41

да бъде

преди 6 години

....Османската империя съхрани българищината....Дай Боже българите да ви съхраняваме 5 века така като османците нас.

40

Анонимен

преди 6 години

"Турция ни връща 1000 години назад в развитието, след като ставаме част от т.н.империя. Отпечатък от ориенталските нрави остават и до днес."Я погледни и другите държави, които са били в Османско Владичество...те дали са 1000 години назад...например Гърция или др, вашата изостаналост идва от "братушките ви", а не от Турция!!! Там от където е минал комунизма накарала държавите да не могат да се развият!!! Ти каква история четеш, освен приготвени от комунистите "робе"?!

39

Владо

преди 6 години

До от ЮАРТи коя история четеш. Тези твърдения са смехотворни. Турция ни връща 1000 години назад в развитието, след като ставаме част от т.н.империя. Отпечатък от ориенталските нрави остават и до днес.

38

от ЮАР

преди 6 години

До АнонименКонстантинопол никога не е бил наш. Днес, директните наследници и продължители на РОМЕЙСКАТА ИМПЕРСКА ТРАДИЦИЯ са Турците. Даже политиката им е Византийска. Всеки е искал Константинопол, най-достойни се оказват Турците - хем са го взели, хем са успели да го държат и се справят добре. На всичкото отгоре, имат директна заслуга за запазване на Православието - назначават (1453) за Патриарх най-големия враг на Унията с Рим (а Унията е била обявена 20 години преди това). Та, по-полека!

37

от ЮАР

преди 6 години

За да се преборите със собственото си невежество и откровените лъжи, които ДС разпространяваше през соца, четете Историята!Част от Делиорманските Турци са директни потомци на основателите на Българската Държава! Други са потомци на Кумани, Печенеги, Узи - всички изброени са ТЮРКИ, т.е. Турци (едно и също нещо), с една дума - Тюркоезични. Всички династии на 2-рата Българска Държава са Кумани! Сиреч, домашният им език е ТЮРКСКИ. Така че, другарю многознайко, в България има Турци.

36

Анонимен

преди 6 години

*** пак чака посланиците да му оправят коччинката. Те са му виновни.

35

До Вал

преди 6 години

"Ей, анонимчо 27, крадлата на козметика не е изпълнявала тази длъжност, а е била бивш посланик."Е кво като е бивш има право на това ли? Или пък, ако си бивш полицай може да си продължиш бизнеса като трафикант ли? С тези мисли си заслужавате съдбата...да сте все на задна!

34

Анонимен

преди 6 години

Дано да е от типа на Сюлейман Сойлу...;-)

33

Вал

преди 6 години

До АнонименЕй, анонимчо 27, крадлата на козметика не е изпълнявала тази длъжност, а е била бивш посланик. Явно, Вие не сте с българско самосъзнание и се пита, като е така, защо не отидете там, за където милеете.С радост ще Ви кажем сбогом.

32

Вал

преди 6 години

Недоумявам, по каква причина ни занимавате с това - наша съседна даржава къде, кога и с кого ще сменя техни посланици. Аз пък, искам да зная за такива смени и то поименно, във всички европейски страни.Ужас!

31

Най-После

преди 6 години

Този турски пар-цал ще се омете от България

30

Тъпак

преди 6 години

Обадете се в Гватемала да ги предупредите, че посланника който отива е голям г.а.д. Там сигурно ще намери етнически турци и ще ги изкара, че са подтискани от гватемалците.

29

Анонимен

преди 6 години

А който иска да минава за Европа и обратно да си търси път на друго място.

28

Подкрепям

преди 6 години

За доброто на двете страни е добре да си изтеглят посланиците и да прекратят всякакви отношения, КПП-тата да се закрият, а границата пак да се минират.

27

Анонимен

преди 6 години

И ние като си вземем Константинопол ще съхраним турския бит както те съхраниха българщината.В музея.

26

Анонимен

преди 6 години

"Важно е Хасан да не се вмесва в живота и решенията на държавата,за да не си отиде и той , като на.с.р.ан."Гьокче, не е "крадял козметика" за да си отиде като вашите...Посланиците и консулите в нормални условия се сменят през 5 години! Това е нещо, което се очакваше!

25

Приветствие

преди 6 години

Османската империя съхрани българищината, а Р. Турция ни пази. 4 най силна армия в света. Благодарим на Гьокче и приветстваме Улусой.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23А какво е това кълвач... как му беше после заглавието?

23

от наашата маала

преди 6 години

Важно е Хасан да не се вмесва в живота и решенията на държавата,за да не си отиде и той , като на.с.р.ан.

22

Анонимен

преди 6 години

А вие какъв искате да дойде в Бг, Къванч Татлъту ли ?