43

Анонимен

преди 6 години

Хубави кадри. Един комунистически цирей по-малко в града. Да се готви паметника на червената армия-окупаторка и поробителка на България.

42

Анонимен

преди 6 години

Този паметник няма нищо общо с политиката,той е български ИСТОРИЧЕСКИ паметник.Тези които го събориха,си вкараха голям автогол,ще видите на изборите,ако не се построи друг на негово място за 1300 години България.

41

Анонимен

преди 6 години

Румънците след революцията съюо искаха да съборят Casa Poporului, но после го оставиха за да им напомня защо не трябва ад има диктатори

40

Хм

преди 6 години

Унищожиха 1300-годишна държава,та един паметник ли няма.....

39

питам

преди 6 години

нама ли наоколо седесари и талибани рувящи от кеф?щото първото дето направиха на бузлуджа, беше да взриват тоалетната на паркинга!на тях им трее капиталистическа от изложбата на чеха!!

38

Анонимен

преди 6 години

Ех, Орбан, Орбан. Защо не си българин.

37

Анонимен

преди 6 години

,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПАМЕТНИК НА КОМУНИЗМА СА ПАНЕЛНИТЕ БЛОКОВЕ. 70 % ОТ СОФИЯ Е ПОСТРОЕНА ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА И ВСЕКИ ЕДИН БЛОК Е НЕГОВ ПАМЕТНИК. ТОВА Е, КОЕТО ТРЯБва да се събори, така както правят в Москва и в Берлин и да се построят нови, модерни жилища.А не да се хвърлят милиарди за да се лепи онази стиропорена бутафория, а вътре да остават гнилите метални връзки на панелите, ръждивите водопроводи и пробитите канали.

36

Анонимен

преди 6 години

"Хм промърмори хаджи Петър, метна поглед към него и рече: Три кила пироксилин му е майката! Сложи го в темеля, запали фитиля и камък върху камък няма да остане! Тъй, амчи каак! Татък! Около три кила Па може и по-малко добави бай Танко и си избърса носа с ръкава."Бай Чудомире, Хаджи Петър и бай Танко вече са на власт

35

Анонимен

преди 6 години

Паметникът трябва да се построи отново в оригинален вид.

34

Анонимен

преди 6 години

Казаха, че сам щял да падне, само фандъчкова да му духне. А те извикали верижен пневматичен чук, за да съборят един велик паметник "1300 години България". *** безродни.

33

Вижте ...

преди 6 години

Било то комунистически, било то какъвто и да е - но важното е, че е паметник, отразяващ колко години България съществува. Ми събаряте - събаряте - ок, но защо не построите нов още по- хубав паметник, който да отразява 1300 години или викате - на кой му пука ...

32

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--32;Да обичаш окупатора си е болестно състояние. Казва се СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ.

31

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--31;Няма Санстефанска Б--я. Това е русофилска измишльотина.Русия и Австроунгария ни раздадоха земите още педи войната /Райхщадска и Будапещенска конвенции.Има БЪЛГАРСКА ЕКЗАРХИЯ утвърдена 1870г. със Султански ФЕРМАН. Територията и е 225000кв.км.На ЦАРИГРАДСКАТА конференция ни гласуваха АВТОНОМИЯ и територия 175000кв.км. Граф Игнатиев я провали. На 15.01.1877г. той се среща с ВЕЛ. ВЕЗИР на Турция ,който трябваше да подпише на 18.01.77г.решенията на Царигр. Конференция.

30

Анонимен

преди 6 години

Вървете сега да събирате прах, да запазите Спомена!

29

има мнооого

преди 6 години

Още ли не са я махнали тая малоумщина ? Цялото "изкуство" през комунизма е само един слугинаж и нагаждачество, да го одобри "компетентния" другар...

28

Анонимен

преди 6 години

Ако на някой комунист му е мъчно за "паметниците" от соца, аз предлагам - демонтаж, разглобяване и - харизване на червените, да си курдисват бетоните където искат /само не на държавен терен/.

27

простаци

преди 6 години

кво им пречи паметника че не ми е ясно ..... пари за нищо няма нио за рушене и крадене има ..... бати обърканата държава ....

26

Анонимен

преди 6 години

Тази машина, с голямата захапка директно да я закарат пре НАЙ-обидният за нацията ни ,мономент на срама -паметника на съветските окупатори!НЯМА друга държава, която би търпяла такова унижение!

25

Анонимен

преди 6 години

Никакво разделение няма защото на българиТЕ не им пука за пето..йника а на софиянците в 90% им е кеф че го премахват и дано наистина си върнат лъва с картата на Санстефанска България и после паметните плочи на БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ!!

24

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--24;Къде е паметника на ОПЪЛЧЕНЦИТЕ? Те спасиха Б--я. Русия щеше да загуби войната.Те спасиха Русия и руската армия от позор.Руснаците да им направят паметник в центъра на Москва.Може ли такава неблагодарност?