12

ерата на еврейските

преди 6 години

Тефтерче с имена на двама заразили децата,много интересно откритие,като паспортите до кулите .

11

Анонимен

преди 6 години

Нали последно се разбра, че са виновни. Едната била любовница на либийския министър на здравеопазването, а другите замесени. Какво има да ги жалим?!?

10

Анонимен

преди 6 години

Отишли са там като частни лица, за да печелят.Т.е,поели са си отговорността!Никой с нищо не им беше длъжен!Стига вече с тези противни парцали!Мурволякът кристияна постоянно се хилеше в репортажите.ДГД!

9

кармата муговърна

преди 6 години

Кадафито сам заразил децата,за да накаже опозиционния район Бенгази,като освен това набеждава лъжовно невинни медици от най-слабата държава-ако бяха от Русия,Сащ,Израел биха му откъснали т.о.п.к.и.т.е, и рекетира Запада за да се реваншира за своя теракт локърби.. и си го получи-На кучето-кучешка смърт.Който нож вади-от нож умира

8

Анонимен

преди 6 години

Хмм, откога думата "бyлгaр" е нецензурна, че се филтрира...

7

До Анонимен 5

преди 6 години

Анонимник 5, докато медиците ни бяха затворени в Либия, тези като теб се тупаха в гърдите с "***-***", излизаха по улиците със знамена искайки действия от държавата за спасяването им.Когато ги измъкнаха изведнъж медиците ни се превърнаха в омразни престъпници, дето видиш ли, искали апартаменти.Ти бил ли си при тях и видял ли си на какво са били подложени, че пишеш глyпости с лека ръка? Знаеш ли сега как живеят? Какво им е коствало да възстановят разбитите си животи?

6

Анонимен

преди 6 години

либийците бяха в пъти по-добер при Кадафи, както и иракчаните - при Саддам. Каквито и зверстав да е имало, сега е в пъти по-зле.

5

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересон тези хора, които бяах отишли в чужда държава, да пренасят контрабандно алкохол, въпреки строгото законодателство, държавата не им беше длъжна с нищо, но дадохме милиард за тях и като се върнаха Червенков наглееше исакше апартаменти. Много проста жена, заслужавала си е боя.

4

Анонимен

преди 6 години

И сега изнасилват естествено и цялата му държава. Много нагледно показано колко т.ъ.па е масовката от хора, понеже много от либийците си мислиха, че по време на режима му е било лошо. Сега обаче много бързо разбраха за какво иде реч. Българина е по-п.рост де, на него 27 години не му стигнаха да разбере :)

3

Анонимен

преди 6 години

Кадафи го изнасилват със сабя, виж в уикипедия

2

Анонимен

преди 6 години

жалко че америкаците не му натикаха една ядрена ракета в за***ка на кадаифа ами само му откинаха русофилската кратуна

1

Анонимен

преди 6 години

българинът за една пачка долари е готов на всичко