104

Боби

преди 6 години

До трола Разбирам *** че нито от ИТ нито от оръжие разбираш и не можеш по никакъв начин да оцениш моите знания. А аз за всички останали области признавам че нямам знания или изтънчесност(по отношение на изкуствата) да ги коментирам.Това е бичът и капанът на модерните времена специализацията.

103

До трола Боби

преди 6 години

Троби, ти разбираш от електроника, колкото магаре от духова музика. Представям си какъв IT специалист си.Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

102

Боби

преди 6 години

До Анонимен 127Ано Умни в АВИАЦИЯТА ВСЯКО ПРАВИЛО ПОВТАРЯМ ВСЯКО ПРАВИЛО КОЕТО СЪЩЕСТВУВА Е НАПИСАНО С КРЪВТака реално съществуват 4 стандарта САЩ, Европа, Русия и Китай, но ако се зачетеш в съответните документи разликите са толкова малки, едва ли не се различават само по някой и друг синоним.Когато съществуват еднакви изисквания няма смисъл да се изобретява наново топлата вода. Да гражданската авиоелектроника на Рашките е базирана на САЩ технологии но техническата реализация не е.

101

пущиняк

преди 6 години

Проблема е, че явно и там във властта и днес си има хора, които не им пука за благоденствието на собствената им държава, а са загрижени повече за богатството на световните финансови спекуланти и САЩ!

100

пущиняк

преди 6 години

До Боби, Не са чак толкова прости нещата и в Русия! Реално руските финансисти от най-високо ниво малко или много играят също в полза на САЩ! Копувайки долари с "излишъците" и увеличавайки резервния фонд, те спомагат за стабилността на долара! Вместо това, някои руски финансови експрети предлагат да се влагат повече пари в руската индустрия и наука, като твърдят, че това е начина да се развие собствена стабилна и независима икономика, а не увеличаването на резервните фондове.

99

Анонимен

преди 6 години

Гавврата с жалка и смешна Русия продължава...

98

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА И къде го прочете ....Като Иво Минджев ,същият . Съчиняваш , съцчняваш ....

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен127 Браво ! А топлата вода е о в Космоса пак по американска технология . Пържените яйца също са по американски технологии . Папагалщина .

96

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименПреди около 3 - 4 години Русия наложи непосилни мита на жителите на Владивосток и околността, защото там предпочитали 20 годишни японски коли пред нови лади... - и това е свооден избор...

95

Анонимен

преди 6 години

Боби ,нямаш си и елементарна представа от електроника.Абсолютно всичко ,което се правеше в СССР беше копирано от САЩ.Но по много нескопосан начин.Дори и сега цялата им авионика е базирана на американски технологии.

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен116 И В Северна Корея живеят в пещери ,нали !

93

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Защо Русия не наложи санкции на Запада, като им спре износа на петрол, газ и изкопаеми... - защото сама ще си наложи санкции...

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен116 ..и палят крилатите ракети с манивели .....

91

Анонимен

преди 6 години

До никата до 118... търкаляй ,,новите,, коли от Запада на 15 години . И ако не ти харесва тук ,бягай там при двуполовите ,при триполовите .....

90

Иван Пешев

преди 6 години

Че съюза колабира икономически това е вярно ама не без помощта на западните си партньори които размахват пръст ама купуват суровини, проблема им с СССР и Русия е самото им съшествуване , факта че не западни компании чопкат ресурсите

89

Анонимен

преди 6 години

Москва се притесни за износа си на петрол и газхич да не се притесняват - ония с дръпнатите очички почнаха да викат "Сибир наш" :)

88

никата до 118

преди 6 години

купувай един москвич на старо и запрашвай за сибир

87

Боби

преди 6 години

До Анонимен 116Развиваха КООПЕРАЦИИ а СССР като цяло наистина имаше самодостатъчна икономика.Пример Електронната промишленост беше в Прибалтика, но силициеви подложки се правят в Русия, Метал се лее в УкрайнаПрекъснаха кооперацията и цялата Електрона промишленост умря в прибалтика, Руския завод го купи корпорацията КРЕТ или нещо подобно - последната сега произвежда половината електроника за РФ

86

Анонимен

преди 6 години

могат да си развият икономиката до толкова че да станат суровинен придатък на китай

85

Боби

преди 6 години

До Анонимен 114Ано умни за пореден път Центробанк преди месец намали ОЛП(Основния Лихвен Процент) Част от новите санкции са реално насочени срещу РФ Облигации(ценни книжа) - тоест нов опит да се срине курса на Рублата. И прочие и прочие нещица малки, но които говорят че рашките се усетиха че трябва не да купуват а да развиват самодостатъчна икономика. Като успеят остава да си намерят и нов и пазари а това е относително лесно - продават на всеки който не харесва САЩ.