9

Партиен член

преди 6 години

А дали ще има нов?Тези мостове са удобство но...на кой му пука.

8

хм

преди 6 години

Този надлез и зимата е бил ръждясал ама.............!

7

Анонимен

преди 6 години

Абе какъв частен мост бе над държавна магистрала.Тука нещо тотално е сбъркано, или ние всички сме ***.Мостът бил частен?!?

6

Анонимен

преди 6 години

ХУБАВО Е ЧЕ гл."редактор " на този пропаднал сайт няма да остави поколение което с пркажения си ген да мръси земята БЪЛГАРСКА -НАЛИ ТОРАНАГА

5

TOРАНАГА

преди 6 години

В държавата на българопитеците не се гради, а се демонтира. Като цяло - Българопитекът предпочита 1) да бутне вместо да поправи: "Кво да се занимавам, който му треа да си го опраи; 2) са претупа работата щото "Я дойде пак я не"; 3) да направи с евтини материали, щото като падне, "нема да съм там вече"и т.н.

4

До 3

преди 6 години

До АнонименТо си пише пешеходен мост - демек съоражение издигнато над магистралата и позволяващо преминаването на пешеходци от единият край до другият без да се пречи на движението - на *** селски протрит знае само да се прави на компетентен без да се замисля даже. И моста беше удобен за пътуващите посока София ако трябваше да спрат и д аотидат до магазините и бензиностанцията от другата страна. Но щом е бил се рушащ и никой не иска да го поддържа - правилно го демонтират

3

ПорЦелан

преди 6 години

Вчера минахме от там в посока София към 15 часа и мислех да минем от другата страна да ядем нещо защото от тази страна няма почти нищо - някаква безнадеждна "Сръбска скара", празно кафене и магазин за китайски ***, но моста беше преграден с ламарини. До София няма къде да се спре на друго място освен на паркинга за тирове при Вакарел дето пък съвсем няма нищо, а преди това е бензиностанцията при Лесичово дето можеш само да пикаеш и да пиеш кафе.

2

румен

преди 6 години

Страхотно начало на почивката на море. Дръжте се пичове,времето е ваше!

1

Антирадар

преди 6 години

"Все още не се знае как ще преминават хората."По тоя мост колко много хора преминават, не е истина. Навалица ден и нощ. Цяла България, че и от чужбина идват хора, специално, за да минават по тоя мост.