43

Долу тея педали!

преди 6 години

"Спаси София" са платени драскачи и мрънкачи на хранилка при БСП!

42

Анонимен

преди 6 години

Парите са взети вече, а в прибрани пари не се бърка лесно.

41

НЕ СА САМО СУДЖУЦИТЕ

преди 6 години

В ЦАРИГРАДСКО ЗА ПЕТ ГОДИНИ НАЛЯХА 100 МИЛИОНА И ОТКРАДНАХА ОЩЕ ТОЛКОВА

40

Анонимен

преди 6 години

Ще го спасим, ама след банкянския бек че оя разката мамата на София!

39

до Запознат

преди 6 години

Добър аргумент, колега. Добре са го направили, макар няколко години да беше просто разкопано без признаци на работа и накрая за десет дена го направиха.

38

батката

преди 6 години

ай стига с тия шопи вече, колко пъти ше го праят тва цариградско?? Кат не могат един булевард да си ремонтират ся ше карат из дупките, има и други приоритетни места за ремонт в България

37

Анонимен

преди 6 години

По-добре повече дупки на Цариградско. Превърнало се е в мотописта с бръмчене на мотори по 24 часа.

36

Интересно

преди 6 години

Ако не бяха Спаси София- някой дали щеше да си мръдне пръста ?Май, не

35

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЯТ РЕМОНТИТЕ!!! НА ТЯХ СЕ КРЕПИ ПРОСПЕРИТЕТА НА ОБЩИНАРИТЕ!!! И не само на тях!!! ХАХАХАХАХА

34

Анонимен

преди 6 години

Е как да търсят гаранция, като всичко е правено от приятелски фирми. Нали не очаквате да искат от тях да оправят пътя безплатно? Това означава фирмите да харчат собствените си пари. Затова сега общината ще отдели някакви пари за ремонта, за да може пак техните приятели (и самите общинари) да спечелят някой лев от ремонта. Догодина пак, пък то нека си има гаранция. Гаранция - Франция! В бг е така.

33

Анонимен

преди 6 години

Да, нека да направят ремонт на Цариградско шосе за ОСМИ път.Някои си построиха по два палата за внуците си от тези ремонти

32

анонимен

преди 6 години

Спрете тежките камиони, които се движат по "Цариградско шосе"!

31

Запознат

преди 6 години

Да видят коя фирма е правила ремонта на пътя София - Калотина. Над десет години не е мръднал. Но втори път няма да сгрешат да и дадат работа. Там няма как да се краде на всеки две-три години. А Лилито няма как да обяснява, че всичко е от снега. Ако не знае до Калотина също вали сняг, при това доста. Срам.

30

До Така в

преди 6 години

При заданието за поръчка има изисквания - в конкретния случай 10 години гаранция. Ако искаш пусни оферта и за 2 лв да направиш цялото Цариградско. Идеята е после да има контрол и като се скапе настилката - ремонтираш. Ако пак се скапе - пак ремонтираш. И така ти излиза двойно. Но тук се намесват ГРОБ-арите и просто не предявяват гаранцията. И готово. Пускат си техните фирми и прибират половината. Като при санирането, метрото и прочие...

29

Анонимен

преди 6 години

Тия па съвсем изтрещяха. Имало пукнатини ?!? Отидете в Дупница да видите какво се казва "пукнатина". За последните 8 години има асфалтирани 4 улици. Да ви имам и проблемите.

28

Анонимен

преди 6 години

Е, няма как да се краде в такива мащаби и да се слага качествено асфалта. То и ремонтът беше за да се краде, а не че асфалтът се нуждаеше тогава от ремонт.

27

Кон

преди 6 години

Общината злоупотребява като краде чрез строителните фирми. В особено големи размери. Само изгонване на Фандъкова, с опозоряване на името и може да прекрати безобразието! А те си крадат отдавна, и явно със знанието и участието и на големия вожд.

26

Бедата

преди 6 години

е, че много се краде в тази държава.

25

Педалска организация

преди 6 години

Спаси София са група от четирима платени трола, които всяка седмица тиражират провокативни тъпотии. Престанете да ни занимавате с тези неудачници!

24

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова е просто парченце в пъзела на Кралят Тиква - изпълнява ролята си в схемата и си живее живота. А след нея има стотици фирми и фирмички, които лапат от обществени поръчки и си плащат процента на Кралят Тиква. Неговите милиарди си стоят непокътнати в банките в Цюрих и Женева и когато започне да му потъва кораба ще се оттегли някъде на спокойствие да си ги харчи.