53

Вуйчо

преди 6 години

Леля Дора Милева цялата агитка на Цска я пожали и не я докосна, значи смятайте при тези каква е работата.

52

Анонимен

преди 6 години

Това е било за загрявка, чакат ги тежки времена.

51

Теди

преди 6 години

40 000 хил е мизата да станеш нотариус по Черноморието , защо,. Колко повече е в София,? Пишете от сигурни източници .

50

Анонимен

преди 6 години

А по официялни фанни и двете са нотариус. И са драмонени за някакъв имот

49

Мидас

преди 6 години

Където не се спазва върховенството на закона се спазва върховенството на сопата. Компира.

48

Анонимен

преди 6 години

На бас че от биячите, на един ще му лепнат поне 20 години, за всяко неразкрито убийство, а другите двама мистериозни ще починат.

47

кандидат нотариус

преди 6 години

Малко им е било. Тези хора са узаконили безцеремонната кражба от стотици невинни. Имате ли на идея колко е "мизата" за да станеш нотариус в София? Толкова пари няма да видите ако ще и всичките органи да си продадете. Пак са късметлийки защото за хората за който работят няколко шамара се леко предупреждение да внимават и да слушат. Разминали са се показен патрон в главата или показно вкарване в ареста за едно от 100-ците престъпления, който са узаконили. Ко да правиш - рискове на професията ....

46

Абориген

преди 6 години

Защо чак сега ? Трябваше отдавна да се постъпва така с нотариуси, адвокати , политици и подобната им пасмина. Докато обикновеният човек не въведе ред на собствена глава те ще си ни дерат безнаказано

45

айдън

преди 6 години

Няма как да съчувстваме, при положение, че тази наследствена професия взима доволно много пари, без да носи реална отговорност за "великите" и "сложни" дела, с които се занимават. Примери за нарушения - много. Наказани - няма.

44

Обикновен гражданин

преди 6 години

Както гледам снимките - добре са ги разковали. Никой не бие без причина, кой знае кого са метнали на скарата. Мен защо не ме бият и то публично - защото съм обикновен работник и НЕ КРАДА, НЕ ЛЪЖА ХОРАТА И НЕ СЪМ ПРИСВОИЛ НА НИКОГО ИМОТА. Карам си 15 годишната кола, 8 часа работа, 800 лв. заплата и СПОКОЙСТВИЕ чиста ми е съвестта и не ме е страх от качулки

43

Ала_Бала

преди 6 години

Кой знае колко е алчна тази нотариуска и какви далавери е направила!

42

Анонимен

преди 6 години

Нотариус, съдия, адвокат, прокурор, ЧСИ - само от як боой разбират ти иззроди!

41

Не е случайно

преди 6 години

И двете дами са нотариуси.Явно са помогнали за ограбването на някого.Никой не го бият без причина.

40

Парица-царица!

преди 6 години

Кое е най-дългото мълчание? Мълчанието на нотариус(ка), запитан(а): "Имате ли предположения защо ви теглиха такъв кютек?" Всъщност разправят, че и ЧСИ-тата ги конкурирали по мълчание. Изобщо в България много мълчаливци се нароиха, па и даянат на бой. Смърди на мръсни пари отвсякъде!

39

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Нотариус, частен съдебен изпълнител, съдия, прокурор, бизнесмен са все синоними на едно и също нещо - престъпник. Както и други са писали, малко са ги били. След като хората не могат да се справят с мафията, боят с маска е едно добро решение. Нека има повече такива позитивни новини.

38

вожд

преди 6 години

време им беше ,на ред са съдии прокурори ,чси, и т.н.окопали са се в такива службици ,един БОй МАЛКО ИМ Е ЦЕЛИ ФАМИЛИИ РАБОТЯТ НА ЕДНО НИ СЪЩО МЯСТО един от родата е началник

37

защо е така

преди 6 години

ПРЕСЕН ПРИМЕР"Съдът на олигархията, както стана известен Софийският градски съд, е пуснал крадец с 21 млн. лв, задигнати от банка, да избяга. Това разкрива агенция "Монитор", като се позовава на свои източници в Съдебната палата. На 16 май тази година бившият главен касиер на Алфа банк Петко Митевски е осъден на 15 години затвор заради кражба на над 21 млн. лв., но съдът го остави на свобода с най-леката мярка за неотклонение "подписка"."

36

Анонимен

преди 6 години

Прилича на провокация. Жените минаха всички граници, пият пушат крадат и убиват. Сигурно им е писнало на маскираните и са се защитили.

35

Илия

преди 6 години

Колко от вас търсят причината за това

34

тихо

преди 6 години

До Burzumбе ромеино, бягай на килима да удряш челото пред ходжата!