76

И ЗАЩО ГО БИЯТНЕ

преди 6 години

ИВО НИКОДИМОВ Е ОТ *** НА ГЕРБ И БОРИСОВ. ЧОВЕЧЕТО АМА СЕ МАЗНИ, АМА СЕ ПОДЛАГА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ЖАЛКО И ПРОТИВНО. ТОЯ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА НЯКОЙ ДА СЕ ХАБИ ЗА НЕГО. ЖАЛЪК И СМЕШЕН, КАТО ЦЯЛАТА ИМ ТЕЛЕВИЗИЯ. НЕЩАСТНА ГЕРБРСКА ***

75

оФчи народ

преди 6 години

СПРАВКА за всички ПРОВИНЦИАЛИСТИ които постоянно не са в час.В момента ви Оправя Пеевски(бандата на ДПС/ДС) а Боко е ПОДСТАВЕНО лице.всичко останало е ПРАХ в очите на баламурниците.80% от правителството е назначено от КОЙ.ТАМ се слуша Неговат ВОЛЯ.

74

о, спомени

преди 6 години

До ЗозоАми партийния член, дето с мотика разби камерата на БТ.

73

Зозо

преди 6 години

До Анонимен73"соца"Точно през соца един журналист какъв бой и псувни яде от селски кмет на събор :)

72

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрез соца биеха тихом-мълком в подземията и каушите на РУ на МВР. Ами в Белене?

71

феро

преди 6 години

Та нали затова им се плаща , да лобират за нечии интереси и да си носят последствията! Да си прочетат професионалните характеристики .......риск на професията!

70

конспирация - БКП

преди 6 години

До ВалкаБойната група при военната организация на БКП в действие!

69

Анонимен

преди 6 години

наядвали се, че извършителите ще бъдат наказани... те ако изобщо ги хванат, вече дори не им се и карат ами направо ги пускат бе маймункии :)

68

Анонимен

преди 6 години

Хайде нека пише колко бил лош"соца," а демокрацията била рай.За такива лъжци бой, бой и още и още.

67

Анонимен

преди 6 години

Нямало причина значи. Всеки журналисте цъкаща бомба.

66

Анонимен

преди 6 години

Каква е ползата от такива журналисти?Никаква, а вреда има, затова трябва да се действа.

65

хммм

преди 6 години

то в България журналистите все без причина ги нападат горките. То и вие от днесбг да ви набара някой ще станете за болница. Дълго време има "да се чудите" защо е било. В цяла Европа е модерно сега да се изкривява мнението на обществото, да бъде променяно и дори изтривано. Само че на запад си имат граници и за това, а тук в България медиите са стигнали до степен наглост и неуважение към нацията и това което иска да изрази като мнение тя.

64

Мутра

преди 6 години

И ще ви бием и ще ви е.бем, щото това заслужавате, овце скапани. Продължавайте да си траете, щото само това можете - да си траете и да блеете по форумите

63

Анонимен

преди 6 години

Голям страх го тресе Иво Христов и *** му ГаляГоранова, гръм ще тресне, бомба ще избухне, къде ли, кога ли

62

Анонимен

преди 6 години

Тоя Иво са го объркали с другия Иво Христов, секретарката на ради Радев ***, с турския полумесец между краката, но следващият път ще нацелят правилния Иво, бъдете сигурни

61

Отговор

преди 6 години

До фхф 47 Не само че бъркаш ами си и за бой.

60

Европа

преди 6 години

Еми така е в Европата, раздават се тукати наляво и надясно. Власта ни чула ни видяла, кучето си лае а кервана с подкупни депутати си върви.

59

Валка

преди 6 години

До АнонименА ти кой искаш да ни управлява? Корнелия ли?Боко както го наричаш е по-малкото зло и ще гласувам и в бъдеще за по-малкото зло ,само и само да не ни управляват крадливите БСП и ДПС.

58

до 60

преди 6 години

Щом два пъти те изнасилват ... не е случайно! Има хора които си го търсят! И май на "мъж" ми приличаш по начина по който пишеш?!?!

57

Анонимен

преди 6 години

Не е лоша идеята за компрометиране на правителството, но в крайна сметка то е отдавна дискредитирано :)Засегнал е нечии интереси в ефир и сега си отмъщават. Мафиотска държава! Рай единствено за хора с криминални наклонности и хора с различен етнически произход от доминиращият!