19

Вълчо

преди 6 години

Няма такова нещо като изкуствен интелект и едва ли ще има скоро.

18

Ха ха

преди 6 години

До Анонимен 20 Алонсо сигурно от прекомерно много собствен естествен интелект си пропуснал да прочетеш точно тази част от коментара ми в която казвам че НЯМА за сега създаден Изкуствен Интелект . И не прави повече опити да МИСЛИШ какво аз МИСЛЯ . Не ти се получава . ЧЕТИ КАКВО ПИША .Нека да ти го кажа в прав текст за да ти е по лесно да ме разбереш . ИИ НЯМА да бъде създаден . Не и в романтично-идиалистичния формат в който медии и разни форумни " мъдреци " си го представят .

17

Анонимен

преди 6 години

До естествен интелектА дано, и ти да ползваш капацитета си ...

16

Анонимен

преди 6 години

До 11 - Ха ха- Алонсо мислиш, че Сири и Кортана са пример за изкуствен интелект, то се съмнявам, са имаш и естествен талъв.

15

Анонимен

преди 6 години

13 - 90% от хората, нямат представа, какво става в телефоните им. Не виждам, да са безпомощни или зависими.

14

естествен интелект

преди 6 години

За мен, целта която трябва да се преследва със създаването на изкуствен интелект, по модела, по който работи човешкия мозък, е достигането до интелект(изкуствен) на ниво по-високо от това на средностатистическите хора. И не просто по-високо, а много над това, с което ние разполагаме. Това би разкрило пред нас безкрайни възможности за развите в най-различни направления, и би решило някои от големите проблеми на обществото ни днес. Представяте ли си изкуствен мозък, който полза 100% от капацитета.

13

юбералес

преди 6 години

ИИ ще се използва като чип- инплант в човешкия мозък, който ще ни дава допълнителни знания и способности -като например да говорим китайски или да виждаме в тъмното. В зависимост от възпитанието и характера на човека носещ ИИ, зависи и опасността. Например крадецът ще може да види отдалеч номера на кода или банковата ни сметка на банкомата и т.н. Тоест проблемът не е в технологиите а в контрола върху тях.

12

DreamTheater

преди 6 години

Мъск е мащабмо мислещ човек.Дал е повече на света отколкото Зукърбърг.

11

Анонимен

преди 6 години

Но съществува и един още по-сериозен проблем и това е Big DAta. Има статии по темата, намираме се в епохата на големите масиви данни, обработвани от мъгляви алгоритми с някаква цел(неврални мрежи). Скоро (а дори и в момента) няма да знаем как точно даден алгоритъм работи. Стъпката до това да си нямаме идея как технологиите ни работят е много близка. А когато ползваш нещо, което не знаеш как работи, това се нарича магия. Демек връщаме се в епохата на безпомощност и зависимост.

10

Анонимен

преди 6 години

Изкуствен интелект е супер-широко понятие. Ако бъде ограничен подобаващо, той може да помага, ако бъде оставен да прави каквото си иска - да вреди. Мъск зададе много добър въпрос - какво би станало ако самолета над Украйна беше свален от ИИ? Или по-просто, знае се, че Голдмън Сакс ползват вече ИИ за щяло и не щяло, какво би станало ако този ИИ срине борсите по някакви негови си причини? Колко държави, пенсионни фондове, банки и т.н. ще фалират, колко съдби ще се унищожат?

9

Ха ха ха

преди 6 години

На тия двамата е време някой да разкаже приказката за "Нероден Петко". ИИ все още НЯМА . А те взели да го оплакват.Имаме "Хелоу Гугъл" дето го питаме как е времето. Имаме Сири която е на същото дередже . Имаме Майкрософтския Тау който изключиха след 24 часа защото започна да се държи като расистка *** въпреки информационните филтри и куп модератори Някой да се сеща за някакъв Изкуствено-Интелектуален напредък тия дни ?Надали.Само дрънканици как щял да оправи всички проблеми когато се появи.

8

Анонимен

преди 6 години

След няколко годинки този измамник ще е зад решетките. Няма вечно да му вървят номерата.

7

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мъск за разлика от това пишламе е инжинер и в пъти по умен и плодотворен човек. Фейса е една *** говорилня клюкарник, генерираща фейкнюз на килограм. А Мъск създаде Тесла, скоро и Хиперлооп. Пей пак пак беше негов. И тн

6

Анонимен

преди 6 години

Човек ако седне да чете коментарите тук ще загуби поне половината си мозъчни гънки...

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ами ако изк инт реши и създаде религия подобна на камиларската??! Тогава предвиждам такъв живот че само си викам а дано ама надали хахаха. Малкия Марк да си трае. Не е лъжица за неговата устица

4

Бау

преди 6 години

Аз лично споделям мнението на Илон. Изкуствения интелек лено може да бъде "изпуснат" от контрол. Разбирам го Марк какво си представя и си мечтае, но човека е безотговорен и ще надгражда докато не го изпусне.

3

Анонимен

преди 6 години

До 1Като нямаш какво смислено да кажеш защо изобщо се обаждаш?

2

Анонимен

преди 6 години

Скайнет.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата са пример за изкуствен интелект.