118

Анонимен

преди 6 години

Надявам се, взаимно да се избиете.

117

Анонимен

преди 6 години

Ние в Турция отглеждаме Бикове...в Германия отглеждат крави! Още въптоси спрямо снимката?

116

999

преди 6 години

ПРЕДИ ЕРДОГАН - ТУРЦИЯ СИ БЕШЕ ТУРЦИЯ И СЛЕД ЕРДОГАН ТУРЦИЯ ЩЕ СИ БЪДЕ ПАК ТУРЦИЯ ! ОПРАВДАНИЯ И ЛЪЖИ ОТ ТИПА НА : РАЗБИРАШ ЛИ ЗАЩОТО , ТОЙ... Е ПРОСТОТИЯ ! В БЪЛГАРИЯ ПАТРИОТИ НЯМА ! ПАТРИОТ Е ТОЗИ ДЕТО ГО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА ГОРЕ ! ЕВАЛА !НА ГЕРМАНИЯ МУ БИЛА ПРЕЧИЛА - ПРОСТО ШВАБИТЕ ДА СЕ ГО НАВРАТ ОТЗАД ! ТО И ПУТИН ИМ ПРЕЧИ ! И ТРЪМП ИМ ПРЕЧИ ! Е КАК ПЪК БОРИСОВ НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ? ЗАДАЙТЕ СИ ТОЗИ ВЪПРОС ! ВСЕКИ КОЙТО НЕ ИГРАЕ ПО НЕЧИЯ *** , Е НЕУДОБЕН ! Е НЕ МОЖЕ ПЪК ВСИЧКИ ДА СА УДОБНИ !

115

Интересна снимка

преди 6 години

На доги някой му е сложил рогца. А копитцата и опашката му защо не се виждат...

114

Анонимен

преди 6 години

Турция ЩЕ има "значителни икономически проблеми", но това не е много добре за нас. Иначе тая година морето направо се препълни с турци, а почнаха да идват и гърци.

113

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ЕРДОГАН АКО БЕШЕ ЧОВЕК НА МЯСТО ,СЛЕД СКАНДАЛА ЗА РЕФЕРЕНДУМА ЩЕШЕ ДА РАЗРЕШИ РЕВИЗИЯ НА БЮЛЕТИНИТЕ ! ЩЕШЕ ДА РАЗРЕШИ ТАКАВА РЕВИЗИЯ ,НО АКО БЕШЕ ЧИСТ ,ЩЕШЕ ДА ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТАКАВА РЕВИЗИЯ ЗА ДА ДОКАЖЕ ,ЧЕ НЕ Е ФАЛШИФИЦИРАЛ РЕЗУЛТАТИТЕ ,А ТОЙ НЕ Е ЧИСТ И НЕ ИСКА РЕВИЗИЯ НА БЪЛЕТИНИТЕ ! ТУРСКИЯТ НАРОД ЩЕ МУ ВИДИ СМЕТКАТА ,КАКТО ЛИБИЙЦИТЕ ВИДЯХА СМЕТКАТА НА КАДАФИ !

112

Анонимен

преди 6 години

еврогейталаците могат само да мрънкат, меките китки. Агата хич го и не епава за зелена слива шойблето на шойблето. Какво си мисли германеца, че турчина е като българина, като му кажат "хей" и оно ще си залепи челото на земята и нагъзи на хера!? Еврогейталаците ги е страх от възхода на Турция, която директно започна да конкурира не когото и да е, а именно Германия. Ердоан го каза много ясно - "Целта ни не е да настигнем технически най-напредналите държави по света, а да ги надминем!" Яко, ха?!

111

до шойбле

преди 6 години

абре шойбле какво толкова сте загрижени за отношенията си с Турция, теглете им една майна....., но не ви отърва нали... хахаххаасмешковци :)

110

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ИЗЛИШНО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ПСИХОПАТ ! ТОЙ НА ЕВРОПА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ,А ВСИЧКО НЕГАТИВНО КОЕТО ПРАВИ ,ГО ПРАВИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ! ЩЕ СВЪРШИ КАТО КАДАФИ !

109

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 6 години

До до168 ЗАЩО ВИ ЗАБОЛЯ ИСТИНАТА

108

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 6 години

Немецът може да наложи само на българина, а не на турчина.Турчина ако е пещерняк то българина е индиянец.

107

Набожен

преди 6 години

Искам да уточня, че Ислямът не е религия, а култ. Култ към детелюбът Мохамед .

106

Анонимен

преди 6 години

Qvno cqlata kvadratoglava Roda na tozi mushmurok klechi na mindera I slaga minusI I pliusove v Dnes.bg.

105

Анонимен

преди 6 години

Хубава снимка!

104

Анонимен

преди 6 години

От безсъние и много работа са му торбичките под очите на султана, дзурло крива. Не са от много цоцане на джибрица, както е обикновено случая при вечно нацоцаните балканодни диваци с безкрайните претенции.

103

Анонимен

преди 6 години

Това беше същия манталитет, който имаха и нацистите. И резултатът бе 60 000 000 жертви и срината световна икономика и две супер сили с претенции за световно господство.

102

Анонимен

преди 6 години

До хахаха Забавен сиюТова някаква форма на обърнат расизъм ли е, че нещо ... "Оригиналният ген" Кривокрак и космат неандерталец. Последните, които търсиха такива гени, безмалко не затриха света. Не се биха с Турция, защото не представлявале опасност. И вземете си отпишете религията, че само е смешно, колко нобелови лауреати са от вашата вяра.

101

Рачо

преди 6 години

До хахаха ха ...Турция има два вида граждани. Умните и образовани, които я тикат напред и подпомагат за развитието и другите които са влачени, които освен да пишат по коментарите, колко са велики и мъжкари и да си съсипват собствената държава, за друго не стават. Виж България ! Тъпите и мъжкарите са на власт. Сега, това става и при вас. Честито. Разликата е, че към нас няма насочени руски и американски бойни глави. Дано се оправят нещата, но ако *** управляват, става трудно.

100

ЛИЗИМАХ ФИЛАДЕЛФОС

преди 6 години

Турците са повредени СМЕСКИ ОТ кой ли не. + И са поели много арабска, курдска и ченгене-***-Индииска = БОЛ отпаднала дегенер.атска кръв от кои ли не.ПОВРЕДЕНИ СТЕ---И ЩЕ Станете храна за прасетата .

99

Анонимен

преди 6 години

А за ПКК турците са бели мишки,затворени в анадолския буркан за кюрдска радост и удобство. Затова мишките бягат от потъващия буркан в посока "запад"- посока "изток" е затворена от кюрдите и натам никой турчин не може да избяга!