46

Анонимен

преди 6 години

Ние сме по-зле от Венецуела на Мадуро, но го прикриваме. Обиколете страната и ще разберете. В над 15 области средния доход е 2000 евро за година. Колко гласоподаватели са на социални помощи от години и колко "самотни майки" има сред българите от друг произход с цел да се докопат до социални блага? Разликата е, че във Венецуела се борят за суверенитет, а ние го изгубихме, те продават нефт, а ние внасяме всичко. Те са под санкции, а ние част от ЕС и НАТО. И какво от това?

45

СатаНАТО™

преди 6 години

До БобиДа ОГРОМНА ГРЕШКА на Мадуро и сие е че не развиха селското стопанство а се концентрираха в строеж на жилища в градовете за бездомните, като мислеха че храни винаги може да си купят от чужбина--------------- Огромна грешка на всеки социалист е да мисли, че може да живее дълго с готовите пари, откраднати от капиталистите. Като цяло е огромна и типична грешка на всеки *** да си мисли, че нещата се решават с куп готови пари. Путин направи абсолютно същата грешка и ще си плаща.

44

шматка

преди 6 години

Мадуро и Путин.:)))

43

Анонимен

преди 6 години

Май хората във Венецуела предпочитат ЦРУ пред Мадуро. Нищо чудно - виждали сме социализъм в действие.

42

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм в действие - хората няма какво да ядат, но на него му се привиждат империалистически заговори.

41

анонимен

преди 6 години

всички преврати в лат америка са плод на сащ кои зарази иемен с холеразабравихте ли чили

40

Анонимен

преди 6 години

Абе, Мадуро, ти остави заговора, ами я по-добре внимавай да не останеш бе ***---дури, че тогава за кво ти е да си президент, кът няма да можеш да съ "облажиш" с някоя гореща латинос!?

39

Анонимен

преди 6 години

Браво на ЦРУ. Тоя освен за сваляне май е и за въжето.

38

до 41

преди 6 години

Ще използвам вашия довод: Нека приемем че думите ви са истина.Защо мислите, че 70% от бюджета отиват за социални помощи?Хубаво помислете.Защото хората нямат пари и няма какво да ядат.Собствените ви думи подкрепят моята теза.

37

до 41

преди 6 години

Петролът поскъпна над 20 пъти в последните месеци. Пак е най евтин, но хората нямат пари. Храните поскъпват с часове. Вихри се хиперинфлация като в Германия преди ВСВ. Един хляб вечерта струва три пъти повече, отколкото сутринта. Има достатъчно информация в нета. Страната е пред гражданска война. Всичко това са факти. Мадуро е поредният комунистически диктатор, държащ народа си беден и гладен.

36

емигрант от 22 г

преди 6 години

В....ъв Венецуела от 10-15 години няма и един американец. Испанските специалисти по петрола-инженери, техници, средни работници също напуснаха. Кой му пречи на др. Мадурко? Той самиятси пречи,защото не разбира нито от управление на икономика, нито от соц. контакти.Работил е , като автобусен шофьор.Дребен и неграмотен синдикалист.Дори неговите последователи вече го изоставят.Жалка диктатура на раб. класа от неук човек нач. образование.

35

Боби

преди 6 години

До Анонимен 40Ано Умни пак се изказа неподготвен70% от БЮДЖЕТА на ВЕНЕЦУЕЛА е за СОЦ помощи. След като петрола поевтиня 5 пъти мисля нали се сещаш колко по-малко пари са влизали в бюджета и съответно са харчени включително и за Храни. Да ОГРОМНА ГРЕШКА на Мадуро и сие е че не развиха селското стопанство а се концентрираха в строеж на жилища в градовете за бездомните, като мислеха че храни винаги може да си купят от чужбина.А кризата и спекулата почна от сушата 2015 година която удари реколтат

34

Анонимен

преди 6 години

Хората няма какво да ядат, той виждал заговори. Социализъм - какво да го правиш. Аман от скапани диктатори.

33

Анонимен

преди 6 години

Винаги става страшно, оставиш ли необразовани довчерашни бедняци да управляват държава. Диктатурата на пролетариата винаги има тъжен край.

32

Боби

преди 6 години

До Анонимен 29Ано Умни преди имаше предвидимост в живота на ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА и можеха да планират живота и на Внуците си. Да е сме живели добре но такова нещо каквото е сега го е нямало. Едно погребение в София само се замисли колко струва?И как ще развиваш една държава след като създаваш такива условия че всеки който навърши 19 го съветват да ползва терминал 2."Това е наследство от Комунизъма" - преди 10-15 години може би но сега? 25 години са половината от активния живот на хората .

31

Боби

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯСАЩ дадоха по официални техни изказвания 5 милиарда $ за да подпомогнат Украинския Майдан ... Второ за размисъл Мадуро и сие ИЗГОНИХА АМЕРИКАНСКИТЕ КОНЦЕРНИ от Венецуела. около 70% от бюджета е за соц програми и само защото курса на петрола е нисък и за това Мадуро не може да си купи каквото му трябва на световния пазар и хората да не мрънкат. Така че ЦРУ да няма отношение към протестите е все едно да кажеш че земята е плоска.

30

Анонимен

преди 6 години

До защо...Или пък защото има какво да ядат?!?!?

29

защо...

преди 6 години

...в САЩ няма опити за преврати/цветни революции? Отговор - защото си нямат американско посолство

28

Анонимен

преди 6 години

за съжаление на Мадуро, няма нужда от ЦРУ - ама като оставиш народ от петронация без тоалетна хартия, *** и ядене, така става

27

Анонимен

преди 6 години

И какво показва тази статистика според теб Боби?Че по време на концлагера и руското робство сме се увеличили, а после намалели, като население ли?Ами във всеки смесен ЗАТВОР с картечари по стените е така, докато не паднат стените.То даже много народ остана в затвора, след отварянето на портите, като се има предвид, че бившите надзиратели и директори на затвора, станаха собственици на "хотела" след преобразуването му от затвор.