6

шофьор

преди 6 години

Каква единна система?!Карам си през населените места с 50км, а покрай мен хвърчат с 80-90км румънски коли и турски тирове които след 2часа са на границата и никой не ги търси. Добре е да има истинска централизирана система с границата, когато тръгне да излиза тира да го глобят, къде кога и с колко е нарушил скороста!

5

Анонимен

преди 6 години

От доста години КАТ на практика не глобява нарушителите на Закона за движение по пътищата. Една глоба на 100 хиляди нарушения означава,че КАТ не работи. За да има ефект от глобите, шофьорите трябва да са убедени в неизбежността на наказанието,ако нарушат правилата. Вместо това,КАТ успешно ни пробутват лъжата, че по-високите наказания ще намалят или спрат нарушенията. Разбира се след поредното завишаване на санкциите, нарушенията се увеличават, както и се очаква от всеки с поне малко ум в главата

4

Анонимен

преди 6 години

КАТ са не просто безполезни, а са вредни. Най-доброто решение е КАТ да се закрие. Ползи много, вреда няма никаква. Така и не разбрах, защо КАТ събира сумите по глобите, а не НАП, както би било нормално. В момента КАТ извършва закононарушение - не ти връщат талона, ако не си си платил глобата, а плащането на глобата в никакъв случай не е свързано с получаването на талона. Наложи ми се да ходя до КАТ в София и там скандал след скандал точно по този повод.

3

гневен

преди 6 години

Парите ни пак ще отидат за глупости и щуротии.Преди време гледах филм за спешна помощ в който доктор Гелев обясняваше,че работят с линейки в който болният ако повърнел повръщал върху шофьора!В София работят 13 екипа на смяна и не стигат за нищо.А в МВР виждаме как се изливат пари от реки-278 нови автомобили с по 3 камери!!!В кои храсти са ги скрили не знам но квартала ни всяка вечер се оглася от рев на мотори.Полицаите пак ревнаха за пари,а само купоните им за храна са 120 лева месечно!

2

Анонимен

преди 6 години

БЕЗПОЛЕЗНИ ***!

1

Анонимен

преди 6 години

Отново централизиране към София, защо? Кое налага центъра за обработка на нарушенията да е в София, а не в Плевен, примерно?