21

Анонимен

преди 6 години

До Трябва ни революцияЗащо смяташ ,че обикновенни хора не могат да се лекуват в ВМА ?Аз съм най обикновенна жена , и когато скъсах ахилесовото сухожилие ме приеха по спешност в ВМА за операция.Доста стара ти е информацията - от времето на комунизма .Но ти май не си скъсал с комунизма.

20

L.

преди 6 години

ИВО Никодимов! Не БИЛИ Никодимов! Аман от недоразбрали! :)

19

Анонимен

преди 6 години

В София център обикалят група гамени и бият на ред.

18

Анонимен

преди 6 години

Тия да не са били подводничари.

17

Анонимен

преди 6 години

Младежите сигурно любезно са го помолили да им направи по една... нестандартна услуга а той грубо им е отказал и това е довело до един чисто битов инцидент. Така ще да е станало.

16

Анонимен

преди 6 години

Бит без причина няма !

15

Re: L

преди 6 години

Проблемът е: В продължение на 30 г. пребиват, изнасилват, грабят, УБИВАТ - децата ни, нас, родителите ни. Цинично е да се дават привилегии на: лекари, адвокати, журналисти. Подобни касти и привилегировани съсловия е имало в робовладелски и феодален строй. Демокрацията не допуска подобни разделения - пред Закона всички са равни - президент и т.н.! Това е проблемът на диктатурите и авторитарни режими!Една невярна статия на журналист и една грешна диагноза - убиват. Колко са осъдените лекари и жу?!

14

Анонимен

преди 6 години

Мен точно това ме дразни. Ако някой прокурор пусне на свобода престъпник - мълчание. Ако някой политик очевадно краде - мълчание. Ако съдебната система не си върши работата - мълчание. Отделно, че 90% от тях редовно правят грешки в материалите си.Ама, ако пребият някой от техните - олеле, мамо!

13

Gruio

преди 6 години

В общество, в което няма морал избуяват плевелите на простотията, злото и агресията.

12

PD

преди 6 години

Хулигански подбуди, хулигани, пак и отново, клише върху клише. А защо ни къпят с клишета? Какво всъщност крият зад тях? А най забавното беше, декларацията, че няма значение, що за личност си, но щом си станал журналист, всяко посегателство, е удар върху свободата на словото.Чухме за докторската гилдия, за журналистическата, правораздаващите, и всеки дърпа чергата към себе си? И всички бягат от Истината. А Мъдрия народ Български е казал: Няма дим без огън.

11

Трябва ни революция

преди 6 години

Журналисти,лекари,учители,защо ги бият,защото са много свестни сигурно?Едно ми направи впечатление,защо тоя се лекува във ВМА?Обикновенният българин къде ходи на доктор?

10

Анонимен

преди 6 години

Има много гамени с психични отклонения по улицата. Да не говорим за наркоманите, които са много вече, включвам и хората, които се друсат събота и неделя за купона. Те също са потенциални агресори. Болна нация....

9

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва някоя известна личност да пострада, за да се обърне внимание на проблема? По селата хората са подложени на ежедневни набези, кражби , побои и изнасилвания, но за това много не се говори!

8

Анонимен

преди 6 години

Да бе, когато някой от тяхното (на журналистите) съсловие стане жертва на посегателство, тогава по - голяма трагедия от това няма! То са декларации, заклятия, призиви......Сега и помощи ще събират за лечение, като че ли Никодимов и телевизията едва свързват двата края! Като обикновен човек пострада от някоя държавна инстанция - монопол - мълчание или истината се представя в ущърб на жертвата, за да се наклони общественото мнение в желаната посока..... Не ми се вярва да е бил нападнат произволно, само да си упражнят мускулите на някого или че не им е симпатичен на екрана.

7

Л

преди 6 години

Чета коментари тези дни и съм убедена, че НИКОГА няма да се оправи тази държава. Бият хора в парк в столицата, ама щом са журналисти/нотариуси/полицаи значи "има за какво". А утре ако същите набият вашата жена/син/майка защото са решили, че има защо? А ако са го набили в случая точно защото си вре носа там, където не трябва и разкрива измами ? Или няма такъв вариант, защото трябва да се мрази .. ей така за спорта.

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Шерше ла фам;нищо случайно няма ако се касае за...побой на журналисти.Търсете Цецо,той ги...координира,ако не им вървят по...водата.

5

толерантен

преди 6 години

Мале, тез смешници от "българският", суджушки ""елит"", ако знаят какво ги чака... И как ще ги хвърлят кукловодите им на кучетата...

4

Анонимен

преди 6 години

КРИБ и Домусчиев пък какво общо имат със случая, та да излизат с декларация?! Не се е чуло досега да изразят "дълбоко възмущение" и де предлагат финансова подкрепа за някой пребит...

3

Разруха

преди 6 години

Разруха и Анархия.Защото чувството за безнаказаност е огромно. Факт е че журналистите имат огромна вина, слугувайки на властта, пестящи неудобните въпроси от всички сфери на живота. Телевизиите свалят правителства. Калпави закони, от всички сфери на правото - наказателно, административно, ЗУТ, ЗУЕС. Интелигенцията е потънала в апатия.Не мога да съчувствам на човек взимащ 10- 15 хиляди на месец от парите на данъкоплатците, и то незаслужено.

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Той милия е дребосък. Би го набило и дете дори. Макар че имам приятел дето е дребен, но тия тримата щеше да ги смачка като едното нищо.