56

Tracker

преди 6 години

Rумен Rадев - сваления летец...

55

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ТИ Е ЕЛИТЕН ПРЕЗИДЕНТО БЕ,ПО КОСМИ В НАЦИОНАЛНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ И ОНАЯ ....ОБЛЕЧЕНА С ПИЖАМА,СТРАШЕН ЕЛИТ ОТ АСКОВСКИТЕ СЕЛА!!!АМА ТАКИВА ГО И ИЗБРАХА ДЕ,ТОЙ ЗАТОВА СЪ ПРАЙ НА НАРОДЬЕН ЧУВЬЕК!!!По-голям селя..дур и ЛИЦЕМЕР за президент досега не е имало у БългарияТА!!

54

ми

преди 6 години

...кака Деси и бате Румен... не могат да ми станат симпатични с каквато и да е реклама.

53

Анонимен

преди 6 години

А, да! Пред "който", "която", "което" и "които" задължително се пише запетая. :D

52

До Анонимен 50

преди 6 години

До Анонимен 50Пише се "медиИте" , а не "медиЙте". Пише се "пАрвеню" , а не "пЪрвеню". И не са парвенюта, защото са се доказали, а президентът е един от истинския български елит, а не се опитва да подражава на измисления. Абе проверявайте кое как се пише и какъв е смисълът на думичките, които употребявате. :)

51

Българин

преди 6 години

Вероятно наистина са добри хора президентът Радев и съпругата му,хвала им,да са живи и здрави.....Да живее България

50

Анонимен

преди 6 години

По-скоро леля Деси и чичо Румен. Не ми се виждат на възраст за "бате".

49

Анонимен

преди 6 години

А бе, комбайнер, ама Той е президентът, а пък ти клечиш пред компютърчето си и се кривиш от злоба, защото и за комбайнер на ставаш.

48

Анонимен

преди 6 години

Медийте непрекъснато ни навират първенютата "кака" Деси и "батко" Румен а за човека който им е помагал досега едно голямо НИЩО.

47

Анонимен

преди 6 години

ДО 23 123ТЕБ ТЕ ТРЕСЕ ТЕЖЪК КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ. ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА КЪМ УСПЕЛИТЕ ХОРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТИ ВЛОШАВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО.

46

Анонимен

преди 6 години

Това момиченце огромно шкембе е отпрало за възрастта си. След 20 години ще я возят с количка. На хора с ниско IQ не трябва да се помага. Те сами са отчасти виновни за положението си. Като не може един покрив да си закърпи и един гипс картон да сложи трябва да е доста некадърен човек който и да бъде. Да не говорим че на тази къща липсва изолация. Политиците от ляво само ни замазват очите като сигнализират добродетели с които не разполагат. Какво ще направят тези деца за себе си и за България.

45

Анонимен

преди 6 години

Ще навредят на децата повече. А те.....един ден, като са баба и дядо ще погледнат нещата от друг ъгъл....Неграмотна реклама на нашата представителна власт.Слаба психология по нашенски...

44

Анонимен

преди 6 години

Жалки политици,жалки медии........алчни и ненаситни.

43

дани

преди 6 години

използват две нещастни деца за да си правят реклама,пошло и отвратително

42

Анонимен

преди 6 години

оставете хората малко на спокойствие, не осъзнавате ли стреса, който им причинявате! Това не е мис тигрова, мегз, цецка или някой друг болен за внимание човек. Хубаво, медиите искаха д апомогнат, получи се обществен отзвук и като гледам има преки ползи за тях, но стига толкова. Нека се адаптират на спокойствие. Вместо да изрисувате очи, ще вземе да ги избодете.

41

Анонимен

преди 6 години

Ех,друго си е да се снимаш по бермуди пред магнолията в Банкя.Какво ли знае тая магнолия и какво ли има под нея?Само един господ и един Буда знаят.

40

Децата

преди 6 години

"Лили и Митко при кака Деси и бате Румен. И как беше?" Лили: Амииии... дойдохме, видяхме, забавлявахме се, беше супер! Това беше... и ще бъде най-щастливия ден в живота ни. Сега се връщаме в мизерната си дупка, но поне ни остана един прекрасен спомен... и един хипер як рейтинг-бустер за Кака и Бате! Може да сме мизерни, но ОМГ, веднъж се живее братле! Не е ли супер мега яко мееен!!! И само за сведение, Бате Румен не ми е посягал въобще, снимката може да ви заблуди...! *** се от яд хейтъри!

39

Анонимен

преди 6 години

Това журналята са големи интриганти. Голямо ровене покрай тези деца, все да излезе нещо жълто и клюкарско.

38

Д0 23

преди 6 години

Комбайнер си ти.Президента е класи над теб,видно от елементарния ти пост.Зобните нападки от такива като теб към най-достойния президент от много години насам,няма да сринат рейтинга му, който е 73% за жалост и мъка на такива като теб.Вероятно си фен на Л.Павлова и ББ.Последните двама-тя ако си продаде само една от чантите за 18 000 лв.,а той костюма "Армани",не ремонт,цяла къща щяха да построят за тези деца.Ясно ли ти е,зомби?

37

до 38

преди 6 години

Ами като си толкова неадекватен и в главата ти се бъркат темите,моля не коментирай !тези деца си крият очите от срам ,защото знаеха ,че са бедни , ама сега като Десито им показа охолния си живот -децата се сринаха от истината за жестоката си мизерия.