92

бг

преди 6 години

Общественото мнение много лесно се манипулира .А може някой да иска да стане султан.

91

Анонимен

преди 6 години

Откъдя накъдя!

90

Анонимен

преди 6 години

Пет от шест НЕ ИСКАТ съд и прокуратура да са подчинени на Борисов. Продажни "журналисти" позор за вас!

89

Анонимен

преди 6 години

Ако данните са верни, то Боже, пази България! Тотално изперкал, опростял народ! Цар ли искаш? Вече има такъв! Силно се надявам, че е манипулация! Народе????

88

Анонимен

преди 6 години

"Трябва да се вкарат в затвора корумпираните комунисти." (мъж, 39 год., средно образование)"Браво бе, детето ми! На колко годинки беше бе, пик-льо когато стана "промяната"? Какво помни мъничката ти главичка? Ами другите с мед ли да ги храним?На г-н Борисов трябва да се даде още и "Чистота", камионите-асенизатори, диспетчерите на летищата, метеоролозите, противоградовите площадки, ж.п.-прелезите и всичко, за което се сетите! Да видите как ще потръгне всичко!

87

ПРОДАЖНИЦИ МА ЛОУМНИ

преди 6 години

ФАКТЪТ, ЧЕ 86% НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ОТ СЪДЕБНА РЕФОРМА, НО 65% ОТ ТЯХ ИСКАТ СЪДЪТ И ПРОКУРАТУРАТА ДА МИНАТ НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ Е ПОКАЗАТЕЛЕН ЗА ТОВА, ЧЕ НАЦИЯТА НИ Е ТОТАЛНО ИЗПРОСТЯЛА, ЗАТЪПЯЛА И ПОДВЛАСТНА ИЗЦЯЛО НА ПЛАТЕНИТЕ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ МУТРА ЖУРНАЛИСТИ И МЕДИИ. НАРОДЕ???? КОЙ ТЕ В ТАЗ РОБСКА ЛЮЛКА ЗАЛЮЛЯ? ДА ИСКА ОТ УНИЩОЖИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА,ДОКАЗАНИЯТ ПРЕСТЪПНИК БОРИСОВ И СЪСИПНИК НА ВСИЧКО ЦЕННО И ДОСТОЙНО-ЩО ЗА ***? АКО Е ВЯРНО ВЪОБЩЕ, ТОВА КОЕТО КАЗВАТ"СОЦИОЛОЗИТЕ"

86

Анонимен

преди 6 години

Целата власт у Бай ***! Банкянска диктатура форевър! Е, тва е!

85

Анонимен

преди 6 години

Добре е, че тук има не малко хора, които разчитат контекста в опита за брутално циничната манипулация в тази гнусна статия, а и в това гнусно дълбоко политическо/държавно/апаратно поръчково изследване....

84

123

преди 6 години

Интересно изследване. 65% искат съд и прокуратура да са към изпълнителната власт , а само 16 на сто подчинени забележете пряко на др. Борисооф. Това означава ли, че ББ е пътник, защото не го одобряват вече в изпълнителната власт. Да не говорим, че заглавието е доста подвеждащо. Повечето от анкетираните не искат ББ, но той постоянно ни се натрапва от всички медии и социолизи, които анализират числата както си искат. Отврат. Държавата е в застой. Някой разбра ли , че има правителство и то работи.

83

ewq

преди 6 години

аххахах скандална статия, скандални ***... всеки шестии искал будата да държи и съд, и свее аххаха а тиии не искаш ли ? Много умекотен, подносен и опакован празнично К** Защо така свежо и загатващо се лансират такива анти-демократични диктаторски идеи така да го кажа ? Страхувам се честно

82

Читател

преди 6 години

Всеки шести е нищожно малко, защото ако разделим 1 на 6, получаваме около 16,7% от всички допитани. Тоест около 84% са против тази глупост.

81

сминдух енд чесън

преди 6 години

Всеки шести от шесто ли.

80

Нов

преди 6 години

Тези наистина трябва някой да ги юрка да работят, ама няма как да е правителството

79

Анонимен

преди 6 години

Първо и най-важно правило е да бъде НЕЗАВИСИМА и никаква ШУРОБАДЖАНАЩИНА.Второ - НИКОЙ да не може да оказва натиск върху съдебната система!Трето - да си върши работата и да не се мотае и бездейства.Всичко останало са празни приказки.

78

Анонимен

преди 6 години

МИ ТЕ НАЛИ НА НЕГО СА ПОДЧИНЕНИ

77

Демократ

преди 6 години

Ааааа, не! Това не може да се допусне. Ще сменят лика на републиката ни

76

Анонимен

преди 6 години

Ако това гарантира, че ще се озоват зад решетките завряният зет, къдравият, Цветан Василев, някои прокурори и съдии и аз съм за!

75

анонимен

преди 6 години

а, какво иска всеки 5/6 -ти ?

74

Анонимен

преди 6 години

"Съд и прокуратура подчинени на Борисов" - ей тогава вече съвсем ше си ... мамата :) :) :) :) :) :)

73

Анонимен

преди 6 години

Съдебна реформа в България няма.Всички преди да на власт говорят за това, но на практика си остава с говоренето.Съдебната реформа е като реформата в МВР - нищо от 25-26 години.И двете министерства акумулират от бюджета огромни суми.