37

Анонимен

преди 6 години

Бих препоръчал, на всеки, който не е социално слаб, да избягва подобни компании. Храната на борада е ужасяваща, а забавленията за пътници просто липсват. Да не споменавам, че е пълно с всякакви монголоиди.

36

Анонимен

преди 6 години

Ами и при WIZZAIR е същото.Ако искаш място си плащаш 10лв.,до прозорец 12лв.Не може да пътуваш до Рим и обратно за 120-130 лв. и да искаш шампанско.Т'ва е,ако искаш.Самолетите са пълни.

35

Анонимен

преди 6 години

Уоу, Ryanair ... Лошото е, че първата финансова криза ще ги събори :(

34

Сп???нс

преди 6 години

Няма оправия от мрънкачи още преди няколко години приеха правила против скрити допълнения в услугите и от тогава съвсем ясно си пише за какво колко ти взимат, дори ти изчисляват цената според това как ще платиш. Аз лично пътувам с българската, защото нямаш добавка за плащане с карта - за разлика от други, а и с тази тарифа за пътуване само с ръчен багаж, са изравнили много от нискобюджетните.

33

дон

преди 6 години

Ами този шеф е прав.За 30 евро прекосяват цяла Европа,че и мърморят-ВЪШЛЬОВЦИ.

32

ПРАВ е 29

преди 6 години

Тези компании икономисват от гориво като спират всичките 20 двигателя след като достигнат Стратосферата и оставят само един над кабината да работи , спускат се плавно и ползват парашути .

31

До Анонимен 29

преди 6 години

До тоя, дето разправя за "високо-ниско-високо" - ти чуваш ли се? :)Ти някога летял ли си със самолет? Това да не ти е самолетното симулаторче на лаптопа, дето си разцъкваш...

30

Az

преди 6 години

Летя с Райънеър редовно, може би 20+ пъти съм летял вече. Нямам оплаквания. Летял съм и с високобюджетни компании и мога да кажа, че обслужването на нискотарифните е по-добро (като изключим дразнещите лотарии).И стига с това "опасни са" - знаете ли колко сериозни са критериите за лиценз на авиокомпаниите в Европейския Съюз? Ако бяха по-опасни от другите, щяха да видят лиценз през кpив мaкарон.

29

Анонимен

преди 6 години

"Как пестят от гориво.Да не го пускат по инерция като кацат."Ще ти го разясня - полети тип "високо-ниско-високо". Качват се на 9-10 хил.м., гасят всички двигатели освен един, който работи на минимум, колкото да е управляем самолета и плааавно се спускат до 2-3 хил.м. После пак включват всички и се качват нагоре. Точно по тази схема паднаха 3 руски пътнически самолета за 10 години с много жертви и го забраниха на руските авиокомпании... или поне го бяха забранили... така се пести от гориво...

28

Лора

преди 6 години

Не са само 2те евро. Нискотарифните авиокомпании са капани от които дебнат проблеми. Като си платиш всичко и то излиза по скъпо от редовните полети. Да не говорим колко безобразно е обслужването на борда. Аз отдавна не ползвам такива полети.

27

Анонимен

преди 6 години

Абе не е 2 евро, а 4 ама айде. Прав е в случая.

26

БАХ МАМА МУ

преди 6 години

Прави са хората - за толкоз пари нашенеца ще иска и вана .Преди години пътувах до Украйна и си взех билет в последния момент от Официалния Превозвач на Германия - платих 2300 лева отиване и връщане - ама в Бизнес Класа , голям кеф .

25

шматка

преди 6 години

До 11Как пестят от гориво.Да не го пускат по инерция като кацат.Използват баира

24

Анонимен

преди 6 години

оня ден слушам две кифли как се обясняват къде щели да ходят и как си взимали евтини билети по 100 и кусур ерво в посока от райан и уиз ... такива сигурно после ще ревнат колко гадно било. Хора, евтините билети са до 20-30 евро, по нагоре няма смисъл, за 100 евро ще си взема редовен самолет. Тва все едно да отидете на финална разпродажба и да мрънкате защо нямало от вашите номера.

23

До Велизар или лизал

преди 6 години

Ти не се обаждай, нали с микробус пътОваш

22

Georgiev

преди 6 години

Няма да мрънкам, разбира се. Просто ще избера конкуренцията:)

21

Велизар

преди 6 години

До БулгартуристНаучи се да пишеш на български и след това си "копувай" билети

20

Булгартурист

преди 6 години

За багажа разбирам, за предните седалки и храната също, но като копувам 3 билета това означава че сме заедно

19

Ot London

преди 6 години

Ryanair, easyjet and wizzair sa nai protivnite kompanii. Patuval s parvite ot London do Plovdiv 2-3 pati. Nikoga veche. Za 20-30 pounda poveche si letish s Britishairways v udobni chasove i ot Heathrow kadeto stigash s metroto. Za drugite triabva da patuvash 50-60 mili v tamni zori ili posred nosht.

18

Любо

преди 6 години

Ще мрънкам колкото си искаме , хайде де.