19

Анонимен

преди 6 години

Нещастни души, невиждащи гредата в окото си, търсят сламката в окото на ближния си... Всички хвърлят камъни по покаялият се грешник, така сякаш те са безгрешни...

18

Мариета Иванова

преди 6 години

Тоя "поп" да опрай първо жена си от АЛКОХОЛА

17

Анонимен

преди 6 години

Какъв отец е тоя?!Фустогонец!Преди да се разведе и да се събере с алкохоличката,се сваляне с всичко що е с пола!

16

упование

преди 6 години

Да вярваш в Бог със сърцето си сърце сложило доверието си в Бога такава Енергия утеха спокойствие това е спасение да вярваш на Бог доверие в Бог

15

Анонимен

преди 6 години

Религията е опиум за народите.

14

Тинев

преди 6 години

Дали ще се друсаш или ще се кланяш на някаква измишльотина е еднозначно!Докато има прос*таци да хрантутят хитрягите попове, последните ще се чешат доволно по корема, ще се уригват и пър*дят яко!

13

Анонимен

преди 6 години

Осем години наркотици - не може да се очеква, че някога ще бъде нормален. Той вече е стъпил здраво на пътя към идио.тизацията.

12

религията е опиум

преди 6 години

тъй като гледам от джънки е станал поп, от едната крайност е отишъл на другата. това ли нарича "нормален човек"? сменил е една дрога с друга, и херото и религията произвеждат допамин в мозъка. религията също те прави зависим. не предппочитам нито едното, нито другото, но в неговие случай, поне е намалил вероятността да умре млад.

11

Гошу

преди 6 години

До стефчоПрав си брат. Дано повече хора осъзнаят това. Знам, че по-старите няма да успеят и този нов свят им е непознат и отвратителен, но такива са реалностите. И аз съм бил зависим от наркотиците, от алкохола, после станах зависим от простиtутките и от секса(и все още съм, но се опитвам да се преборя). Човек трябва да има много силна воля, но и на психолог е нужно да се ходи, иначе не става

10

Анонимен

преди 6 години

Брат ми е бивш наркоман, хем успял, бих казал доста добре финансово човек,4 години зависимост, много зле беще станал, но изведнъж сам се уплаши и спря отраз,6 месеца му трябваха да се пооправи, но като цяло чак сега след повече 4 години и половина...вече си е предишния човек. Не е ходил по клиники, но ходеше на психотерапевт Не се анатемосвайте хората, никой не е застрахован, и ако забележите нещо веднага на лекар. Не се срамувайте и не ги атакувайте за зависимостите им.

9

МНЕНИЕ

преди 6 години

Виждам че този човек е намерил лесния начин да си плаща за Дрога и Алкохол .Станал е Свещеник и си живее леко от Дарения и Заплати . Вижте му само зениците на снимката - те са разширени на светло .

8

Анонимен

преди 6 години

Кодеин, котерпин...алкохол,хазарт и всякакви подобни зависимости са:Кой каквото сам си направи,друг не може да му го направи.Свободна воля,после ревът,търсят помощ.

7

Анонимен

преди 6 години

Плацебо ефекта е голяма работа щом спаснието е в литературен герой..

6

Анонимен

преди 6 години

Вервайте ми!- това беше крилата фраза.

5

стефчо

преди 6 години

Свободата има и своите негативи пичове,не е само заря и красиви молове. Има наркотици и проституция,има ненаказани престъпления и т..н. Всеки може да консумира каквото и колкото си поиска,контрола е в главата-не се грижи партията за това!

4

Wals

преди 6 години

Адмирации към екипа на dnes.bg , че редом до всички негативни новини, които ни заливат от медиите внасяте лъч надежда с репортажи като този!

3

Анонимен

преди 6 години

Какво помага бе, ако им паднат оборотите на наркодилърите и отец Иван и фотографа Иво могат ги застрелят като кучета, ама няма да се стигне чак до там, просто ще ги арестуват и ще ги осъдят на поправителен труд, сега сме демокрация.

2

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията да се друсаш с дрога, има си вяра, който има проблем с дрогата - да вярва, ако детето му е починало от свръх доза - да вярва, вярата ще го спаси. Никой не кара учениците насила да купуват дрога, при демокрацията и пазарната икономика всичко става доброволно, пазарът е най-добрият регулатор, демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

1

Анонимен

преди 6 години

К у рви, що триете бе, хахахахаха ДАВИЕБАПУТКАТАМАЙЧИНАНЕДОКЛАТЕНАКОПЕЛЕТАМАЙКАВИМРЪСНА