17

Анонимен

преди 6 години

Хранителната индустрия е превърнала телата на хората в контейнери,всичко влиза-химикали,ГМО,антибиотици,консерванти,оцветители,подсладители все вредни неща и всичко това идва от "братята американци".Те затова от векове са дебели ядат за по-лесно fast food вместо да си сготвят.По TLC "Моето 300 килограмово тяло" имаше един беше се докарал до 450кг.и доктора каза че рядко хора с такова тегло остават живи.

16

Анонимен

преди 6 години

90% е пълна глупост. Ама то днес.бг и цифри...

15

до 16

преди 6 години

На Ганйо,дай му да плюе.Него проблеми като изхранването на световното население,борбата с замърсяването на природата,развитието и цивилизоването на бедните страни не го интерисува.В неговия мозак лоши хора от тайни организации от Запада искат да унищожат хората,като им дават гмо и ги превръщат в роби налагайки им демокрация.

14

Това го дължим

преди 6 години

Това го дължим на достъпните цени на храната и на по-спокойния живот!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен90% тлъсти мъже в щатите? Явно и войниците им са хипопотами. И как ще воюват срещу Русия---------------Според тебе процента на затлъстелите в *** дали е под 80%?

12

Анонимен

преди 6 години

И каква е ползата от моделите? Като за никого не са модел? манекен беше по-правилна дума.

11

СатаНАТО™

преди 6 години

До zeusВ Русия е забранено отглеждането на ГМО продукти------------- Ти нормален ли си, *** ли си?Кой те е излъгал такова нещо?Покажи ми текст на руски закон, който забранява ГМО?Хайде, има интернет, давай!Повтаряте само пропагандни глупости.

10

шматка

преди 6 години

До zeus Според мен проблема е в обездвижването и националните кухни.На изток са почитатели на растителната и морска храна и проблемите са по малки.Западните кухни наблягат на месо и висококалорични сосове тестени десерти

9

nekoj

преди 6 години

От 5-6 години ходя често в Гърция. Дебел човек още не съм видял! Хората ядат само естествени неща, много зеленчуци, риба, зехтин, хубаво месо - а и си почиват както трябва през жегите. Нещо не ми се вярва на тези писания.

8

zeus

преди 6 години

До шматкаНе съм много съгласен, примерно населението в Европа намалява, спокойно можем да се изхраним. В Русия е забранено отглеждането на ГМО продукти, а станаха производител номер едно на пшеница. В Африка са си все толкова гладни, те пари за ГМО семена нямат. Личното ми мнение е, че бума на ГМО е единствено и само заради печалбата на предлагащите семената. За САЩ има много писано как натискат фермерите да ги ползват, иначе няма заем от банката примерно.

7

шматка

преди 6 години

До zeusДо това водят 7 млрд гърлаТова е.Без ГМО хормони и химикали досега да сме започнали Войните на глада

6

zeus

преди 6 години

До това води храненето с ГМО храни и малкото движение. Добре, че тук сме лекооо бедни и нямаме пари да се тъпчем като цитираните в статията, а и още има истинска храна по селата.

5

Анонимен

преди 6 години

Такива ГМО-та не ям. Ям само от градината от кокошкити и кравата. Каквото си произведа това ям. Даже и хляб не купувам ами жената меси от брашно което е с нормален глутен. Но такива като мен се броят на пръсти повечето пълнят гушата на новите робовладелци които им продават ГМО!

4

шматка

преди 6 години

Терза това им викат тюлени:)

3

of 1

преди 6 години

какъв двоен биг мак,бе,човеко? в живота си не съм купувал. ама млатя по 3-4 филии хляб с 2 пържени яйца. и пак към 15-та дата няма нищо от пенсията.

2

Анонимен

преди 6 години

90% тлъсти мъже в щатите? Явно и войниците им са хипопотами. И как ще воюват срещу Русия, щото ако да пилоти, ще трябва да летят без бомби, иначе няма излитане

1

Анонимен

преди 6 години

Гърцит???