28

Анонимен

преди 6 години

До ПотрЪбителА и Я са близко да клавиатура, случват се и техн.грешки, но такива ментални като теб , само с помоща на повечко лечение :)

27

другият

преди 6 години

Интересното е, че по форумите всеки пищи, че нямаме армия, ама никой не допуска мисълта той да отиде войник, най-добре да имаме армия, ама друг някой да отиде да учи и да служи. Същото е с много други работи в нашата държава. Да се оправи държавата, ама някой друг да свърши работата ;)

26

ПотрЪбител

преди 6 години

До офицер: напускай другия месец и си заври 2те магистр. в задни...я джоб. Пише се БългариЯ, а не БългариА. Патриотизма ти и той сигурно, като правописа. Срамота! И претенции имаш

25

Анонимен

преди 6 години

Спокойно ,родители!!!Синовете ви ще са отлично подготвени за живота,само след 1 година във военно училище.Ще спре да им пука от каквото и да е,и за каквото и да е.Сериозен плюс в днешният свят.Ще се научат да не вярват на никого.И ще обръщат шише водка без да им мигне окото още в края на първата година.

24

Анонимен

преди 6 години

Военно училище:5 години безправно положение на кадроови военнослужещ с особен статут.Ограничения и произвол от страна на командирите.НЕ МОЖЕШ ДА НАПУСНЕШ!Иначе получаваш огромна сума в дълг за уж похарчените за обучението ти пари.Преди да си изкарал и 2 леваПропускаш шансът си за реално образование.10 годишен договор,без да знаеш за каква заплата.Там където ти кажат,за длъжност която ти кажат.Ама пък си имаш цяла глава на НК-13 посветена на военните.И полиция ,че и съд.

23

военен

преди 6 години

завърших го през 2006г. , офицер съм с 2магистр. допълн. от цивилен и военен университет, др.месец напускам!!! , няма бъдеще Българската армия, няма бъдеще и Българиа уви ,11години патриотизъм и мизерни заплати ми стигат!!!

22

До 23

преди 6 години

И меки китки и леви резби има доста освен оскубаните вежди и епилираните крака. Евроатлантиците и толерастите въобще не ги броя.

21

Анонимен

преди 6 години

Едно време беше престиж и гордост да идеш в казарма. Да се закълнеш , че ще браниш тодината. Стреляше се по границите ни, и не ни трябваха скъпи огради! А сега, епилирани крака и оскубани вежди само!

20

Наблюдател

преди 6 години

Не се чуете тогава, че всеки първи съден за тежко престъпление е болен, щом там където трябва да са здрави всеки трети е болен.

19

разбирач

преди 6 години

То и не вярвам да има много трезвомислещи кандидати за НВУ! Първоначалната заплата на завършилите 5-годишното обучение е около 1000лв! Айде, за повечето градове са горе-долу добре тези пари, ама за София- изобщо не са добре! 400лв. е квартирата минимум, 400лв за ядене, 100лв сметки, 100лв слагаш непредвидени разходи и какво стана- даже и за дрехи пари не остават! Какво остава да караш и поддържаш автомобил! Нищо- ще ходят гордо с камуфлажите из центъра на София!

18

Анонимен

преди 6 години

Важно е да върнат казармата, дори и за месец да е. Така младите ще получат знания. Иначе рискуваме да останем без защита. А дори и болен мъжа си е мъж :) нали.

17

Анонимен

преди 6 години

Че то изобщо има ли читав народ на тази територия. Преди 40 години на 100 000 новобранеца отпадаха от военна служба 10 човека. А сега сигурно ще отпаднат половината! Егати народа егати младежта егати държавата!

16

Анонимен

преди 6 години

Да,младите са тюфлеци като цяло! Наблюдавам ги внимателно и ще ви кажа че хората на 45-50 год.са по-годни за военна служба и спорт от 20-25 годишните лигльовци! Има изключения,но са малко!

15

Анонимен

преди 6 години

То сегашните мъже сякаш от втора цедка правени!

14

Хохо

преди 6 години

И вие обвинявате болните хора, че са болни вместо калпавата система и здравеопазване??? Нали наистина не мислите, че някой иска да е болен????

13

шматка

преди 6 години

До 11Те бавноразвиващи ти кьорав.Кво да праиш .Кофти матрял

12

голям цирк

преди 6 години

Каракачанката ще връща казармата пък не искат да приемат и хората, които сами се натисткат да служат! Ей това е парадокс! И ако върнем донаборните комисии колко ще бъдат психично болните и със заболявания? А колко ще бъдат неграмотниците? Голяма армия ще правим...

11

шматка

преди 6 години

Ми то само с помпане на стероидни мускули не става.Иначе вървят и гладат лошо.

10

Rado

преди 6 години

След 12 клас кандидатствах в университета за курсант и отпаднах, защото имам 0.5 диоптер, а за сметка на моето отпадане влязоха доста хора с успех от диплома и матура 3:00. 50% от приетите са бавноразвиващи се!

9

Анонимен

преди 6 години

Не В, а във форма