12

:)

преди 6 години

Затова никой нормален българин не стъпва на Черно море. Румънците и те избягаха. Руснаците също го избягват, ако имат пари за нещо по-добро. Милиарди евро се изливат в Гърция , а охльовите по морето умират от глад. Но сами са си виновни. Лакомо дупе - кръв...

11

(-_-)

преди 6 години

Да, бе лоша хигиена, ама от страна на заведения и хотели, ВиК.. Защото продават заразени храни, а отходните води се смесват с питейните.. Общо взето смрад!

10

Анонимен

преди 6 години

До 12Има се предвид да не се ходи на черноморието. Тук инфекциите са гарантирани.

9

/./

преди 6 години

Значи като отидете на море и рискувате да ви се наруши перисталтиката и да имате проблеми с чревната флора :D :D :D Извод: Не ходете на море, няма да почивате тази година, ще бачкате яко :D

8

Heie dance

преди 6 години

A, eto kade bili rodninite na choveka...

7

Анонимен

преди 6 години

Като сте *** пълнете гушите на червените мутренски хотелиери и ресторантиьори.

6

:)

преди 6 години

До АнонименТи си късметлия колега! Миналото лято в тузарския хотел на Потро Карас в Гърция, последния ден на плажа вместо в бутилки, както обикновено, ни донесоха кола и вода в чаши с лед. Да не ти разправям какво ни се случи след няколко часа.... Извод - където и да си, пий само от бутилки които сам отваряш или отварят пред теб!

5

Анонимен

преди 6 години

Абе много интересно, как пък веднъж не получих лятна чревна инфекция, в Гърция, Италия, Испания, Франция. Плаж, море, храна, и всичко е на шест. Като отида на родното черноморие и я повръщане, я диария, я гъбички, каквото дойде. Чудна работа. Явно тия вируси май не са от лошата лична хигиена, а от нещо друго, а?

4

Анонимен

преди 6 години

ОТ ГОДИНИ НЕ СЪМ СТЪПВАЛ В ТАЯ МУТРЕНСКА КЛОАКА НА МОРЕТО. ХАРЧА НАВЪН И ПОЛУЧАВАМ МНОГО ПОВЕЧЕ.

3

Трол Горянин хахаха

преди 6 години

От вятъра хаха, по цяло лято сме ровили в пясъка на Централния и на Втора буна и нямам спомен от такива истории. От храната е.

2

БГ

преди 6 години

Каза го човека - хигиената е майка на прогреса. Но кой го слуша

1

Анонимен

преди 6 години

еми така ще е при много ***, уринираща на едно място