74

taschunka witko

преди 6 години

Руските танкове в Берлин и там да стоятДа напълнят гащите тия европейци *** които колонизират бедните държави като БългарияПоследната държава отменила вечното робство уж е САЩНа уж демократична тероризира целия святПутин няма да се предаде на гейовете янки и гъзоблизците им от Европа

73

смяяяяяяяяяяяяях

преди 6 години

превърната в бананова държава САЩ все повече прилича на комарджия изгубил всичко на покер и сега с едно залагане иска да върне поне частичка от изгубеното.Обаче късно е либе за китка.Никой не ги бръсне за слива, даже северна корея им се подиграва и пробитият им самолетоносач или се блъска в товарен кораб и става пробит кравевоз или обърква посоката и тръгва към южният полюс.

72

Анонимен

преди 6 години

Замря бизнеса, трябва да се изкарва от някъде.

71

пенко

преди 6 години

За какво дойде щатският "Мян-Мян" при "Б .Таратойко" -скоропостижно ???!! Айде контрол ,айде въздействие ,никаква Русия, ще ходите по "гайдата ни" ...иначе няма да ви дадем ...дадем ...какво давахме Бе?? ...май нищо ...О ...НЕ...НЕ...ПОДКУПИ В ДОЛАРИ БЕЕ-За всеки" Бойко -Таратойко "... малко мангизи -много резултат !!! Да живее ..."НЕЩОТО СРЕЩУ НИЩО"--- на таратойковите продажници !!!

70

пенко

преди 6 години

Спътникови системи ! Диаманти / включително изкуствени/ ! Платина и други скъпи елементи и материали !Япония ползва над 200 хил. кв. км. за добив на дървесина и е кръстила една Тойота-пикап -"ТУНДРА"...страшно мощен !!! Какво са дали САЩ на ДЖАПАНКИТЕ ???--- Енергоносителите са стара песен !--- И чуй "тъпчо" -без план "МАРШАЛ" от страна ,която не е воювала на квоя територия !!! И запомни -без Франция намаше да има независими САЩ ...колония на Израел от 20 -ти век ???

69

Анонимен

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсТръмп са му светнали с фенерчето MIB. Личи си че няма спомени кой е и за какво се бори....

68

Ощипана мома

преди 6 години

На Кравария вече я игнорират и тя почва да се дъжи като ощипана мома - обидено раздава санкции...

67

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

А бе русофилчета-нали уж тръмп наш??? Нали шампанско пихме??? И сега какво - пак сопа,че и с чепове тоя път... Ний каква я мислехме-тя каква стана...

66

Анонимен

преди 6 години

Санкциите ще са забрана на внос на Айфон, Айпад, Айпод, Айбук, ай, ай,ай! Сега европейците ще защитят своите интереси за Северен поток и ще кажат: "Спряхме Южен поток. Хайде стига санкции! Махайте се, другари!"

65

Боби

преди 6 години

До Анонимен 97Умнико за първите 3 месеца Война СССР губи реално 60-70% от тогавашните селскостопански площи и приблизително 90% от едрите питомни животни. Да СССР е имал някакви стратегически запаси, но не и осигуряващи страната при подобни загуби на селскостопанска продукция. САЩ и ВБ разбират много добре това и за това Ленд Лиз продължава чак до 1947 като след средата на 45 се доставят реално само храни.?

64

Боби

преди 6 години

До 96Аз не мразя нито обикновените западняци нито обикновените мюсюлмани(не радикалните)НО САЩ 70 години на миналия век сключиха със Сауди(Саудитска Арабия) семейството съглашението за ПЕТРОДОЛАРИТЕ - ТОЕСТ ВСИЧКИ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ СЕ ТЪРГУВАТ САМО В ДОЛАРИ. После принудиха заедно и ОПЕК да преглътне това споразумение.СЕГА САЩ Е ПРИНУДЕН ДА СЕ БОРИ СКРИТО ИЛИ НАПРАВО ОТКРИТО С ВРАГОВЕТЕ(и Икономически такива) НА САУДИ - Русия, Иран, Светските Ирак, Либия, Сирия, Египет, Мали, Судан и т.н.

63

Анонимен

преди 6 години

89 и какво конкурентно произвеждаха руснаците до 89

62

Анонимен

преди 6 години

94 Изкарахте я благодарение на американските консерви и стрите на прах американски яйца

61

до Боби

преди 6 години

Ти си типичния пример за русофил-ислямист.Ето веднага започваш да защитаваш ислямски Иран и ислямския диктатор Кадафи който се гаври с осем невинни българи осем години.Най вероятно си мюсулманин,най вероятно си и ислямист.Такива като теб е лесно да бъдат радикализирани.Защитавашш исляма и ислямските държави нападнати от християнския Запад.Мразиш Запада,един ден в състояние на амок или под влиянието на лосион за вана,може да вземеш брадвата и да почнеш да колиш лошите европейци.Ти си спяща клетка

60

Боби

преди 6 години

До ИЗКРИВЕНИЯ факт1. Дори в относително консервативен ИРАН има по-светска държава от колкото сега в Либия, Ирак и частите от Сирия които не са под контрола на АСАД. Изобщо не споменавам колко са радикални САрабия, Катар, ОАЕ и прочие Монархии от залива.2. Ако Кадафи беше "Клекнал" и беше позволил нашите медици да бъдат съдени не по почти международно законодателство а по "Традиционния" закон на Шериата до сега всичките медици да са били Убити на площада от тълпа роднини хвърлящи камъни

59

Вовка Путин

преди 6 години

Ние Втората световна я изкарахме на водка и огурци ,тоя ръж ни плаши в мирно време ! ***....

58

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ФАКТ!! 90 91 92ЯВНО НЕ САМО АЗ ГИ ВИЖДАМ НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА!!!! :D

57

факт

преди 6 години

Русофила е готов да защитава мюсулманските си братя от Иран,Либия,Ирак срещу гадните християни от Запада които нападали мюсулманските държави.Факт.

56

факт

преди 6 години

Русофила е ислямист,който иска да трепе европейци.Русофил-това е Русия.Русия това е ислям.

55

факт

преди 6 години

Русофила мрази християнска Европа,християнска САЩ,Канда,Австралия.Русофила обича и пламенно защитава ислямски Иран,Либия,Ирак.Русофила мрази Оланд,Тръмп,Меркел,но обича ислямския диктатор Кадафи който се гаври с българските лекари 8 години.Русофила мрази ЕС,който е съюз от 28 християнски държави и иска България да се присъедини към Руския съюз с мюсулманските Таджикистан,Казакстан,Узбекистан и ***.Русия продва газ за милиарди в България,но не инвестира нищо в българската икономика.