93

До всички родители

преди 6 години

Моля ви не позволявайте на невръстните си деца да прекрачват закона защото няма кой после да спре вашите сълзи когато подобна случка завърши трагично, ня кой да върне времето за пострадалите от неправомерното управление на автомобилът ви. Няма я и радостта от живота никой нее щастлив накрая!Лека му пръст!А пострадалите, дано да уздравеят!

92

1

преди 6 години

Уж,берачи на гъби са го видели,сега пишете,че загинал в ноща на изчезването,на кого да вярваме,или ***,може да бъде лъжен,безброй пъти.

91

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "недостъпна местност"?!? Как тогава бащата и чичовците са я достъпили, а полицията не е успяла...?!?

90

Juls

преди 6 години

Попаднах на доста коментари, от родът на това, че самоубийството му е силна и достойна постъпка, че е високо морално решението му да се самонакаже, ЗА БОГА ХОРА !!! ....не правете това!! Тези великомъдри умотворения, се мултиплицират през социалните мрежи и следващият тинейджър направил подобна беля, може да реши, че лесно ще оправи нещата и няма да бъде съден от обществото ако реши проблема си в "бушидо" стил, щот такива коментари бил чел из фейса..

89

Алекс

преди 6 години

Нелеп е начинът по който си е отишло момчето!Това че е избягал след инцидента е страхлива постъпка. Не разбирам защо някой смятат че си е отишъл "достойно" и е " постъпил като мъж" ако се е самоубил. Жало, че се е вкарал в капана на страха от последствията и се е паникьосал.На всеки по-лабилен може да се случи, но не виждам нищо достойно в това!

88

Анонимен

преди 6 години

Жалко за детето - нямало е кой да го научи да постъпва правилно и отговорно. Жалко за всички пострадали и убити от безу/мците по пътищата.

87

Анонимен

преди 6 години

Кого бастисаха та да отърват лекето?

86

до 94

преди 6 години

С тая психика дето си - по света никога и не би трябвало да е имало престъпления.Намекваш, че всичко е илюзия, всеки си измислял.

85

Анонимен

преди 6 години

Отиде си един страхлив дри*льо. Извода е - кът шъ сваляш момиче не гледай кълките а волана. И още - като не можеш да носиш отговорност - не се прави на батман.

84

DarkLord

преди 6 години

И друго. Момчето е скочило от скалата от страх да не се изправи пред баща си. Баща му много го е обичал, след като продължи да го търси, когато всички други се отказаха, но е бил явно прекалено строг с него. Трябва да си много внимателен с един тинейджър..

83

DarkLord

преди 6 години

Колкото и да е сгрешило, това момче наложи сам на себе си ултимативното наказание, което никой съд никога нямаше да му даде. Мир на праха му! Честен и достоен човек, за разлика от ***, убили 3 човека и сега богатите им татковци се чудят как да ги отърват, че въобще да не влязат в затвора. Жалко, губим достойни хора, а те не са много..

82

Анонимен

преди 6 години

Кой каза,че момчето/детето е блъснало туристите?Кой?Ако самите туристи казват това,означава ли че това е истина?Не,не означава,че е истина.Те могат да си кажат каквото искат,но каква е иситината е друг въпрос.Възможно е да са убили момчето.

81

Киро кофражиста

преди 6 години

За престъпника Крис разбрахме, 100 статии написахтеНещо за жертвите които прегази, няма ли да напишете - поне една статия?

80

44419

преди 6 години

Щом е паднал първата нощ, значи още е бил пияна кратуна и е бягал в несвяс и затва е паднал.Просто, Уотсън

79

четящ

преди 6 години

И как са туристите ,защо непишете как са

78

Анонимен

преди 6 години

Още преди седмица ме оплюха яко тук, когато казах че действията на детето подсказват, че има съвест и изживява тежко случилото се, за разлика от друг младеж, който би слепи и после се оказа "много болен". Жалко за детето, наистина нямаше нужда да се стига до тук, живота тепърва щеше да е пред него...

77

четящ

преди 6 години

Обидихте ли се като ни казаха ,че сме лош материал,аз да ,но сега се убеждавам ,че човека беше прав.Може ли и кто си помисля ,че коментарите и статиите са ги чели близки на момчето ,що за народ сме

76

четящ

преди 6 години

Много подло кви беха тия статии за гърция ама проверихте ли за да пишете *** от днес,а и вие коментиращи кво се случва може ли да сте толкова жалки .За пореден път се убеждавам ЛОШ МАТЕРИАЛ

75

четящ

преди 6 години

Извинете се веднга и за статиите които писахте ,а и коментарите които сте писали веднага се извинете и вие *** от днес бг моментално за гнусните статии по темата

74

Анонимен

преди 6 години

Не можем да кажем дали се е самуобил или поради каква причина са наранени туристите,без да имаме доказателства.Може и да се е самозащитавал,нищо не се знае,самО момче(ДЕТЕ) и 7 броя туристи,как ви се струва?Не бъдете първосигнални!Не се влияйте от странични мнения или медии!