29

Анонимен

преди 6 години

Не думай ... Това е факт от 20 години насам. Просто вече удряме критичното дъно. Никой с пари, не би отишъл там. Половината е отврат. Аз съм българин и ме боли, като гледам какво е. Не смея да го препоръчам на приятелите си от чужбина! Толкова е зле !

28

Анонимен

преди 6 години

До ЩирлицВ началото Господ ходеше по черноморието а сега не!

27

любовта е море......

преди 6 години

Ако не беше морето нямаше още да имам сефте!

26

Анонимен

преди 6 години

куцо и сакато вече дават интервюта по телевизията...

25

Анонимен

преди 6 години

през уикенда бях в китен. отлив на туристи в сравнение с минлаата година. ресторантите почти празни. много свободни стаи по частните къщи. това се очакваше.

24

уви

преди 6 години

По Черноморието вече дори къмпингуването не те спасява от бетона и Бай-Ганьовщината...За сметка на това ако ти се ходи на плаж, пълен с напомпани и агресивни алфа-мъжки, да се разправяш с 123812398 човека за да си паркираш колата и да плуваш във фекалии сме ТОП дестинация. Реалността за жалост отразява колективните ни амбиции, а те са налице. Добре сме се справили.п.п. Още не е ясно какво превръща Влади Въргала в авторитет за каквото и да било освен липса на талант...

23

Гларусите

преди 6 години

До Чарът през соцаОТЛЕТЯХА НАДАЛЕЧ..................

22

евтиния

преди 6 години

В началото идваха чужденците да си пестят парите. Сега не могат!

21

Чарът през соца

преди 6 години

- да видиш чужденци и хубави чужденки сякаш са от друга планета.-Чуждата реч на плажа и по улиците сякаш сме в чужбина.- Да обмениш западна валута и си купиш дрешки и касетофон от Кореком.Да ти замирише на американски цигари, козметики и парфюмерии. Да си харесаш някоя.......-

20

Анонимен

преди 6 години

Само най-изпадналите идват у нас на море. Не повтарят повече.

19

легловата база

преди 6 години

През соца се провеждаха по няколко акции от квартирното бюро за набиране на квартириПерсонала от хотелите и ресторантите ги интернираха с рейсове до околните селаМилицията глобяваше незарегистрираните гости на месните жители и персоналаХазаите мародерстваха събирайки на ръка допълнителни такси за деца и месното МВР си правеше пас.

18

Щирлиц

преди 6 години

Добро утро!Сетихте се след 25 години,да ви е честит морския туризъм-чалга олигофренизъм.

17

Анонимен

преди 6 години

"Липсва достатъчно леглова база, условията не са на ниво, стремглаво се унищожава и природата"... ако има повече леглова база - още повече ще се унищожи природата... тоя малко си противиречи.

16

Men

преди 6 години

До Само за чалгариАбсолютно, но който иска да се налива с долнопробен алкохол, развалена храна, да се закача с евтини жени е добре дошъл - в клоакоморието има от всичко по много. Като бонус 1 седмица мин разтройство. Ама на кой му дреме като по кръчмите има евтинжосна мастика и *** облечен като Мазис ти пее на уше.

15

Анонимен

преди 6 години

В Несебър е ужасно . За да стигнеш до морето минаваш през едни стълби а от страни многоетажни сгради във червено, жълто, сиво...Що за *** са построили това ..

14

Анонимен

преди 6 години

Имаме (или по-точно имахме) прекрасно море, което може да бъде сравнено само с библейските писания за Рая, море което съчетава уникалната природа на Странджа с плажни ивици като Силистар на юг и места като Дуранкулак на север. Към днешна дата, в неравна битка изчезват и последните кътчета, които привличат не с "лукса на бетона" а с това, което може само майката природа да създаде. Уви алчността кимбинирана с недосегаемостта на някои унищожиха всичко заради, което си заслужава да отидеш на море.

13

някой

преди 6 години

Последно липсва леглова база или е презастроено?

12

goso

преди 6 години

То нивото че е ниско, ниско е, ама на тоя Въргал си му личи че е прекарал няколко дни/седмици в "Паяк-Резово" и сега се вдига медиен шум за да се "отблагодари" за престоя.И как така хем бреговата ивица е задръстена, хем легловата база била малко?

11

Бляд

преди 6 години

Какво го плюете човека! Или ви е яд, че създаде един филм, който пародира прекрасно партизанско-комунделските градители на недалечното соц. минало! Иначе и аз не го харесвам, като личност, но говори адекватно за прекрасното ни черноморие, което е клоака сега. Това е жалката истина.

10

Анонимен

преди 6 години

Въргала много често взе да се появява по медиите - не виждам с какво е интересен и от какво разбира, че да дава експертни мнения. очевидно има акция да бъде подпомогнат финансово- браво на неговите приятели лобисти.