13

забрана веднага

преди 6 години

КАТЕГОРИЧНА ЗАБРАНА НА НПО - ТА ДА "СПАСЯВАТ" И КАРАТ В ЕВРОПЕЙСКИ ПРИСТАНИЩА ПОДОБНИ! КАТО ГИ "СПАСЯВАТ" ДА ГИ ВРЪЩАТ В АФРИКАНСКИТЕ ПРИСТАНИЩА, ОТКЪДЕТО СА ТРЪГНАЛИ! ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ТЕДИ НПО - ТА, КОИТО ПОДКРЕПЯТ НЕЗАКОННИ МИГРАНТИ И СТАВАТ СЪУЧАСТНИЦИ В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

12

вие как кой

преди 6 години

КАК "КОЙ ЩЕ ГИ УСПОКОИ" - ВИЕ, НАЛИ ЗА ГРАНТОВЕТЕ НА СОРОС МАЙ СПАСЯВАТЕ ВСЯКАКВА *** И НИ ГИ КАРАТЕ В ЕВРОПА? ВЗЕМЕТЕ ГИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОМОВЕ, ЗА ДА ВИ А.КАТ В ХОЛОВЕТЕ, ЩОТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОАЛЕТНА И НЕ СМЯТАТ ДА СЕ НАУЧАТ!? АКО НАИСТИНА ТОЛКОВА СА ВИ МИЛИ ЩЯХА ДА СА У ВАС, НЕ НА ГЪРБА НА ВСИЧКИ НАС, НАЛИ?

11

Анонимен

преди 6 години

Защо сме толкова злобен народТези хора бягат от война! Да ни пази господ не от бежанци, а от война

10

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли кое е нормалното в такива случаи? Хвърляне на бомби от хеликоптер или самолет по тях. Не спасяването им.

9

марокански скакаУец

преди 6 години

Чудесно!

8

муспи

преди 6 години

А защо не пътуват през турция, където със султански автобуси ще ги доставят на българска територия, а там мюфтията на България Бойко Борисоф ще ги затрупа с Пособия, докато си уредят вояжа до Германия?

7

Анонимен

преди 6 години

А ако някой умре от жажда в Сахара, кой ще е виновен? Естествено самия пътешественик че е тръгнал на рисковано пътуване. Няма какво да се коментират сорроските вопли. Яд ги е че са загубили пари от умрелите

6

Анонимен

преди 6 години

Някой да ги е канил тук?

5

До до 4

преди 6 години

Много се радвам, че сте най-бързо намаляваща нация!

4

До 2

преди 6 години

Вие сигурно и сънувате Ердоган вече! :-)Ердоган да е поемал отговорност...Не тези, които накараха тези хора да напуснат страната си, а Ердоган!!! Аз въобще не се учудвам защо сте на този хал! Сигурно имаш и висше нали?

3

Чълмъ бей

преди 6 години

Кой щял да поеме отговорност ?!? Вие ще поемете отговорност , защото вие ги насърчавате да идват в Европа ! Освен това трябва да ви се търси отговорност и за терористичните атаки тъй като НПО-тата сте съучастници . Вие сте терористични организации !

2

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ще поеме отговорност, как кой нали все с "мигрантите" се перчи, че щял да ги спира да ги пуска и разни други...

1

zeus

преди 6 години

Въпросното НПО няма нужда ви казвам от кого е спонсорирано, сами ще се сетите. Работата, която вършат, е горе-долу като тази на трафикантите, стоварват хиляди като тези на снимката на европейска земя.