26

Ха

преди 6 години

Не барайте журналистчетата .А който посегне - го обявяват за общонационално издирване . А ошамарения - с президентски почести в болницата на държавна издръжка . Сега обсъждат дали да му отпуснат и инвалидна пенсия . Щото не биете професионално - ето за това . Я , питайте когато бат ви Ицо - Златния *** ошамари онова журналистче дали го търсиха . И медицинско показваше и се оплакваше във жалкия си вестник и протестираше , дори и приятели-колеги извади да се вайкат . И НИЩО .

25

Шаран-БГ

преди 6 години

Никой в тази страна няма право да удря, бие или псува човек, получаващ месечна плата по-вече от 10 000 лева!!Да се разберем- той е от "скъпите" !! Евтините пенсионери, учители, доктори, полицаи , още по-малко производители на суджук - да ги бият ! Да разберат какво е демокрация! И никакво носене на лично огнестрелно оръжие ! На такова имат право отново само "скъпите и невинните" !!!

24

пенсионер

преди 6 години

Всяка крушка се има опашка Колко пенсионери са пребити ограбени и омъртвени но няма тагава гласност на МВР за желанието им да разкрият извършителите има не малко случаи дори и за нападнати полицаи които не представляват оперативен интерес тяхното нападение и се приключва срещу неизвестен .Нима уважаемия госин Никодимов е личност която заслужава много повече внимание от останалите граждани загриженоста на МВР ЗА РАЗКРИВАНЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ .За Б4 едва ли ще шаваме .

23

Иво

преди 6 години

Защо не ги привикват когато бият обикновен човек. Журналиста е патрйци више общество , пък обикновените хора нека ги млатят

22

Анонимен

преди 6 години

Така става, като не играеш по гайдата на Америка за България - спонсорите на телевизията.

21

Анонимен

преди 6 години

За този дето се носи с маникюри ли е зораКато всеки с тази ориентация сега ще се скъса да привлича внимание върху себе си.

20

Анонимен

преди 6 години

За това мишоче ще тормозят контингента!!! Вместо да го ползват по предназначение, за изборите на гробарите, те ще ги тормозят. Малко тупаници е ял, трябвало му е повече. За една малка мушка толкова енергия????

19

Анонимен

преди 6 години

Баси, заради този мухъл ще се похарчат толкива пари!!!! Кой го брОи за журналист не знам, но заради един поплювко толкова време, сили и средства. Има причина да му хвърлят един бой, не е случайно. Да разкаже къде е нагазил лука. Той си знае най-добре.

18

Анонимен

преди 6 години

това не е хулиганство а целенасочена агресия.

17

Анонимен

преди 6 години

НАД 200 ПРИВИКАНИ МНИМИ ХУЛИГАНИ ЗА ПОБОЙ НАД ЕДНО ЖУРНАЛИСТЧЕ?????????????????????? ПРЕДСТАВЕТЕ СИ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ. ВСЕКИ ДЕН БИЯТ ДО СМЪРТ БАБИ И СТАРЦИ НА СЕЛО, НО ТОВА ДОРИ НЕ СЕ СПОМЕНАВА В НОВИНИТЕ. А СЕГА ЗА ТОЯ ВДИГАТ ТАПАРДИЯ ДО НЕБЕСАТА.

16

Анонимен

преди 6 години

Кой знае, коя скрита руска клетка се е активирала. Прилича ми на политическо предупреждение.От следващите му коментарии ще се разбере. Както стана с журналиста от Поморие. Кмета бил на ясно ,но необичал да говори.

15

Феликс

преди 6 години

Направете си регистрация за хулиганство! Има страхотни намаления!За цената на два счупени носа получаваш безплатен ритник в ташаците!

14

Хайде, хайде

преди 6 години

Вместо да се привикват хулигани, значително по разумно би било да се привикат еднополовите партньори на бития. Как пък всички са наясно що са го шамаросали, а само полицаите са на друга планета?!

13

Анонимен

преди 6 години

А "Багата"-джагата "привикахте" ли????????Щото и той се бъхта по бардаците.Или той е "наше момче"-милиционерче и не го закачате....

12

Хулиган

преди 6 години

"МВР привика в районните управления над 200 души с регистрации за хулиганство" ?! Я да видим що за понятие е това "регистрация" ?! Значи, някъде в живота си сме се сбили заради момиче и вече сме с "регистрации" за хулиганство, а?! Че и алиби щели да ми проверяват?!?! Кои точно сте вие куки безпомощни, че да ви обяснявам на коя дата, в еди-колко-си-часа къде съм бил?! Май сте готови да плащате пари за тормоз, а ?!

11

Анонимен

преди 6 години

Като чета заглавието и оставам с впечатлението, че от МВР са ги привикали, за да помагат на тези двамата, дето сега се търсят.

10

Анонимен

преди 6 години

Сигурно са ловили покемони, станала е грешка. Съвпаднали са GPS координатите.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако набият нормален човек едва ли ще привикват 200 човека на разпит. Ама за телевизионното шоу - театъра симулиращ работа е пълен. Хайде за всеки човек който го набият да привикват 200 човека криминален контингент да разпитват!

8

не става

преди 6 години

На какво основани е ги е привикала и кой каза че са хулигани!?в полицията са толкова отчаяни горките.

7

факт

преди 6 години

Агония и безпомощност полицията не може да изпълнява своите задължения,и прави циркове....