25

Анонимен

преди 6 години

Простите американци май обвиняват руския език. Руският език е за четене на Война и Мир и Пушкин, а не за краварското изобретение интернет.

24

Анонимен

преди 6 години

Почти всички гадости на света идват от Русия. Само дето понякога жертви стават самите руснаци.

23

Анонимен

преди 6 години

кви са тия глупости. - син кин, и т.н.психични заболявания е имало винаги.

22

Анонимен

преди 6 години

язе га ви думаах че Путин е виновен не *** зимахте насерознопрецедент плюфнеелиеф

21

Анонимен

преди 6 години

anonybulgaria.wordpress com/2014/07/06/%D1%80%D0%B5%D1%87-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D1%81-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0/

20

Анонимен

преди 6 години

... грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния на Земята народ руския, на окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание. От литературата и изкуството им ние например постепенно ще изтръгваме тяхната социална същност, ще отчуждим творците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси...

19

Анонимен

преди 6 години

Ще свърши войната, всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки в СССР хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод след епизод ще се разиграва ...Дълес, ЦРУ, 1947

18

Анонимен

преди 6 години

Да, особено краварите ми изглеждат доста разтърсени..

17

Анонимен

преди 6 години

"...като научи руски, ще научи езика на нормален народ."Окей, това беше много добър виц. Благодаря, разсмя ме.

16

dfgd

преди 6 години

Стига лъгахте ва!!!!!!!!!!!!Таз работа е измислена за очерняне на руснаците!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Империя на злото

преди 6 години

Нищо добро не може да дойде от Русия-само гнусни престъпления , убийства ,хибридни войни ,алкохолизъм... Да направиш зло е най-обикновено нещо за тях.

14

Анонимен

преди 6 години

Очевидно момиче4то е било на много ниско интелектуално равнище, щом е извършило това.

13

Ники

преди 6 години

Тази игра съществува само в медиите които са го изплагиатствали от романа на Стейс Крамер "петдесет дни преди моето самоубийство".

12

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е сериозно неизлечимо психическо заболяване което води и до смърт.

11

Анонимен

преди 6 години

До 5А каква култура изнасят русия бе? Ти русия си я виждал само на картата да ти кажа. Ако ще говорим за деграданти то русия е пълна с такива.

10

Радул

преди 6 години

До СтрахилЧучи,има ли нещо в празната глава?!Къде видя русофили,сороско изчадие такова

9

Путин

преди 6 години

Това са истинските християнски и православни ценности, който ние в нашата велика страна изповядваме и проповядваме.

8

Анонимен

преди 6 години

пак казвам - медиите сте съучастници в много престъпления, а информацията е нож с две остриета и е крайно време да се пресява, особено когато тя е свързана с деца, или е за деца....Да най добре е да се върнат времената когато имаше само "работническо дело", нали?

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Много си ***, честно.Играта е насочена към рускоговорящите деца. Това включва русначета, украинчета и тук-таме по някое българче, словаче или поляче, което си е мислело, че като научи руски, ще научи езика на нормален народ.Не знам какво изнасят руснаците за САЩ, но тази игра е насочена към собствените им деца, защото Катрин, Мери-Лу и особено Ономокубе Матата, руски не разбират и не им пука за това.

6

Анонимен

преди 6 години

ИГРАТА СИН КИТ Е МНОГО ПОПУЛЯРНА В РУСИЯ ЗАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКОТО ИМ НАСЕЛЕНИЕ Е ПО ИНТЕЛЕКТ НА НИВОТО НА ПУСТИННО ПЛЕМЕ ОТ АФРИКА БЕЗ АБОРИГЕНИ ЩОТО ТЕ НЯКАКЪВ АКЪЛ ИМАТ!!!ЗАТОВА И ПУТЪН Е НА ВИСОТА В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ АКЪЛ НЯМАТ НИКАКЪВ БЕЗБОЖНИЦИТЕ!