45

ангелчо

преди 6 години

има прокуратура и съд, тези от парламента дето вземат кошница с пари месечно нямат такива права, симулират дейност за да вземат пари от комисията-1200 лева месечно ито за дейност в работно време.От 26 години управлението в държавата значи "кражба".

44

Анонимен

преди 6 години

А ТИ, БОРШОШ, ЯДЕ ЛИ ОТ СУДЖУЦИТЕ?

43

Анонимен

преди 6 години

ега ти парламента

42

Омерта

преди 6 години

Някой ако не знае значението на думата "омерта" нека да провери в речника.Ако някой приказва много ще му изкипи борша.

41

Бъчваарова

преди 6 години

На леля убавеца .. ммммм мммм мммм

40

анонимен

преди 6 години

никаква поука от знаците които му изпраща господ

39

Нов

преди 6 години

И много правилно. Има си следствие, прокуратура, съд! Депутатската комисия е само да си докарат някой лев отгоре и да имитират заинтересованост

38

Анонимен

преди 6 години

Ako. Jaloi tranva da se obesnava e lilito pavlova 50 miliona ot schoseta oatischta s dupki nska4 sanirane kade sa 50 miliona is4esnali saschto noiko ja mahna taja partisanska vnu4ka stana milionerka kato maslarova

37

НЕ СЕ НАКРАДЕ

преди 6 години

Боршош краде още от времето на СДС, когато беше председател на младежката организация

36

G

преди 6 години

Покажи си ръката в парламента и им пожелай сами да си изберът пръст, да не показваш ти.Хора с пари осъдени НЯМА!!Само шум за простолюдието :)

35

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

МНОГО МИЛИОНИ СА ОТКРАДНАЛИ ГЕБРБЕРУНГЕЛИТЕ ОТ НДК, БОРШОШ Е СЪУЧАСТНИК, НО НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ, ЩОТО ЩЕ ГИ ИЗДАДЕ ВСИЧКИТЕ.По-рано ндк винаги е бил на печалба, прли Боршош е на загуба.И тук не става въпрос за 4 тона суджуци, а за десетки милиони.

34

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаха! Това не е държава!!!! И народ не е!

33

Анонимен

преди 6 години

Ако тази статия е поместена в гръцката преса , нямаше да има нито едно минусче ! ГЕРБЕРАСЧЕТА , този е окрал парите на данъкоплатците !!!!! Засрамете се го.ве.да !

32

Анонимен

преди 6 години

Криминалният му зет Динков - Нинджата изпра 7 милион от тотото.

31

Анонимен

преди 6 години

Ама то навсякъде се краде бе, навсякъде, кой, колкото може. Елате да видите в община Симитли за какво иде реч. Обаче никой не сме да припари до кмета. Така се е наял, толкова му е широко около шията, че който си има работа с него, не е прокопсал. Ама Тиквун как да му държи сметка - как на свой кмет да дърпаш ушите. Заедно са в играта. От кой ли не беше, само не от ГЕРБ, а сега и синът му стана депутатче от ГЕРБ. Уреди го с пари международен футболен съдия да стане, а е гола вода.

30

Анонимен

преди 6 години

Браво, Бойчо ! За феодална България нищо не значи ПАРЛАМЕНТ ! И ти отказа да се явиш пред комисията на БОЛЕН СИДЕРОВ , който те разследваше за ку..етата и отряд 28 !Никои не се съмнява , че ти си наредил !

29

Зара

преди 6 години

Много скелети е събрал в гардероба.Явно е доста умен човек и знае как да си осигури спокойствието.Много добре знае в чия сметка колко е прехвърлил за запушване на дупки след фалита на КТБ.ИМА СИ И ДОКУМЕНТИ.НЕКА НЯКОИ СМЕЕ ДА МУ КАЖЕ КОПЧЕ!Например само бургаския кмет знае как да покрие дупката от 20 милиона,които беше харизал на КТБ!Защото ако не знаеше отдавна да е вън от играта.Ние простолюдието трябва да мълчим!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Отсвири депутатите.............после започва да му свири високото кръвно,бъбречната криза,важни и неизлезли до този момент стари бопежки............докато се размине условно или делото се прекрати поради липса или недостатъчно събрани доказателства за пандиз!!

27

Юрист

преди 6 години

За много хора непознаващи наказателното право ще кажа, че Боршов е прав. Има следствие и никой не може да прави паралелно разследване. Депутатите нямат такива правомощия. До постановяване на решение не може да има вмешателство. Само, че умират да правят комисии. По-рано е трябвало да правят проверки как върви ремонта

26

Анонимен

преди 6 години

Що си мисля, че е въпрос на дни този да духне от България?!