14

Баш тарикатите

преди 6 години

Тези от БАН пречат само на себе си и, нали не са много умни, пилеят и се облагодетелстват единствено от онези пари, които са отпуснати за наука.За разлика от тях, 240 народни избраника плюс десет пъти по толкова държавни чиновници, пречат на цяла България и се облажват с милиарди за наша сметка. Успяват да го направят, вероятно защото не шофират сами, а ги возят шофьори, заплатите на които се плащат от бюджета. Не стоят дълго и пред телевизора, защото от кьор-софри не им остава време!

13

БАН зацикля, защото

преди 6 години

98.77% от "учените" от БАН гледат телевизия средно по 5-7 часа дневно.Но не шофират повече от два часа на ден, защото нямат пари за такъв лукс, пък и не им се налага. Живеят си в София и пътуват с обществения транспорт, по-рядко с личен автомобил.Много от онези от тях, които не са софиянци, пътуват до София 2-3 пъти месечно, за да се вяснат в БАН в така наречения присъствен ден. Така пестят, не наемат квартира в столицата, пък дали вършат в БАН някаква работа, *** че разбери! Но отчети пишат!

12

Анонимен

преди 6 години

Вярно е твърдението! Който не вярва- да анализира състоянието на ББ! "Шофира" и коли,и банди, и мафия,и кметство,и партия,и държава- и все повече си личи ! А иначе,за добро настроение и за сравнение с указания герой-през гугъла: " На троих - 10 серия - 1 сезон"

11

Анонимен

преди 6 години

Пф, голяма новина. Огледайте се наоколо, пълно е с мутанти навсякъде. А и тези коли правят така, че всичките градове да са в пъти по-тесни и мръсни, но на шоферите им е много по-важно удобството и това да се чувстват спрели по няколко часа на ден, отколкото да живеят в нормална за хора среда.

10

Анонимен Кординатор

преди 6 години

От години работя с шофьори от цял свят всеки ден и наблюденията ми са съвсем различни. Който твърди, че са *** не познава и не е работил с достатъчно шофьори... забелязвате само катилите, а тях ги има във всяка професия.

9

Нов

преди 6 години

За да се занимаваш с подобно изследване или много си шофирал или постоянно седиш пред телевизора. Учените са голяма работа. :)

8

Др балкански

преди 6 години

Да допълня че на челно място са таксиметровите шофьори, следват няколко празни позиции и след това идват останалите.

7

шофьор на самолет

преди 6 години

нормал е ,ние отдавна знаем че шофьорите са най_тъпата прослойка. кажете нещо ново

6

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Като чета коментарите май са писани от шофьори 3-то поколение.

5

Шофьор

преди 6 години

A така. Айде от утре сички пеша или на велосипеди, умници такива!

4

хидко

преди 6 години

Абсолютно е! Всички, които работят като шофьори, са *** ***, а децата им са на квадрат!

3

Така е

преди 6 години

Доказано е...вижте тираджиите,шофьорите и т.н.Ако се съберат на едно място ще обърнат земята.

2

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да си много умен за да забележиш, че всички професионални шофьори са трагични ***.

1

Анонимен

преди 6 години

Може и да е вярно. Американците не слизат от колите си и диваните пред телевизора. И какви са завършени ***.