25

#

преди 6 години

Дали наистина хората осъзнават, че здравеопазването НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТЪРГОВИЯ!За съжаление такова си го направихме.Много малко са наистина проспериращите страни в света и при тях се препокриват основните неща, като данъци над 50%, напълно субсидирано от държавата образование и субсидирано над 90% здравеопазване.Всичко друго е алчност и безочливост от страна на управниците и техните непознати лобари!Живи и здрави!

24

Доктор-Печалбар-ЮК

преди 6 години

Работя в Обединеното кралство и бритите тук постоянно реват , че са дали ?60-80 на доктор в Испания, Гърция. И още нещо. Ако си мислите че ще дойдат араби и индийци да ви лекуват за кутия "Карамел лукс" няма да стане, понеже те правят повече кинти в собствените си държави, в които има война, диария и една тоалетна на 10 000 души .

23

Анонимен

преди 6 години

Дали ще платиш,зависи от лекаря. Моят мъж плати 25лева и не получи квитанция.Пари винаги в джоба.

22

Анонимен

преди 6 години

По морето здравна осигуровка няма искат само в кеш

21

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли, ако си осигурен в Германия и имаш европейска здравна карта и си на почивка в България, наложи се мед. преглед трябва ли да се плаща или не?................Не,не трябва да се плаща.Аз съм с немска карта и ми се наложи при една почивка в Испания да използвам медицински услуги,не се плаща.Плаща се само ако е частна болницата,обаче след това ти връщат парите,ако си запазиш бележката.

20

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли, ако си осигурен в Германия и имаш европейска здравна карта и си на почивка в България, наложи се мед. преглед трябва ли да се плаща или не?

19

Анонимен

преди 6 години

До 123-----------Ами не ходи при тях,бе никой не те кара насила!

18

123

преди 6 години

На морето се подвизават некадърни, безхаберни и нагли лекари-мошеници, които злоупотребяват с безизходицата на хората . Като на гара-еднократно дране и не носят никава отговорност за последствията. А аптеките с космически цени. Мошеници! Не е хубаво така, не е почтено.

17

хм

преди 6 години

Щели да ме командироват,ама без да плащат командировъчни,с купон за храна от по 2 лева на дежурство!И с тая мижава заплата де я вземам знаете ли как ще ме командировате когато ми цъфнат медицинските чехли?Освен на просия да го ударя друг начин няма как да оцелея.Или да взема да продам горивото и маслото на линейката!

16

Край

преди 6 години

Ако ви е скъпо е ви Гърция е ви Турция. Венета Райкова за преглед на ПАТРИК и вземали в Турция 244 евра. Да и е жив и здрав Патрик.

15

az

преди 6 години

Aбе то няма таван и на цената на уискито,обаче всеки пие и плаща колкото му кажат и не протестира! Така че борете се уискито да е лев,хляба и доматите 20 ст.че да ви остават пари да си платите на лекаря!!!

14

Анонимен

преди 6 години

До До 5-----------------------Ама ти плащаш 30 лв,а искаш да се лекуваш като германеца,който плаща 300 евро.Няма да стане. Като искаш безплатно отивай си при твоето джипи.Или върви там дето си платил-в касата да те лекуват! Като имаш хилядарки да си правиш кефа на морето,така и ще се бръкнеш със стотачка за лекар.Никой не ти е длъжен!

13

бг смешки

преди 6 години

там където няма държава става ей тва което става у БАНТУСТАНА .....

12

управляващите

преди 6 години

До гнусни комунягиКакво е това двойно здравно осигуряване?

11

пито-платено

преди 6 години

До гнусни комунягиВсичко е авансово платено и не всичко се консумира от здравите!

10

гнусни комуняги

преди 6 години

До АнонименНикой не иска без пари, след като е здравно осигурен предварително.Осигурени здрави плащат за болните!

9

До 5

преди 6 години

Щом си плащам здравните осигуровки си длъжен да ме лекуваш, без да мрънкаш! Ясно? И не да търсиш повод да ме пращащ в частния си кабинет, където имаш само едно бюро, а всички процедури ги поема болницата, а парите остават за теб. И още: На сервиза плащаш ли осигуровки за колата, че да ти я ремонтират без пари? А ние плащаме за здраве авансово, което така и не дочакваме

8

Анонимен

преди 6 години

Трябва задължителна здравна застраховка за летовниците!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Явно на морето, българинът се третира като чужд, непотребен *** Нищо че всеки месец му удържат стотина лева здравни осигуровки. Лошото е че си плаща като поп и като се прибере в дома. *** ти здравеопазването, при което си плащаш да те уморят некадърните доктори

6

пациент

преди 6 години

До келепира2000 лв плюс ДДС ме обръснаха в болницата за лазерна операция хем здравно осигурен!защото МНЗ не можело да поеме този разход. Тогава какво здравеопазване имаме?