23

до 22

преди 6 години

Какви руснаци,какви 5 лева?Те купуват имоти по черноморието,а не в северозападният резерват.В северозапада няма нищо,разбираш ли какво значи нищо!Да гледаш Видин- все едно,че гледаш град Припят!Само във Видин и Припят има такава пустош!На последните избори гласувалите"не подкрепям никого" са 10 процента.На следващите ще са 100 процента.Жителите на резервата се осъзнават,че са отхвърлени от всички!

22

северозападнал

преди 6 години

Като 30 години не се сещахте за нас защо поне не ни оставите да си умрем на спокойствие.И ако нямате и най малка мисъл нещо да правите в северозапада поне ни продайте на някоя друга страна както руският цар е продал Аляска.Наслушахме се на глупости и това е поредната от която ни се гади!Дунав е от мръсен по мръсен ,а вие плажове ще правите.Това ли измислихте в сутрешния махмурлук?Аман от глупости!

21

Така е

преди 6 години

Прави впечатление как всички русофили скачат като попарени ,. срещу всичко положително ,което са прави.Сомове , акули... Ех как ви се иска капитализма да пропадне и да дойдат "братушките".Добрата новина е че това няма как да стане.Спрете с мечтите.Мечтите за това са мечти , че не се збъдват.

20

Joko

преди 6 години

Не разбрах какво ще е уникалното. Това, че Дунава се изливат кенефите на половината Европа ли, или...???

19

Анонимен

преди 6 години

Абе кой е тоя турист дето ще отиде да плажува на тоя батак, с комари като врабчета и огромни сомове! мрежи против акули ли ще опъват против сомовете?Тая герберска калинка си приказва колкото да не заспи!

18

Анонимен

преди 6 години

Ако природата и обстановката са красиви,не е задължително да се къпете в Дунав,може и с басейни,каскади,пързалки,лодки като на Дисниленд и т.н.Или с помощта на пречиствателна станция.И за комари се пръска 1-2 пъти в годината,не е проблем,само желание да има.

17

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Какви плажове на р. Дунав! Това е клозетният канал на Зяпадна Европа и промишленият отточен канал на същата за към Черно море. Хаей си влязъл да се къпиш в нея на мига цилият си в обриви и сърболежки! Заповядай, госпожо Ангелкова-Първо вие и ние след вас!

16

От офиса

преди 6 години

Тези отгоре че и Ангелкова пак се изказват неподготвени. Бях в Лом преди година, повече няма и да отида. Тези управници трябва да излезат от офисите малко и да се разходят из стеаната преди да правят поредния глупав проект и ро плаж хахаха честно от доста време не се бях смял така. Ангелкова Ангелкова излез от офиса скаридо

15

Анонимен

преди 6 години

Кога ли е била в Лом Ангелакова. То хора няма , тя за плаж говори. Плаж на *** ли ще прави. Ама и вие журналистите ги пишете едни.

14

уникална идея

преди 6 години

НАПРАВО ЩЕ Е "УНИКАЛЕН" - 2 В ЕДНО - ХЕМ НА ПЛАЖ, ХЕМ БЕЗПЛАТЕН ХЕПАТИТ, ТИФ, ХОЛЕРА ОТ ФЕКАЛИИТЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА!? ТИЯ ХОРА АКЪЛ ИМАТ ЛИ?

13

ha ha ha

преди 6 години

А пък какви тлъсти комари на рояци има край Дунав!Хапят много културно и настойчиво.

12

Недоволен

преди 6 години

От сутрин до вечер тази работарка обикаля по плажовете.Да ти имам и работата

11

KIKI

преди 6 години

AMA TAZI KREPOST OT VIDIN V LOM LI SE E PREMESTILAAA.E ,NEKOI NE SI E DOU4IL GEOGRAFIATA .........TA VENCISLAVA VELIOVA DETO E RABOTELA PO STATIATA NEKA SI SKASA DIPLOMATA 4E E GRESNA,DA NE KAZVAM KUPENA..... S ...SETETE SE S KAKVO..A FEISBUK KAKVO OBSTO IMA S TAZI GLUPOST

10

Наблюдател

преди 6 години

Поне аз не влизам в тази *** вода. Отделно е и много по-студена от морската и носи *** и зарази. Да не говорим за течението и подводните дупки. Направят ли плаж ще се увеличи броя на удавените.

9

Анонимен

преди 6 години

Водата в Дунав е много ***.не става за къпане.

8

Един от Северозапада

преди 6 години

Малко по-надолу, от крепостта на снимката, има турска крепостна стена, още стои надписа с йейроглифи над портата. Строена на пясъка, не е мръднала стотици години. Идва ми аналогията със санирането или магистралите на Герб, без да искам. Колко ли ще издържат, макар да не са строени на пясъка?

7

Един от Северозапада

преди 6 години

Аз се чудех, защо не върви работата тук при нас, а то защо било! Нямали сме плажове! Но пък имаме търговски представителства на всички известни търговски вериги, на всички марки селскостопанска техника, на почти всички автомобилни производители. Забравих-и филиали на всички банки си имаме. Само плажа липсваше, за да е пълна идилията! Защо ли ми идва на ум една магедонска поговорка, че "Човек со паре е Личност, чавек без паре е л-но.." Въпросът е, от къде ще дойдат парете при нас????

6

Анонимен

преди 6 години

Чудесен повод да излеем от бетон 20-30 хотелчета.

5

123

преди 6 години

Това е добра идея. Хубаво би било да се оживят крайдунавските градове и градчета.

4

маларт

преди 6 години

На плажа във Видин е забранено къпането. Въпреки това десетки видинчани го ползват(без спасител). Отсреща в Калафат има уреден плаж. Туризъм се прави с желание, а не с думи