14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Ще *** напсувам и ще им затворя телефона.

13

Тъпак

преди 6 години

Полицията да свърши малко работа да излови измамниците, пък после да мисли за заплати и униформи. Може и без униформи да ги хваща.

12

Тъпак

преди 6 години

Имат ли още пари тия хора?

11

Анонимен

преди 6 години

кухи ***

10

Анонимен

преди 6 години

Една изнудвана по телефона жена ми каза, че са я заплашвали, че ще я причакат и ще я убият и ще и подпалят апартамента и така нататък.Вие какво ще направите в такава ситуация?

9

Хм...

преди 6 години

Хвърлят от терасите пари и бижута... и след това звънят в полицията. Не може ли обратното - първо да звънят в полицията... и няма да си хвърлят богатството?! Да, ама не! За това се иска акъл. Що мене някой не ме измами?! Не съм съгласен с коментарите, че всеки може да бъде измамен. Господ затова ни е дал глави на раменете - да мислим преди да направим каквото и да е.

8

Анонимен

преди 6 години

До До 6Реално всеки може да бъде измамен да.*** обаче от 5 години го лъжат по един и същи начин всеки ден и той се връзва.Това е защото е втори по интелигентност в света!

7

До 6

преди 6 години

Говориш така, защото не ти е дошло до главата. Реалността е, че всеки може да бъде измамен, просто трябва да приложат подходящия начин. А ти си гледай телевизия и си въобразявай, че на теб не може да ти се случи.

6

Анонимен

преди 6 години

Добре де, тия хора телевизия не гледат ли? Вестници не четат ли? Всеки ден се говори за телефонни измами, а будалите продължават да им хвърлят пари на малцинствата, които се правят я на полицаи, я на лекари. Направо не е истина...

5

До чарли

преди 6 години

И ти си от тях, не бой се. Вчера, когато и теб те измамиха, защо не си призна и не се оплака в полицията ....

4

чарли

преди 6 години

Нямат свършване будалите !

3

ссс

преди 6 години

Покажете ги да ги видим - нормални ли са; добре ли са . Как хвърлят ей така парите си от терасите. Пък после се сетили че са измамени.

2

Васо

преди 6 години

Тези измами се превърнаха в Бич Божи. Явно много хора притежават незаслужено богатство. Щото не е достатъчно да се спечели. Трябва ум да се задържи и умножи.

1

Анонимен

преди 6 години

61 годишна - значи още работи и не е пенсионерка. Не очаквам работещи хора да се оплакват в МВР, когато ги измамят. Срам ги е и не се оплакват и затова много хора си мислят, че измамените са само пенсионери, а реално измамените са хора на всякаква възраст.