76

Анонимен

преди 6 години

До no name Какво другото не се казва.........да не би да е направил нещо.....пише събрахме 8700лв...това пари ли са като гледаш за какво става дума у тях....вместо да ги кани на гости да беше им купил една пералня-да не перат на ръка!!!! Голяма благотворителност...даже това не могат да направят като хората...ама да се фръцкаме с хубавите тоалети можем........великият шофьор на самолет!

75

Жорката

преди 6 години

Къъъсай Румба

74

Анонимен

преди 6 години

Визията на президентската двойка е като на "берачи" на жИлязУ.Така са облечени тези които обикалят кварталите с каруците(особено женската половина).Разбирам какво ги е събрало тези двамата-кича.

73

gadev

преди 6 години

А къде е селс.ката пръ.чка ? що я няма на снимката ?

72

адмирации

преди 6 години

Точно такива деца са наясно с проблемите в живота , преодоляването им и стават Човеци. Макар и преждевременно пораснали, с липса на детство ще постигнат целите си.Браво на децата, за възхищение са !!

71

.

преди 6 години

пРЕЗИДЕНТ или Резидент?!

70

бсп

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТ.

69

Най-добре е

преди 6 години

децата да учат някъде, където има ПАНСИОНобщежитие..НЕИМОВЕРНО ТРУДНО и отчайващо е да живеят и учат в тези условия, да СЕ ГРИЖАТ за двама болни физически и ментално!!!Да се обърне внимание освен на психолог за децата, някой да им говори и грижи и с какво се хранят. Не трябва да НАДЕБЕЛЕЯТ от безразборно хранене от нерви и мъка.Да учат, да следва ЛИЛИ, да работи Митко в ЧЕХИЯ.Не ги ограничавайте!Нека да имат хоризонти и бъдеще!

68

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ МИНУС - ЕДИН СУДЖУК

67

Анонимен

преди 6 години

До боси кракаТой човекът си е в къщи, не е в президентството, почивен ден и си ходи както си иска.И ние в къщи ходим в големия си двор боси, още Петър Дънов е изтъкнал ползата от прекия контакт със земята.

66

Анонимен

преди 6 години

На питачаЧети бе, пише, че децата са играли с децата на президента.

65

Анонимен

преди 6 години

А БЕ, КАКТО И ДА ЗЛОБЕЕТЕ, ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ, А ВИЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ТАКИВА.ТОВА ВИ Е МЪКАТА И ЗАТОВА ЗЛОБЕЕТЕ.

64

Боси КрАка

преди 6 години

Само да отбележа - разбирам и приемам, че Румен Радев е, как да го кажа, малко по-народен президент, но тази снимка АМА ХИЧ не подхожда на ИНСТИТУЦИЯТА, която представлява. Радев ПР няма ли да му даде няколко основни съвета. То и Желев беше народен човек, но като президент (а и след това) винаги се е държал "на положение".

63

Питам

преди 6 години

Президента ни е бос.Втората дама изглежда добре.А къде е първата дама с двете деца.. ?Моля, дайте инфо, интересно е.

62

Анонимен

преди 6 години

навремето хората си помагаха! Сега човек за човека е вълка ! Върлува егоизма , деградацията цинизма, простотията. Това са съвременните евроатлантически ценности!

61

Го4о

преди 6 години

Тези двамата нямат право да публикуват снимки от РЕЗИДЕНЦИЯТА, без изрично разрешение от УБО!

60

Do az

преди 6 години

Е па беден, беден, колко да си беден? Щом пишеш тук значи някой лев за интернет и празно време имаш. Може с един смс да помогнеш на няко, пак е нещо. Явно си търсиш оправдание пред съвестта си с бедността.

59

Анонимен

преди 6 години

ТИ СИГУРНО ХОДИШ В КЪЩИ СЪС СМОКИНГ

58

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха паветата щях да си помисля че снимката е правена в някое гето а не в резиденция "Бояна".Президентската двойка има много повлекански вид.Много съжалявам но тази визия не е за пред медии,дори не е и домашена а каруцарска..

57

Анонимен

преди 6 години

Единственият начин децата да бъдат извадени завинаги от мизерията е да ги настанят в приемно семейство! И с болногледач, стипендии и дарения няма как един баща развалина, който сам се е докарал до това състояние от безхаберие и бавноразвиваща се майка да дадат необходимите грижи, и внимание на тези деца, които изглеждат свестни. Ще е престъпление да останат в планината и да растат като дивачета :(