24

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава беше нужна на държавите-производителки на петрол за да задържат падащата цена на петрола.След като не свърши работа сега ще измислят някаква нова "изненада".

23

OMG_Lucker

преди 6 години

Дойче веле, Амнести и Хюман'с райтс уотч... е има ли смисъл да говорим? Следва опит за зомбиране на масите разбира се.

22

Хм

преди 6 години

Чудна статия на "Дойче веле"*,само дето в нея няма и намек откъде тръгна цялата работа-американската намеса в Ирак!Колкото до ИД-тя ще бъде закрита когато Господарите от САЩ и Израел решат,че си е свършила работата и не им е необходима.

21

Анонимен

преди 6 години

Не и преди края на алчните наглосаксонски главорези.

20

Анонимен

преди 6 години

ч.а.л..*** е лоша дума хахаха.....ами фес, фас куроями.....ей стегнете се малко....правова държава с цензура не е такава....нагласете си ботчетата, да пишат вместо нас....тогава всичко ще е лицеприятно за вас, и ще настъпи истинската истина ВАШАТА истина.

19

Анонимен

преди 6 години

Чакай, чакай, нещо не разбирам....идват в ЕС, газят, убиват, разни ***, после официално признава "заслугите" ИД, и после ние отиваме да протягаме ръка.... Едно време това с признаването на нападение срещу суверенна държава е значело обявяване на война. Война с последствия.... и е завършвало с по силният да победи и вземе благините. Неразбирам, те убиват невинни деца и европейчета, и ние да им подаваме ръка.....ЩО ще ги интегрираме ли.....това е война и се води като такава....те го искат не ние

18

АТАКИСТ

преди 6 години

Най-вероятно ИД няма да се бият до смърт а ще предадат Рака без бой ясно им е че нямат шанс и ще се покрият. Защото те не вярват в нищо а са банда наемници с заплати от СА. Ще се опитат да се прегрупират в държави където има почва за тях като Албания, Грузия и други в централа Азия и Африка

17

чоло

преди 6 години

До като Асад е на власт ИД ще го има.Или мюсулманските държави ще се демократизирарт или ИД ще ги разпарчетоса всички.Мюсулманите трябва да разберат че исляма няма място в новото време.Или ще се променят или ще получат свръХдоза ислям от ИД.

16

Анонимен

преди 6 години

идва края да ! сега бедуините ще си отдъхнат, защото всички главорези дойдоха в европа !

15

Анонимен

преди 6 години

Браво, ***! Текат ли, текат рубличките за всяка глупост, дето я пишете, без да имате хабер от нищо. Важното е, рашъ да е самая лучшая.Вярно е обаче, че Щатите бяха безхаберници като вас, троловете, по въпросите на Близкия ИзтокКато цяло , гръбнакът на ИД вече е пречупен и никога вече няма да има джихадистко образование в такъв мащаб. Самите мюсюлмани се убедиха, че ИД не идеалната държ ава според исляма, а сбирщина от *** антиглобалисти, авантюристи и обокновени главорези.

14

Анонимен

преди 6 години

Не не иде!! ЦРУ ще организира нещо ново, падащи кули , ала бала , екшън да има и най вече кинти.

13

ЗМАЩО ,БЕ....

преди 6 години

ИДИЛ ---СЪЩО СА ВИД КОМУНИСТИ , КАТО ВАС.....ТАМ И ЖЕНИТЕ СА ОБЩИ!!!

12

Анонимен

преди 6 години

"Тази новина идва броени дни след изтеглянето на ЦРУ от Сирия."А вие наистина сигурен ли сте, че са се изтеглили...Видя ли ги, приброи ли ги да видиш дали няма липсващ?! :-) Проблема на *** е, че вярва на това каквото му кажат и покажат!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Жалко, без износа на оръжие за ИД икономическия растеж на България ще падне под нулата.

10

Анонимен

преди 6 години

Краят на ИД ще настъпи окончателно, когато Тръмп (известен в Америка още като БЪТХЕД) спре американската програма за доставки на оръжие и финансиране на "умерени" джихадисти!

9

УЖАС

преди 6 години

Ирак,Либия,Сирия проспериращи и богати държави с етнически мир и разбирателство и вижте докъде ги докараха запада и САЩ.

8

факт

преди 6 години

Цялата касапница и разруха в региона започна след нападението на САЩ срещу Ирак,това е истината и рано или късно САЩ ще трябва да ки платят за милионите избити хора.

7

Охранителят-София

преди 6 години

А при Садам такава разруха ли беше!!!

6

До 5

преди 6 години

Американците са в Ирак от 2003 г. 14 години! Ако можеха, досега да са го направили. Но варвари като тях, само унищожават, не възстановяват.

5

Анонимен

преди 6 години

Ще видим по поръчките за нашите военни заводи, дето изнасят за Саудитска Арабия.