19

Анонимен

преди 6 години

има растеж на доходите на мутрите...

18

Павел

преди 6 години

Тези високо платени лъжци работещи за власта и тази лажлива и заливаща хората със фалшиви новини медиа BLOOMBERG,ON AIR и други манниполативни медии

17

Анонимен

преди 6 години

1000 лева нетна минимална заплата, която да се дава само на умствено изостанали индивиди и поне 2500 лева средна нетна заплата, която да се дава на нискоквалифицираните работници. Останалите, може да взимат и по 3500.А и, ако ще взимам 2500 чисто, нямам проблем, какви са ми били данъците, стига само, да не обновявате автопарка на парламента с нови бентлита и платени шофьори през 3 месеца.

16

Благоев

преди 6 години

С приказки не можеш да нахраниш гладните !

15

До 10

преди 6 години

Именно, "ръста" на икономиката се дължи на ръст на цените. И стига с тия глупости за доходите. Къде видяха тези 10 %? Вдигнаха мин. осигурителни прагове. Заплатите в частния сектор не са мръднали.

14

Анонимен

преди 6 години

Още един платен лъжльо....

13

Анонимен

преди 6 години

Този е прекалил с розовите хапчета!

12

PD

преди 6 години

Крайно време е разни консултанти, икономисти, финансисти, меринджей, да бъдат поставнени на място и изхвърлени от вишето познание. Те не са вишисти,а шарлатани. И е време, академичното ниво, да се заеме, и коригира безумните им методики и идеологии, с цел гарантиране на устойчиво развитие на обществото на Българите.

11

Анонимен

преди 6 години

До БауТо убаво мит'ряла се преквалифицира *** ко прайм с евро комисарите? С каквато и квалификация да си не моеш ги мина а те същия мит'рял само, че с европейски дрехи!

10

Анонимен

преди 6 години

Поредния платен ментарджия. Растеж, да но на цените. София не е България, важното е, какво е положението в провинцията. Хората са все по-бедни, независимо от "растежа" и бягат в чужбина. Когато хората там започнат да се връщат ще призная, че има растеж. Ясно кой му е платил на този барабанчик. И да не мислите, че някой му вярва? Станахме като през социализъма, ако искаш да ти е пълен хладилника, просто го включваш в радиоточката. Или пускаш изказвания на Бай ***. В тях растеж, проспетитет, богат

9

'ра'о

преди 6 години

На тези които продължават да вярват, че за поколенията след '89 пенсията съществува като вариант - пожелавам успех и други подобни. Не стига че пенсионните фондове са една голяма подигравка - докато стане време да се "възползваме" ще е минал няКОЙ и ще ги е овършал. Ако действаме сега можем да решим проблема - обособяват се територии като резервати за пенсионери. Там, на свобода, далеч от напрежението на градския живот, сред себеподобни ще могат да живеят (-ем) в сравнително достойнство. А сега?

8

Бау

преди 6 години

Тези професии чиито за плати са много ниски продължават да са си ниски. Доходите се вдигнаха (на хартия), защото се появиха високо платени професии за специалисти. Ако искате по-високи заплати ще трябва да се преквалифицирате. Вдигането на заплатите на професии без нужни специални умения няма да стане скоро (ако изобщо стане).

7

Анонимен

преди 6 години

Интересна статистика за "последните години", каквото и да означава това

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7..а имайки напредвид, че след умишленото и безпричинно покачване на ток, вода, парно и газ, всички стоки поскъпнаха с над 30%, трябва да се счита, че българина дефакто обеднява, въпреки статистически "нарастналият" доход.

5

маке

преди 6 години

В Благоевград фирми масово предлагат заплати по 260 лв къв растеж кви глупости

4

Анонимен

преди 6 години

увеличаването на брутният доход, без да отчетено увеличаването и на брутният разход е абсолютно безсмислен показател!не е важен колко е дохода, а какво е съотношението доход/ разход! това е коефициента, който трябва да се мери. * може да взимаш 1000 лв, ама ако неизбежните разходи са ти 800 лв - зле си, остава ти 200 лв* може да взимаш 600 лв, ама ако неизбежните разходи са ти 300 лв - по-добре си - остават ти 300 лв!така, че "дохода" само по себе си, като критерий е едно голямо нищо!

3

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че българина става все по-платежоспособен ако, че изоставаме дори от Румъния.

2

Трактор

преди 6 години

Браво на ГЕРБ! и аз имам растеж, купих си нов трактор и намерих нова любовница с която ще ходим в Гърция да се плацикаме на бяло море

1

Анонимен

преди 6 години

Първо - София не е България. Второ на стъкмистика не вярвам и трето - въпроса с т.н. клас няма да доведе до повишаване на доходите, ако се премахне