22

Часовникар

преди 6 години

Тия поляци много на сериозно се взеха, ще им спрат кранчето.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Ха-ха-ха......не позна, следва ТРЕТИЯ РАЗДЕЛ НА полша от Русия и Германия!!!! Хи-хи-хи-хи-хи....те затова така джафкат по тези две страни и ги мразят даже в червата си (пардон!). ЗАЩОТО ВЕЧЕ ДВА ПЪТИ ГИ РАЗДЕЛЯТ!!! Ами ...да би мирно седяла....Ама не, търсят си белята, а после все другите им виновни!!! Този път май ще е за дълго!

20

Анонимен

преди 6 години

Поляците май вече се усетиха сериозно какво става и какво им се налага. Унгарците, чехите, словаците и те. Ний кво праим - бирени, соджукави и пр. афери.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Е, за нас съм съгласен, ама и това на поляците не го разбирам!!! Да отидеш в чужд дом и да налагаш правила! Не те устройва, шапката и.....бегом!!! За нас да не говорим, на полшата поне им изсипаха най-малко 100 милиарда евро и пак врънкат, а ние????? Ние дотолкова сме благодарни, че съсипаха ВСИЧКО, че ми е чудно....КАКВО ОЩЕ Е ОСТАНАЛО ЗА СЪСИПВАНЕ, ЧЕ ЧАКАМЕ???? А....гризе ме смътно подозрение...май ще ни запълват празните села с.....досещате се с кого!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Браво на поляците!Показват че са народ от личности,а не като нас,сбирщина от страхливи овце!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Поляците си мислят, че ЕС е Есесесер. Ще има санкции, репарации и контрибуции. Ще викат:"Ела, Русия, освободи ни от германците!"

16

АTAKICT

преди 6 години

До АнонименИТОЗИ НЯКОИ ТРЯБВА ДА Е--РУСНАК

15

Не поляк

преди 6 години

Поляците са най-продажната нация. Винаги са произвеждали проблеми за себе си и Европа. Според мен, параноичния им страх от Русия ги прави глупави и смешни.

14

Анонимен

преди 6 години

ЕС почва да смърди все повече и повече!

13

Анонимен

преди 6 години

Браво на полските политици, така се отстоява държавна независимост, а не като българските марионетки на ЕС. Затова Полша винаги ще бъде уважавана, а БГ последна на опашката. Как добре са го казали - шантаж. Брюксел шантажира и изнудва по -бедните страни, а и такава велика страна като Великобритания. Затова последните им казаха Good bye!

12

Браво!

преди 6 години

Браво, една солидна държава а не като нашите продажници.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...ще победят ЕС и Русия....ЕС и Русия са коренно различни неща. Русия е дива и нецивилизована *** населена с *** мразещи свободата и обожаващи кървавите си диктатори. И които не искат да позволят на другите народи да бъдат свободни и проспериращи.

10

Исмет

преди 6 години

триаба и да го нъкажат задето не приемат маслимани

9

Анонимен

преди 6 години

Руските *** си мислят, че поляците са като тях-да реват срещу ЕС и да лижат *** на руснаците. Толкова са елементарни, че дори не разбират, че жестоко се заблуждават.

8

Анонимен

преди 6 години

На руските ни "братя" им бяха нужни цели 500 години и Кримската Война за да минат през България.

7

Анонимен

преди 6 години

Поляците винаги са били твърда нация въпреки ударите на историята. Дори Полския крал Владислав си остави костите във Варна през 1440 година при бунта на Константинг и Фружин. За разлика от руските ни "братя", полските ни се притекоха на помощ срещи Отоманците.

6

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме все пак, че когато унгарците и поляците първи се опълчиха срещу комунистическия строй, не срещнаха никаква подкрепа от големите европейски държави. А сега ще са тези които ще издрапат и ще се отделят от ЕС, без да им мигне окото! За съжаление нашата буферна територия ще остане на хранилка на Брюксел, понеже имаме безгръбначни мекотели, вместо политици...!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Там Дуда, тук - Буда!

4

шматка

преди 6 години

Защо най висшият орган (парламента)в държавата да няма власт над съда.Да СС трябва да е независима но все пак Парламента е Народа и всеки трябва да дава отчет пред него как си върши работата.

3

!

преди 6 години

Браво на приятелите на Султана, ес д. г. д. Да живеят Орбан и Ердоган!!!