълнят джобовете на всеки новодошъл пещерен човек в Европа за Бог да прости? Спрете да ги приемате, не им давайте пари и подслон и те сами ще спрат да идват. За съжаление както винаги е ставало ще бъде твърде късно докато тези калници го разберат. Бог да пази Европа и България от едните и от другите. Амин!

4

ами

преди 7 години

Нямат работа в Европа,каква защита,тия идват целенасочено,да лежат,да ги хранят и те да безчинстват!Жалко за хубавата Европа,никъде вече не е спокойно и безопасна!

3

Анонимен

преди 7 години

"годишните доходи на хората в родните страни на мигрантите трябва да достигнат утопичната сума от 8000 до 9000 евро"Я сега си поговорете и със съюза на българските работодатели, относно заплащането. Тук става сума за третият свят.

2

Анонимен

преди 7 години

След толкова много сърцераздирателни факти изниква един логичен въпрос: Защо на някой трябва да му пука за милиард мъжки тъмнокожи ислямисти които в ютюб имат цели поредици клипчета в които се хвалят кой колко деца е изнасилил и колко хора е наръгал когато са пристигнали в Европа.Разбирам желанието на европейците за нестандарто самоубийство докато си играят на спасители но все пак извратеняци всякакви.Тук има ли такива?Защо през ВСВ са умирали милиони за седмица и бежанци е нямало?

1

Първи

преди 7 години

кошмар