118

.

преди 6 години

До КаринаЩото Р-доги е обещал на Буйко да му оставя вилаета в банкя и да го направи валия след като нахлуят в България.

117

ZULU

преди 6 години

MNOGO MU DREME NA IZRAYEL AKO PIK MU STISKA ZELKATA NA RECO DA SE KACHI NA LODKATA I DA POTEGLI KIM SREDIZEMNO MORE.PREDI PAK MNOGO PLAMPASE NO MU ZATVORIHA ZURLATA.

116

Анонимен

преди 6 години

турците навсякъде и винаги са доказвали на всички само едно:че са подли, алчни, неграмотни, злобни и отмъстителни.Някой още да не е разбрал...

115

Ганьо

преди 6 години

До АнонименРазселването на турци е външна политика на Ердоган с цел осигуряване на жизнено пространство и колонизиране.--------------------------Имаш предвид гоненето на турците от родината им ли? То и от българия ги гонят, нищо ново не ни казваш. Разликата е, че българите могат да мислят, докато на турците само исляма им е в главите...

114

Анонимен

преди 6 години

Ердоган води преговори с Русия за 4 броя С400

113

Анонимен

преди 6 години

До Карина Бойко не се кара с никого оставя тези работи на Путин Ердоган

112

Анонимен

преди 6 години

До КаринаБойко Борисов като види Ердоган му се хвърля да го целува. Веднъж дори го беше причакал преди официална среща на лидери и му се нахвърли. Има взаимно уважение между двамата и комшийска любов. Аз се радвам, че с турците поддържаме добри отношения и не се дърляме, както гърците. Ако нещо стане съм сигурен, че турците първи ще ни помогнат.

111

турчина

преди 6 години

До 152E значи Турция ще приеме западните "ценности" по скоро от колкото си мислим :)

110

Анонимен

преди 6 години

До турчинаимайки предвид, че в Германия има 6,7 милиона кюрди и турци може да се заключи, че Германия е част от жизненото пространство на Турция и ще бъде анексирана в бъдеще. Турция загражда Германия, а немците с последни сили шават и се опитват да променят нещата, точно както антилопата подритва, докато лъвът я е сграбчил в смъртоносната си хватка. Разселването на турци е външна политика на Ердоган с цел осигуряване на жизнено пространство и колонизиране.

109

турчина

преди 6 години

Турция ще приеме западните "ценности" когато мюсюлманите в Европа станат мнозинство

108

Анонимен

преди 6 години

Отдавна вьрви план за компромотиране на исляма. Целта не е исляма, целта е запада. Поставяне в сьстояние на амок докато ги овладяват, много са напред с плана . Пример , наскоро един премиер чете магарешко на френски министри като си мислил че няма микрофони , скандал ли, не заглушиха.

107

Анонимен

преди 6 години

Припомнете си Чанак Кале преди розови сьнища може да ви доде огромен.

106

А Н Т И

преди 6 години

Интереса клати FE$A.

105

Анонимен

преди 6 години

Мошетата ще му видят сметката на Ердович! Запада скоро ще разработи план за разсипването на Турция - те в това са майстори. Само вижте какви резултати постигнаха в Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Косово. Ако Ердович не внимава същото ще сполети и неговата страна! Това естествено не е добре, но Ердович изпаднал в ислямистки амок и не разсъждава трезво. Повярвал си е, че е Султан обаче не е зле да си припомни какво се случи с последния османски султан и с османската империя.

104

Анонимен

преди 6 години

Всички се пробваха вече на 15 юли миналата година. Но народа не беше в разчетите.

103

Фен на Ердоган

преди 6 години

След 50 години Турция ще е 150 милиона и ще има нужда от жизнено пространство. Гръцките острови, Западна Тракия, Кърджали, Армения са добри места за колонизиране и настаняване на милиони турски семейства. Ердо беше казал, че не е било правилно да се дават гръцките острови. Те са изконна турска територия и трябва да бъдат заселени със стотици хиляди турци, а върху тях да бъдат построени военни бази и стратегически съоръжения!

102

Анонимен

преди 6 години

двама дежурни днес не са достатъчни бе моше

101

Анонимен

преди 6 години

77 Целият Соц.лагер беше на страната на арабелите и тогава КГБ измислиха тероризма като форма на войнаХамас сьздаде израел срещу арафат и сега бере гайлето

100

Анонимен

преди 6 години

Ердо по-леко с Нетаняху. Он бие и не пита!И му се извинява и плаща за убийствата си , оказа се че Мармарис е бил ескалирал по желание на питомното куче в америка.

99

Off

преди 6 години

Tozi palqcho da ne lae mnogo,che e vapros na vreme da mu cepne nqkoj kvadratniq kesten.