6

Анонимен

преди 6 години

DALGOVE NASLEDENI OT MILANOV,KOITO NE ZNAM DALI IMA I DIPLOMA ZA ZAVARSHENO OBRAZOVANIE KATO FELDSHER.

5

Анонимен

преди 6 години

Точно в Пирогов, синът ми го отпратилу една нощ, не бил спешен случай - с подут крак от ухапване от насекомо. Казали му, имате си джипи. А той е осигурен млад човек, работещ в голяма международна фирма с добра заплата, т.е. големи ЗО вноски и има карти от 2 допълнителни фонда. Добре, че във ВМА отиде после и му били там инжекция и лекарства изписали.

4

Анонимен

преди 6 години

Повечето са индийци! Един път ми се наложи да закарам дъщерята и ме върнаха, защото не била спешна, а дали е.спешна определиха по това, че съм я докарал с колата, а не съм повикал линейка!

3

BIOHAZARD

преди 6 години

Оставете пациентите без здравните, по-добре са пак от останалите, които обикновено пълнят болниците. Като корабен агент съм водил доста екипаж по болници и все мургавели срещам там. Лекуват се безплатно, това не са просто хора без здравни осигуровки, вие ме разбирате какво имам в предвид.

2

Анонимен

преди 6 години

Speshnite pacienti ne minavat po kasa niama pateka.

1

Анонимен

преди 6 години

Тези пациенти все без здравни осигуровки ли са? Някой знае ли по какво лечението на здравноосигурените се различава от това, за нищо не плащалите? Как в другите страни е разрешен проблема с тарикатите, които ползват без принос в осигурителната система? Гледам във фиша ми удръжки за ЗО всеки месец 60 лв, отделно от работодателя ми още към 80 лв. на месец.