38

МухльО

преди 6 години

Една религия трябва на хората и един строй. Това ще стане слез 300 години. А, до тогава, муслимите ще разберат че, само с религия не се живее. Трябват и Нобелисти. Те имат само десетина, а евреите 120. Или казано по-точно, цивилизацията е дадена от Християнството. Естествено, че съвременната цивилизация не осъзнава ставащото и смята достиженията си за необратими. Но, много скоро ще разбере, че религиозния фанатизъм е погубил демокрацията.

37

Харизанова

преди 6 години

Не мисля, че имам грешка, върху книгата пише KURAN-I KERIM. Аз тук не виждам "О" нали? ;) усмивки

36

до Харизанова

преди 6 години

Госпожо, четейки вашите постове си правя изводи за културата ви/без ва ви обиждам, нищо лично/по допуснатите елементарни грешки.Ако вие сте човек на средна възраст с тези пропуски, какво да очакваме от учащите понастоящем ? НЕ Обийство , а УбийствоНЕ КУран , а КОран - както е посочено от пост 43

35

Харизанова

преди 6 години

Да съвременна съм, Бог е в сърцето на човек. Терористите нямат нищо общо с никоя религия. 👌

34

Харизанова

преди 6 години

Терористите нямат нищо общо с исляма, те са болни мозъци.Чела съм курана и съм мюсюлманска и никаде не видях да пише обивайте мирни хора бебета, деца бременни жени, млади хора и т. н.

33

men

преди 6 години

нелегалното преминаване на граница в ирак се наказвало с 3.5 години затворец казаха по немското радио тази сутрин, еврогейташите да се учат. а тази несретница ще я пуснат по политически причини. га *** ресаните зипове не рива сега искала вкъщи. либофта към мигрантите май има граници а. а след някоя и друга годинка ше я направят немските тауибани мутинка втори номер. едната учила номерата при щази другата при ИС а двете заедно ше построят новата европа.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38Овчи, благодарение на такива като теб, исляма се кани да завладее Европа! Това не е дете! Това е терорист, убивал невинни хора и иракски войници в името на исляма! Ако останете насаме в пустинята ще резне и твоята зелка! На 16 години по ислямските стандартите "детето" е вече стара мома! На 9 години вече имат по едно дете.

31

Анонимен

преди 6 години

Стига осъждахте. И Кристиян осъдихте, а той се самоуби. Това е дете, зарибени в интернет.

30

Анонимен

преди 6 години

Не плачи моето момиче!Трябва сега да родиш много излямистчета за борба с неверниците.Само кажи на чичковците около тебе, че отзад не се забременява.

29

Анонимен

преди 6 години

Това момиче е една част от многото наивници в Германия, които още живеят с мисълта, че с исляма може да се живее мирно. Сигурно са и скъсали тръ((тката резня/ците, видяла, че едно се говори а реалността много боли.

28

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ НАИСТИНА ЛИ Е ГЕРМАНКА?

27

БосфорТВ

преди 6 години

Великолепният век.

26

Анонимен

преди 6 години

Дошло и е в повече е-ането с брадатите!

25

G

преди 6 години

Кат яде кебабчетата напреки не рева, нали??

24

Анонимен

преди 6 години

До какво води неинформираността и заблудата. Гледат игри, филми с някакви готини, безсмъртни с оръжия, промиват ти главата и накрая виждаш, че реалността е друго.

23

Анонимен

преди 6 години

Едни одухотворени мюсюлмани си виждат и едно заблудено дете. Те мюсюсюлманите обичат децата, като епилептика Мохамед. Римокатолиците и те де, ама и едните и другите нямат право да имат жени. Но мохамедовците вярват че в рая всеки ден ще топят чушката в 63 нови девственици.

22

Теодор

преди 6 години

До АнонименЕ, и? Става въпрос за напускане на държавата на непълнолено лице. Децата като отиват на училищна екскурзия, дори в рамките на същата държава, се изискват сума документи и разрешителни от родителите. Какво остава да напуска само границите на държава. Контролът липсва, и не само на родителите. Ти няма ли да спреш на границата дете, което пътува без придружител (ако не родител, то упълномощен писмено от родители/настойник)

21

Анонимен

преди 6 години

Hohoho.to ne e kato da rejesh glavi na bwzashtitni a?

20

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлманите имат право да лъжат неверниците. Пише го в свещенните им книги. В момента тази скапана терористка лъже и маже за да създаде чувство на състрадание и милост, а овчия немски народ да си каже "ох, горкичката, тя е сбъркала" и по този начин да се измъкне. После като се върне ще я превърнат в рок звезда - ще я канят по шоута, по дебати... типично по немски (о..гофренски). Незнам как е възможно тази прроста нация да управлява Европа...

19

Теодор

преди 6 години

Абе, как може 14-15 годишни да си хващат пътя и да забиват в чужда държава??? Тия деца родители нямат ли? Независимо къде отиват, те са непълнолетни и би следвало да излизат извън държавата с изричното разрешение на родители си и още куп документи.