35

Варненец от 89та

преди 6 години

Село, бижу, морска столица, руснаци, англичани, наркомани -това се разбира от коментаторите. За да има човек малко по обективна представа за един град/село, трябва да е живял целогодишно поне една година т.е всички сезони там. Аз бих казал че градът ни не е бижу/село/мело и пр., а е многолик с много инициативни хора, много клошари, богаташи и много бедни за съжаление. На които не им харесваме, да не идват да правят калъбалък разбираш ли!!!

34

аз

преди 6 години

Брей като чета коментарите тука, то излиза, че преди Портних тук било пустиня видиш ли... Големи хвалби, голямо нещо.... Със и без Портних Варна си е страхотно място. Само че сега има огромен контраст меджу центъра и кварталите. Извън лъскавия и напудрен център Варна заприлича повече на гето отколкото на европейски град!

33

пи4

преди 6 години

какви руски мафии, какви 5 лева. папагали... аман от пубертетски ***..

32

варненец

преди 6 години

Варна е супер. тук хората са отворени към света от години и знаят как се живее. Варна е родното място на Хепи, Пикадили и какво ли още не. да не напомням какви бяха заведенията и супермаркетите преди тях. Туризма няма нищо общо със селските мутри в Слънчев бряг и св. влас. Градът е с история, пълен е с университети, има разработено летище с целогодишни линии до цяла Европа, а не само 3 месеца в годината като Бургас. Портних е готин. Морската градина е бижу. и т.н.

31

варна

преди 6 години

варна стана град на руската мафия и западна.руснаците имат такава приказка-хубаво е там където нас ни няма.от руснак я знам

30

Анонимен

преди 6 години

заменям тристаен варна за маломерен лондон

29

лайна и бижу

преди 6 години

Пепел и диамант - от Анджей Вайда

28

филибелията

преди 6 години

Така е когато Източна Румелия я присъединяват и запада в по- доброто си развитие

27

Анонимен

преди 6 години

Да. бижу. Кофите с *** се събират в най~големият пек и трафик.така че да ферментирали и да миришат добре.дупките и ремонтите се извършват в най~натовареното време.защото никой няма да разбере.че се върши работа.защото резултата е нулев.

26

Ivan

преди 6 години

До Анонимен Истанбул се намира на Мраморно море. Кога си идвал в Бургас ,за да изказваш мнение ?

25

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Варна...лъчезарна;голям ***ак.

24

Анонимен

преди 6 години

На Острова е времето на училищните ваканции и цяла Великобритания е по курортите.Ако не сте пълни сега, направо затваряйте.

23

кебапчета

преди 6 години

За евроазиатците може и да е супер Варна , за източно европейците все още живеещи в България не е ..... щом не я искаме такава едва ли ..............

22

Анонимен

преди 6 години

скоро ще я гледат през крив макарон , ще си седят на студения си климат , ама сами са ис виновни

21

Анонимен

преди 6 години

ВАРНА ФОРЕВАА!

20

От Варна

преди 6 години

Повечето коментари са типично по български-Злобни и меко казано просташки! Варна си е супер и като не ви харесва не идвайте ходете си в прехвалената Гърция :) А както казаха по-долу те братушките я изкупиха половин Варна така както е "*** с изпочупени плочки и т.н" Долно племе сме и това е! А и да е жив и здрав Портних и още дълно да е тук:)

19

шматка

преди 6 години

До 9Прав си.Заслужава ме си участа да ни наричат перлата на Черноморието.Откакто Портних е кмет града видимо се преобрази поне широкия център.В кварталите има още много какво да се желае.Пречиствателната станцшя си е супер.Проблемите идват от откритите канали(дерета).Това лято града е като Вавилон.Можеш да чуеш всякаква реч.Варна стана по атрактивна от курортите наоколо.Дай боже още 3 мандата ГЕРБ във Варна че помним Йорданов какъв шут беше.

18

Анонимен

преди 6 години

В България никога не е имало социализъм. Просто комунистите не можеха да се докопат до властта от партийците. Да им покажат и Меден Рудник тогава. Не знам за какъв по-висок клас туристи говори? Може би има предвид малко по-културни от техните ге.то къ40ве.

17

Анонимен

преди 6 години

Питаите жителите на Салоу в ИСПАНИЯ където ходят алкохолизираните, НАГЛИ Англичани дали са доволни. Единствените доволни са кръчмаря и наркотрафиканта.

16

Фронто

преди 6 години

България трябва да се рекламира активно/съжалявам за 'търговския' израз,но реално нещата с реклама са свързани/. 7000 г.обработено злато, 8000 г.поселища, многохиляна култура и стара цивилизация. Това трябва да е в основата на представянето на България пред света; 'лъскавото' и парите( инвестиции) сами ще доидат. А и така експонирана страната ни друг тип туристи ще докара.