35

АНДРЕЙ РАЙЧЕВ

преди 6 години

Аз бях в Гърция по време на референдума..Имаше 5 дена пауза и мълчене после, а след това и две седмици банкова ваканция..Просто Франкфурт и Еврото казаха че ще спрат парите, и Ципрас се уплаши и дори гласува след 14-ия ден много по-лоши условия..А целта на референдума беше да се намалят изискванията и условията на Евро-печатарите..а не толкова да се излезе от Еврозоната. Ципрас така го пусна въпроса-- ''Тези условия не са добри за нас''.. Това беше въпроса..А не ''Да излезем ли от Еврозоната'' !

34

Вашта мм..

преди 6 години

А Драгалевакия ман....бастиса държавицата ни, а другите след него я довършиха,оглозгайки останалото от нея.

33

Край

преди 6 години

Ципрас бил направил грешки - е кога успя та той не е правил нищо.

32

Осман

преди 6 години

Гърция е окупирана държава. Превзета от Германия. Гърция е Германия. Ципрас е добро момче но служи на Сорос. Който служи на Германия служи на Сорос. Турция е подвластна на Ротшилд. Два клана. Или си с едните или с другите.

31

Анонимен

преди 6 години

Няма народ който да не се е смесвал. Много глупаво твърдение. Турците са далеч по-смесени. Османците са били нищожен процент от населението. Важна е културата, а в Гърция тя е гръцка. Езика им е гръцки - наследник на древногръцкия.

30

А

преди 6 години

Неоосманлия еничер е оксиморон. Но това няма как да го знаеш, защото си част от генетично увредена пасмина, която се смята за нация от по малко от 100 г.

29

До 21

преди 6 години

Ти по времето на Чингис хан беше ли вече роден та знаеш. Според историята той не е минавал Дунава. Тук са вилняли само татарски банди,на които Ивайло набързо вижда сметката. Но доста по зле е било по времето на кърджалиите и даалиите и черкезкото преселение. Все турска примитивна ***.

28

Нео-Османлия Еничар

преди 6 години

Чакам с нетърпение деня, когато вилайетите ще се върнат пак обратно под крилото на великия султан, и аз, с моя ятаган, ще му бъда верен слуга! Иншаллах!

27

Румен до 26

преди 6 години

Как ще знаеш за дворци и градове като турските диваци ги унищожават. И пробват народ, който от 2000 г.строял градове,имал собствен календар и писменост по времето когато дивото планинско турско племе е ходело по препаски и е виело срещу луната.

26

Анонимен

преди 6 години

Гръцките острови са част от турското жизнено пространство и ще бъдят изкупени един по един от задлъжнялите лъжегърци. Защо ги наричам лъжегърци? Защото 500 години са се смесвалии с турците и от гърците се е получило една етническа шльокавица от анадолски христиени, албанци, славяни, влахи и всякакви други от различни краища на империята, които през вековете са навестявали Гърция и са си оставяли семето :)))

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27KAKVA ELADA,KAKVA MAKEDONIA--PROCETI VNIMATELNO ISTORIATA--TOVA SA IZMISLENI PONYATIA,KAKTO I TURSKOTO ROBSTVO.

24

Анонимен

преди 6 години

Елада е на 4500 години, имало я е много преди Турция и Германия и ще я има много след тях. Всеки който предявява териториални претенции към свещенните и изконни гръцки острови или други части от древната гръцка земя, ще бъде заклан още преди да си го помисли!

23

Анонимен

преди 6 години

SAMO EDIN ISTINSKI KOMUNIST MOGE DA POMOGNE NA STRANATA SI.

22

упс...

преди 6 години

Този е гръцкият вариянт на МухоБойко!!!!!-))))))

21

Анонимен

преди 6 години

До Румен до 14Сега България е по-зле и от разрушенията на Чингис хан.

20

Румен до 14

преди 6 години

Когато турците идват на Балканите заварват тук крепости,дворци, пътища и цъфтящи градове с бляскава,водеща Европа култура. След 500 г оставят след себе си кални пътища,кирпичената си архитектура и няколко мизерни джамиики. Никаква промишленост в края на 19 век.Я се огледай и ми покажи нещо забележително оставено от турските варвари по нашите земи. Не случайно ви мразиме от сърце и сме благодарни на Русия.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Няма 'непрекъснат растеж', формулата на капитализма се изчерпва. Може още тази есен да гръмне криза, ако не до година две....абсолютен факт! въпроса е не "дали?", а "кога?"!знаят го ония "горе" и както всички виждат - подготвят се, защото в момента сме в крайната фаза на "двойният връх", след който феркс- джиите знаят какво следва!

18

Анонимен

преди 6 години

Ципрас бил най големия гларус :) С едно посещение на година харчи милиардите на Бабата...

17

Анонимен

преди 6 години

Време е Турция да купи гръцките острови, които им хариза солунския евреин Ататюрк.

16

Анонимен

преди 6 години

Мда, Варуфакис беще прав, но на Ципрас му свиха сърмите. Истинско чудо е че оцеля толкова време. Вече е късно за излизане, ще си стоят като опашкари.Какво възстановяване, всичко е купено от Китай. Големите си разиграха коня. Гърците стават като българите - прошляци. Няма държава, която да е напреднала последните десет години, само Китай и Далечния Изток. Няма 'непрекъснат растеж', формулата на капитализма се изчерпва. Може още тази есен да гръмне криза, ако не до година две.