30

Анонимен

преди 6 години

По време на разследването на атентата срещу папа Йоан-Павел Втори се доказа,че пистолетът,с който Агджа стреля срещу папата е придобит(каквото и да означава това ) в България.=======Пълна и долна лъжа. Значи българските служби "убили" Георги Марков безшумно и ефективно, а за папата се наема някакъв откачен турчин и даже му се дава пистолет от Бг. Отивай в лудницата, момче !

29

аз

преди 6 години

До Лъжец и сводник----------------------------------По време на разследването на атентата срещу папа Йоан-Павел Втори се доказа,че пистолетът,с който Агджа стреля срещу папата е придобит(каквото и да означава това ) в България.Кой в тези години продаваше и подаряваше пистолети- само и единствено ДС! Банките със заразена кръв са придобити (каквото и да значи това) от либийските служби!

28

Анонимен

преди 6 години

Не кьо да го гльодам.

27

Я гледай

преди 6 години

До Анонимен 27 *** не само ЦРУ са виновни , и Сорос и Сорос...Виж за Путин е доста съмнително.А и Костов , защо не ги е отвлякъл? А де..?

26

Анонимен

преди 6 години

Ей вярно в днесбегето щъкат най-миризливите ***. Неслучайно и аз съм тук.

25

АБВ

преди 6 години

Абе злобари, как все още не сте се самоизяли? Ходете на психиатър бе хора! Може да ви помогне! Трудно ще е , но пробвайте. Макар, че ако аз бях психиатър щях да ви откажа.

24

Анонимен

преди 6 години

Там си бяха добре ,затова и дори поверемена размириците никой медик не се върна.След поръчковото убийсдтво и изнасилване на непослушният Кадафи незнам какво е било и дали има върнати се от там доктори сестри и тн По случая нещата бяха малко по особени .ЦРУ организира всичко ,намериха бедна страна -България и заразиха деца за да накарат народа да свали вече непослушен Кадафи. Бомбандирането на водопроводи, взривовете по затвори и избягалите затворници бяха трик да стане нагласения преват

23

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството,че всички негативни коментари са от един човек,сега разбирате ли,защо на нашия казан в ада няма охрана?

22

Анонимен

преди 6 години

Dosta vreme mina ottogava stiga vadi aktivi

21

Анонимен

преди 6 години

Щомса били зле, защо муролякът кристияна във всеки репортаж се хилеше?М?Винаги боядисана коса,винагинагла усмика!Още тогава беше противна!

20

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези претоплени манджи.Всеки си носи кръста. Кой крив, кой прав е безсмислено преливане от пусто в празно. Безинтересна тема, отживяла времето си

19

Анонимен

преди 6 години

до 20: т.е. всеки българин, който напусне пределите на България да се оправя сам?? После да не се чудиш, защо сме зле, по принцип заради скотове като теб

18

Анонимен

преди 6 години

Отишли са там като частни лица, за да печелят.Т.е,поели са си отговорността!Никой с нищо не им беше длъжен!Стига вече с тези противни парцали!

17

Анонимен

преди 6 години

Само не разбирам, защо с толкова злоба. Повечето от вас едва ли ще издържат и ден от това което е преживял той.

16

хх

преди 6 години

За годишнината по още един апартамент ?

15

Анна

преди 6 години

Хайде стига вече с тази либийска драма.Кой крив кой прав не ме вълнува а и само те си знаят.А този човек винаги ми е бил антипатичен,изобщо не прилича на доктор...

14

Анонимен

преди 6 години

Сводника Здравко и маман Кристиана.

13

Анонимен

преди 6 години

Кой е " президент Сарзоки" ? И страданията на медиците бяха по вина на тогавашните ни управници Иван Костов и Надежда Михайлова, които не ги изтеглиха оттам, както направиха поляците. Не са казали досега, че е нямало време. И т тази политика пострадаха медиците ни и след това и ние, защото Либия ни дължеше доста долари. Които ние им опростихме.

12

Анонимен

преди 6 години

пожелавам на всички хейтъри писали тук, да изпитат само 10% от страданията на този човек, не повече...

11

Анонимен

преди 6 години

Гаден български ген.Плюят по всеки и по всичко.После...с цялата гордост и демонстрация на мъдрост, същите тези първобитни казват "ее, няма да се оправим никога".Неосъзнавайки, че няма а се оправим, заради такива като тях.Ии..имам предвид, всички плюещи по-долу.