4

Анонимен

преди 6 години

Почти нищо не ми хареса. Най-зле са местата за учене, за четене. Както сте ги забили към стената, си е ужас. Първо, няма нужната светлина, второ, перспективата на погледа е мизерна. Отделно, че масите са прекалено малки....

3

Ч

преди 6 години

Не препоръчвам, мясотото за игра и отдих, да е същото като мястото за учене. Когато бях на 9-10 години, имах огромен проблем с концентрацията, прри положение, че всичките ми играчки и плейстейшана бяха в стаята. Баща ми тогава, ги постави в друга стая, за да мога да уча спокойно. Но тогава не можех да уча спокойно. Общо взето, проблема бе, че асоциирах стаята си със спкойствие и игра. Започнах да уча на бюрото на татко и нещата се оправиха. Ако го превърнете на игрална площадка, няма да се учи.

2

Анонимен

преди 6 години

В миналото ако имаш такава стая, учителите ти пробутваха безпризорни и бедни деца.За кратко време всичкото имущество разграбваха и претършуваха.

1

Панеляк

преди 6 години

Много се кефя когато по разни бг сайтове копират снимки с дизайн на жилища от щатите с по 3 декара стаи и тавани от по 4м. Поне като слагате снимки постарайте се да са съобразени с европейските размери на жилища, защото иначе тия драсканици са безполезни.