32

Анонимен

преди 6 години

Аз вече на журналисти и медии много не вярвам, всички пишат в услуга и за интересите на някой.

31

Истината

преди 6 години

Ами какво друго да очакваме? В Румъния си върнаха комунистите на власт и те бързо-бързо изпапкаха натрупаните парици от помощи и заеми. Сега - Глаааад! даже ще задминат Гърция! Така е като народът не помни как го е драл комунист!

30

анонимен

преди 6 години

До П.Петров Прав сте. Там заплатите растат, икономиката е в растеж също, а тези говорят, че ставало мрачно. Кое му е мрачното?

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен По скоро където мина демокрацията ,тревата изгоре. Пример -България.

28

П.Петров

преди 6 години

Статията е манипулативна ! Говорят за нарастване на бюджетния дефицит в проценти, но не казват от колко на колко на годишна база, а в 6 месечен период. Не се споменава и точните цифри на инвестициите, външни и публични сравнени с българските. Не е и посочена левовата равностойност на минималната заплата в Румъния 1450 леи = 621лева( в България 460 лева)Публикувана е с цел, да излъжат простия български народ, че не само ние сме най-зле в целия ЕС.

27

Анонимен

преди 6 години

Тези вестници са на опозицията.

26

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ВЗЕЛИ ЛИ СА 16 МИЛИАРДА КРЕДИТИ ЗА ЕДНА ГОДИНА?

25

Надежда Михайлов

преди 6 години

*** как бе, за наште ляво- толерастки Румъния е светъл пример??!!

24

Анонимен

преди 6 години

Добре си е Румъния,стига Фейк Нюз.Просто и там чорбаджиите реват на умряло като им се бръкне в джоба,като тука!Просто всяко вдигане на заплатите означава по-малко бентлитата и имоти за работодателите,затова реват!

23

Анонимен

преди 6 години

Май само на Джърманиту върви далаверата ,всички други сме в тъча

22

Анонимен

преди 6 години

До промоей, неразбрахте ли че ЕС загива - застарява, трябват му повече млади хора.ми върви в страната на *** и нема се плашиш

21

Анонимен

преди 6 години

Където мине цоциалист трева не никне!

20

промо

преди 6 години

ей, неразбрахте ли че ЕС загива - застарява, трябват му повече млади хора. С ниско каччество на живот в периферията се осигуряват такива хора да емигрират в центъра на ЕС, затова всички периф.икономики и страни са в незавидно положение.

19

Евролюб

преди 6 години

Няма как Румъния да върви по стъпките на Гърция, защото не е страна от еврозоната, а Гърция е. Това означава, че ако се наложи да се спасява Румъния, тя ще го прави сама или с МВФ. ЕС има незначителна сума за такива цели за държави, които не са в еврото. С тези пари навремето се помогна на Унгария, но бързо се видя, че те са недостатъчни и еврозоната си направи спасителен фонд, от който помогна на Испания, Ирландия, Португалия и Кипър. И още налива на Гърция

18

Анонимен

преди 6 години

Да гледаме ние как да се оправяме , а не румънците - на чужди гроб не реви , щот не знаеш - на главата ли му ревеш !

17

Анонимен

преди 6 години

BALGARIA E V ZVETUSHTO POLOGENIE.

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Румънците подобно на нас масово напускат страната си в посока широкия свят търсейки по добро място за себе си и семействата си.У нас картинката е същата.Активните хора не виждат перспектива .

15

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ох как ша гръмне тоя балон ЕС! Само как шаа гръмнеее. Ще се чуе от Тимбукту до Мадагаскар.

14

шматка

преди 6 години

Този Боко го сънувате вече.Анализите в румънските вестници Боко ли ги поръчва.Направихте го всесилен.Просто бизнеса в Румъния пищи срещу новата МРЗ.Като тука

13

Анонимен

преди 6 години

Много вече им лапаме пушиляка на Румъния и това не се харесва на баце и компания....преди плюеше Гърция ,сега Румъния е на ред ,само ,че забравя ,че границите са отворени и българите виждат къде е по-добре и какви са заплатите и пенсиите там и какви у нас....квиченето на властта ще продължи ,защото и недоволството на народа расте, всеки божи ден има протести и защо дали защото цъфтим и вържим както баце ни баламосва.......