15

Анонимен

преди 6 години

Сащ го измислиха договора и натиснаха Борисов и Зеев да го подпишат. И резултатът е на лице. С че България пак си го вкарва с тоя договор кой се интересува?

14

Историкъ 1

преди 6 години

"Македония" е историческа географска област отпреди Новата Ера, на чиято територия днес има 5 държави - Албания, Сърбия, БЮРМ, Гърция (преобладаваща) и България! На терирторията на Македония от векове живеят няколко етоноса - българи (силно преобладаващ), арумъни, куцовласи, гърци, албанци (арнаути, или арнавути в някои сведения) и сърби. Етномакедонците са изкуствено създаден проект от Кралство Югославия, и по-късно силно прегърнат от Коминтерна, с цел отслабване на България и Българщината.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12 ако ще и лорд протектор да е- след като държавата му смаза най големия ни враг сърбославия и разкара комунисти4еската секта анти4ни московски *** от власт о Македония - браво на него

12

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

какво цели този кадър, да покаже, че тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла владее някакъв език, различен от банкянски диалект ли. и в какво качество краварски посланик коментира отношенията между суверенно страни, освен като шеф на тиквокъл суджуков, солташака на ермангал.

11

Анонимен

преди 6 години

Какво общи има американски посланик и ЕС?! От къдя на къдя тая *** ще дава наклон на пикалото?! Къде се намира този сульоооо! Обидно е!

10

Анонимен

преди 6 години

Америка по4ва да ни кефи се пове4е ликвидираха сърбославия а сега и руското изобретение македонизма

9

Българка

преди 6 години

Как какъв? Господарят на нанесените "народни" управници!!! Къде сте Гоце, Яне, Тодоре?! Къде сте, българи, наследници на героите от истинското ВМРО?

8

Анонимен

преди 6 години

Еееее шом ПОСЛАНИКА е казал, добре, браво бат Бойко се така.

7

Вицекраля на Българи

преди 6 години

Вицекраля на България, посланик Рубин доволен: Разбрахте се с Македония!

6

Анонимен

преди 6 години

Посланиците не са това което бяха... или поне не в България...

5

Анонимен

преди 6 години

А посланик Рубин какво го интересува дали сме се разбрали с Македония или не.Да не би той да е подготвил договора.Впрочем,това не би ни учудило.А нашия посланик в САЩ изразява ли мнение пред Тръмп дали това или онова в политиката на САЩ със съседите им ни харесва?

4

реалноста

преди 6 години

Браво САЩ ликвидирахте сърбославия махнахте *** сърбите от влас в Македония трябваше по рано да се хванем с вас и да си решим проблемите а не един куп глупави войни

3

Превод в ефир

преди 6 години

"Посланик Рубин доволен: Разбрахте се с Македония!"РАЗБИРАЙ: "Благодарим ти Бойко, че предаде/продаде България и делото на поколения Българи за Българска Македония, признавайки БЮРМ-аджиите за отделна нация, с отделен език, история и култура от България!"Ванчо Михайло, Тодор Александров и Гоце Делчев се въртят в гробовете си!

2

52-ри щат

преди 6 години

Аха, ето кой дърпа ушите и поводите на БГ правителството.

1

Реформатор

преди 6 години

Щом Шефът одобри, значи сме спокойни!