61

Анонимен

преди 6 години

До Solar PowerМунийьо, виж (има писано достатъчно), от какви материали се правят съвременните самолети, подводници, кораби. За една бройка да си купя S&W, но ми дойде акъла и си взех стоманено оръжие.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Не ракети, а ракетни двигатели. 30% от титана за американската авиация и подводници е внос от Русия. Като не знаеш, не дрънкай!Китай няма да напада Русия - това са твоите "робски" мечти! Виж, ако Тръмпи реши да води война с една от двете страни, другата ще я подкрепи. И Иран с 630000 души армия!

59

Анонимен

преди 6 години

Какви ракети и титан изнася Русия за САЩ ?!Никакви!Американците само от руски ракети и титан се нуждаят, така ли ;))))Икономиката им изобщо не опира до руски продукти.Титан внасят от Китай.А Китай е следващият поробител на Русия, но Путин май не схаща това...

58

Анонимен

преди 6 години

Господ няма ли да ви удари едни санкции и да ви залечи от света че сте вредни за Света

57

Хех

преди 6 години

До БдинецВероятно поради същата причина заради която и САЩ, въпреки санкциите не забраняват на Ексон Мобайл да добиват нефт заедно с Роснефт в Северно море. Според мен (лично мнение) всички тези санкции са си един театър, но в края на представлението и ние и руснаците и американците (имам в предвид обикновените хора) ще сме много по- бедни, а едрият капитал - Още по- богати. Вижте колко паднаха цените на нефта, а на горивото??? Не слушайте тази или онази пропаганда а вижте крайният резултат.

56

Анонимен

преди 6 години

Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена.

55

Ала-Бала

преди 6 години

Вървете в Иркутск на яхтеното пристанище и после говорете за Сибир.

54

Анонимен

преди 6 години

Колко драскачи има тук, които пишат против Русия ... жалки сте и невежи!

53

Solar Power

преди 6 години

До Хех"Можете да си представите какво ще се случи с космическите програми (например) на другите страни без титан."Представям си 80-те години как петрола скочи яко и веднага се роди електрическата кола. След това петрола спадна яко под 20 долара за да умре електрическата кола. Така,че ако няма титан си представям много неща и как бързо ще се родят нови идеи и продукти. Нека си го папкат титана :)

52

Анонимен

преди 6 години

До 47 Сибир, или поголямата част от градовете и селата изостават, защото хората се изселват от там, към Европейската част на Русия,дори и за по-малки заплати. Чукотка има най-голямата средна заплата в Русия, около 1600евро но хората пак бягат.

51

Бдинец

преди 6 години

До Сиатъл. Правим това, че Роскосмос, ще се самолиши от долари. Защо мислиш до сега Путин не е въвел, като контрасанкции износа на титан и ракетни двигатели?

50

Анонимен

преди 6 години

САЩ се бъзикат с целия свят, ама и техния ред ще дойде.

49

Сиатъл

преди 6 години

Вчера Путин заяви,че в момента,когато Тръмп подпише санкциите, русия автоматично спира износа на ТИТАН и ракетни и самолетни двигатели за САЩ. Тогава? кво прайм?

48

Ала-Бала

преди 6 години

Вече и Европейските чиновници разбраха, че САЩ работят срещу Европа и най-вече срещу Германия! Тикат Русия в ръцете на Китай, като винаги гледат само момента. Няма да минат и 5 години дълбоко ше съжаляват. Тръмп искаше да промени тъпата политика на т.н. демократи - производители на лихви, оръжия, но му вмениха почти шпионска афера и предателство и го заставиха да промени политиката си според тази аферисти. Лошото е че България, официално поддържа проамериканска политика и на практика е срещу ЕС

47

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСанкциите укрепват руската икономика. Така каза Путин.и сгреши :) Като му укрепват икономиката що реве против санкциите?

46

Анонимен

преди 6 години

До рубладжиите драскачи,Някой от вас ходил ли е из провинцията на РУСИЯ далечния изток ,Сибир ?Там времето е спряло в годините на Сталин , бедност алкохолизъм безпътица.Олигарси и партиини величия от партията на Путин решават всичко и изсмуква ресурсите!За съжаление същото става и в България под ръководството на герб. Това си е диктатура и няма бъдеще и за България и за Русия с този тип управление.

45

u4en

преди 6 години

Тръмп е като Рейгън . а Раша лети по пързалката при СССР. Жужи го чака килията на Милошевич в Хага - ако не го гръмнат неговите хора. Монголоидният им ген ги кара да завлад. и крадат! Скоро Китай ще граничи с ЕС !

44

Хех

преди 6 години

До охлелеДа, прав сте вероятно. Една шеста част от света работи за няколко стотин човека. Също така и за няколко града. Москва, Петербург, и още няколко. Въпреки това руснаците, освен енергетиката и оръжията имат един много голям коз в ръцете си. Този коз се нарича титан. Можете да си представите какво ще се случи с космическите програми (например) на другите страни без титан.

43

Анонимен

преди 6 години

време е Русия както сащ да започне да привлича мозъци от цял свят.......И кой с дори и малко мозък ще поиска да бъде привлечен в Русия?

42

Анонимен

преди 6 години

Санкциите укрепват руската икономика. Така каза Путин.