13

Анонимен

преди 6 години

***.Всички в затвора.

12

Анонимен

преди 6 години

В трафика на хора,наркотрафика,контрабандата на цигари,контролът върху проституцията и хазарта винаги има замесени полицаи.А за всичко това бди оня от Банкя.

11

Анонимен

преди 6 години

*** мола Ви се те са бедни орица , спешно им дигнете заплатките и още10 заплати при пенсиониране им дайте че тия са им малко !!!!

10

до 10

преди 6 години

До Анонименвярно,бе, да са и по-близо. нали се грижи за тях,да се погрижат и те за нея.

9

Анонимен

преди 6 години

....... и нито едно петало суджук не е стигнало до Боко !

8

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен4Ще ти отговоря с един мой любим виц:Седи си Иванчо в селската кръчма, смуче мастичка, и по едно време чува селския глашатай, да бие барабанчето и да чете съобщение:-Попа жени и трите си дъщери, и трите млади, убави и девствени! Търси им кандидати!!!Почесал се Иванчо по врата , и си казал:-Абе, аз на барабанчето ли да вярвам, или на оная си работа???.....Извинявам се.В МВР все още има 1% свестни полицаи.

7

Анонимен

преди 6 години

Няма бивш полицай и бивша К... ! Този случай го доказва това още веднъж! А още колко подобни канали са неразкрити или неразкриваеми само защото в тях са замесени служители от вхонда ( границата с Турция) до изхода на България - западната ни граница и/или летище София - там преди месец-два имаше подобен случай ....

6

Барети марети

преди 6 години

Затова има толкова коли по Тракия

5

Vera

преди 6 години

Vinagi policemen,a posle iskat da im se uvli4avat zaplatite,evla na tezi hora.Niamat skrupoli.

4

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаКолега да прави нещо на колега? Абсурд..защо така мислиш ?в същност мислиш така, защото искаш и считаш, че трябва да е така ... ама понякога може и да удариш греда!

3

Анонимен

преди 6 години

Да те цункам у държавата готина!!!!!!!Малиии докъде я докарахме!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Сред трафикантите са бивша барета и бивш полицай..е от кои да са, ако не хора от кухнята ...

1

Един от Северозапада

преди 6 години

Пак някой е пропуснал да плати където трябва, и ето го резултата!!! Катаджия да спре кола на НСО? Колега да прави нещо на колега? Абсурд. По морето съм виждал как викат след свада в дискотека полиция, биткаджийте се индентифицират със служебните си книжки, , разминават се само със забележка, и питат дошлите полицаи-колега, какво да почерпя?Въобще-за хората от МВР не важат закнвите, като за нас, простосмъртните.Просто някой е забравил или забавил плащането нагоре по веригата.