96

ognyanz

преди 6 години

Ако задачата на армията ни е само да прави шоу по време на учения, ясно е, че може да изпълнява тази задача. Но ако става дума за регионален военен конфликт, срещу коя от съседните ни държави можем да го спечелим? Сигурно само срещу Македония, и то ако албанците са на наша страна.

95

Анонимен

преди 6 години

ЗАДАЧИТЕ НА АРМИЯТА СА ЗА ПАЗИ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА НЕПРИКОСНОВЕНА, КОЕТО ТЯ НЕ ПРАВИ. ПРЕЗ ГРАНИЦАТА НИ НЕ Е МИНАЛ САМО ТОЗИ,Ь КОЙТО НЕ Е ПОЖЕЛАЛ.

94

Анонимен

преди 6 години

Алоо Каракачанка, къде беше по време на протестите в Асеновград? Или май хапвал наденица с Боце суджука?!

93

"-"

преди 6 години

Армията ни е в състояние да изпълнява единствено "Телляшки" услуги в банята на НАТО!А, Каракачанов да къса билетчета на входа!

92

Анонимен

преди 6 години

Чисто шкембе.

91

Анонимен

преди 6 години

Сетих се..Каракачанов е гледал фил за извънземни нападащи Земята.Трябва ни армия, лазер и т.н.

90

eve1

преди 6 години

Умолявам господата Каракачанов и Валери Симеонов да престанат да петнят славните български думи ПАТРИОТ и ВОЕВОДА!Какви патриоти и воеводи са тези алчни за власт и пари,негодни за нищо хора?

89

D:

преди 6 години

Каква армия , какви пет лева !!!!!Смешници , Клоуни !!!

88

Край

преди 6 години

Тоя султан бе. Българите живеят тук с друг народ който скоро ще бъде мнозинство - и този народ като не му дадеш цигара ти троши черепа. Разбра ли защо всеки българин трябва да е войник. Анадънмо?

87

Край

преди 6 години

Никой не иска да ни напада ли? Скоро ще сме малцинство на територията на България. Ще сме управляващо малцинство ако момчетата ни са бойци ако ли не ...

86

Край

преди 6 години

Да разбирам ли че някой смята че е нормално да си депутат а ако стане война да се изнесеш в страна с по-мек климат. Всеки българин щом свързва живата си с България / иска безплатно обазование, иска да я управлява/ трябва да е годен да я защитава и да положи клетва за това. И ако при мобилизация не се яви да се счита за клетвоизменник и да си получи наказанието. Смъртта е лека като перо -дълга тежък като планина.Иначе няма народ, няма държава няма родина.

85

Край

преди 6 години

Разбира се че трябва да има 6м. казарма са всички български момчета - скоро ще сме малцинство на територията и ако не са бойци българите ще са под робство/присъствие/владичество или както ви е угодно.Всяко момче което иска безплатно висше образование и да може да заема държавна служба после трябва да бъде обучено да брани Родината си и народа си. Не може да искаш да си кмет, министр, депутат пък ако стане война да се изнесеш с Уйз ер.

84

Анонимен

преди 6 години

И този е решил, че всичко започва от него. Предишните са или дремали или вредили. Това го чуваме 27 години, с надеждата че след новите 45 години наистина нещо ще мръдне. Историята нещо много бързо се повтаря.

83

Анонимен

преди 6 години

Абе правите ми се всички на големите разбирачи ама като стана дума за казарма и си спомняме коментарите нали? Оакахте се до шията.

82

тролгеносен

преди 6 години

Кракачана си е един "инвестиционен проект". Пътя на парите за "инвестицията"??? Елементарно Уотсън!! Внешторговбанк-КТБ-Пеевски.........И пак от там "проекта Бареков". И пак от там финансирането на *** Радев. Еми............време е за дивиденти.......

81

Пламен

преди 6 години

Каракачанов чиляк спри се бе !Хората умират от глад и болести, няма социална политика, няма здравеопазване, пари няма, краде се.Той дебеланкото розов, пари ще иска за въоръжаване .Срещу кого ще се отбраняваме ?Русия, Турция, САЩ .Те ако решат за 24 часа ще на окупират .Ама ние сме блато с крокодили, не им трябваме !

80

Охранителят-София

преди 6 години

Обърках "последните". Съжалявам,но съм възмутен от арогантността на управляващите ни 27г. избрани и днес,разбили цяла една държава и народ!

79

Охранителят-София

преди 6 години

Вижте един парад през 80те години и се запитайте къде се стопи през послидните около двадесет и седем години моща на нашата армия!

78

Анонимен

преди 6 години

Сещате ли се какво щеше да направи Ванчо Михайлов с този воевода с рубашка узурпирал вече над 25 години ВМРО?

77

ташунковци

преди 6 години

Не е от техниката братчед как не го разбрахте. От хората идва всичко. И последнем модел техника да им предоставиш като не могат да си завържат връзките на обувките за какво име е модерна техника. Народа е изпростял, кадрите неподготвени защото все още се имитира дейност, и всеки се натиска по офисите. Едно учение не е имало от 20г, един марш на скок не е имало.Изкачвах в една планина в САЩ, познайте какво видях-армеийса част от около 200 изкачваха върха в пълно бойно със развяваше знамето.